20

Али Чауш

преди 10 години

ДПС е стабилна партия с верен електорат.

19

do 23

преди 10 години

Не знам какво са изгубили...ама това е партията спечелила парламентарни избори 2 пъти подред....ако БСП не бяха правил помията с бюлетините в Костинброд и черния пиар....нямаха шанс...това е истината....

18

Лили

преди 10 години

Те ГЕРБ изгубиха само за 3,5 години над 650 000 гласа , а сега незнам колко още са се отказали. Изгубиха ги щото много добре беше при тях :))))))))

17

Анонимен

преди 10 години

В България нямя лява /социалистическа / партия, затова се търси нов проект.БСП е най-фашизираната антидемократична партия.

16

Анонимен

преди 10 години

Кутев прогнозира провал ! Този пробит презерватив се взе на много сериозно за водещ политик

15

Омар

преди 10 години

А ***, нямат ли си партия?

14

Баце

преди 10 години

БСП отблъсква електоратът си с поведението си ! А и с тази анти конституционна партия дето се прегърнаха !

13

до sds

преди 10 години

Много сте ми смешни с пророчествата:))! Защо си мислите ,че Герб ще спечелят изборите? Напротив аз си мисля реално ,че Бсп ще има повече от Герб , ще е малък процент отгоре ,но ще е отгоре!Вашия натиск с тези платени протести и истеричното искане на Борисов за незабавни избори сплотява още повече редиците на Бсп и отврати много хора от Герб. А другото нещо е че за 3,5 Герб не направи нищо за да подобри живота на българите,напротив!Не промениха изборния закон за койот сега реват и т.н..!:)

12

Рони

преди 10 години

Ако АБВ движението набере сила, което вероятно ще стане защото изглеждат сериозни хората, опасността е за десните! Защото лявата идея ще се популяризира по-успешно в обществото. А БСП в днешния му вид и ръководство даже и не са за обсъждане. Крадливи лицемерни интриганти, които за да могат да лапат с ДПС и Атака, жертваха лоялността на обикновения социалист или симпатизант по селата и малките градчета. Какво се чудят тогава! Кой каквото си посее, това жъне!

11

Анонимен

преди 10 години

Всички честни социалисти които не са еничари и родоотстъпници ще подкрепят социалистите от АБВ на Първанов. Групичката около станишев в която е и кутев приватизираха партията.

10

Свърши се

преди 10 години

Интереса клати феса, феса изклати станишев!

9

sokrat62

преди 10 години

Що бе Кутев, що ривеш сега???? Това го няма в опорните ви точки аааа

8

Анонимен

преди 10 години

Кутев махни феса и ела в абв.

7

Смешни са

преди 10 години

Най после се видя че Първанов и Борисов са дупе и ***, а Калфин е просто пионката с която ще атакуват!Първанов няма да успее с неговото АБВ , Борисов и той е пред разпад ,затова декларираха наново приятелство!

6

Трактора

преди 10 години

За мен станишев е по достойния.

5

Анонимен

преди 10 години

Видяхме ви каузите и как се карате ,когато става въпрос за постове и пари ! Сега Станишеоглу не говори за кауза нали ? Неговата единствена кауза е нагоре и мачкане на тези по ниските етажи ! но не си дава ясна сметка ,че злобата му е твърде много и отровата ,която пръска е убийствена за народа не за вас сребролюбците!

4

Анонимен

преди 10 години

Кутев ти и кликата около станишев съсипахте партията на народа. Без Първанов и Калфин на следващите избори социалисти нямаше да има а само турци и *** в бсп.

3

Пацо

преди 10 години

До ПешоНие сега сме под турско робство, значи Станишев е предател.

2

Пешко

преди 10 години

Е то оставаше Кутев да се не изкаже. Дойде си му редът след Манолова. От министрите наред е Чобанов - Стойнев вече очерта прекрасното бъдеще, според което до 2-3 години ще налагаме визи на прииждащите тълпи по-бедни германци, Чобанов трябва да потвърди само. След Чобанов наред е Адемов, после здравеопазването, докато пак дойде ред на Сергей Дмитриевич и Местаня. За Орешарски само ще се чува, че някъде бил казал нещо си

1

Пешо

преди 10 години

Първанов и Калфин са предатели! Тези двамата минаха на страната на Борисов ,дали са купени или не незнам, но става въпрос за много пари!Никой не обича предателите , дори те да са ти врагове! Левски е казал как се постъпва с предатели!Заради предател сме паднали под турско робство, предателството е дърпало винаги България назад!