97

Анонимен

преди 10 години

Посевдо ***, предадоха ли ви Калфин, Петров и Първанов? Хахахахахахаха. Предадоха ви, както Волен предаде избирателите си.

96

Анонимен

преди 10 години

А ти за кой работиш бе *** комунистически ?

95

!!!

преди 10 години

Е това е... пак Бойко ви в устата... Работило се за него. След като сте партия, която помага на електората си, не би трябвало да ви плаши отцепник и още по-малко да плашите хората, че това помагало на Бойко... Измекярска партия с още по-големи *** избиратели.

94

някой си

преди 10 години

Как може толкова грозна жена, да бъде навирана постоянно в очите на хората

93

дааа

преди 10 години

Феноменални сте! Дори и за вътрешните си проблеми обвинихте Борисов.Очаквано - нагли сте!

92

Анонимен

преди 10 години

Бури и виелици в САЩ.Виновен БОИКО и това е ясно като бял ден.Ако не вярвате питаите Мая Манолова.

91

boyko_stoew

преди 10 години

До 86Трябва да си платен писач или сексуално деградирал,за да се вълнуваш от интимност с Манолова.Не измествай темата,другарю.Не прави Манолова на жертва на злобни писания.Манолова трябва да си понася отговорностите за 'Изтърваните изразни средства",които са резултат от извратеният начин на мислене,с който деградиралата ни политическа класа запълва ежедневно полупразната и глава.Тя трябва да си понесе отговорността

90

Х

преди 10 години

Тези от бсп, дпс и атака всички ревът от Борисов;Сигурно и децата си плашат с него.Като чуят Борисов си плюят в пазвите.Може и кошмари да сънуват.

89

Debora1

преди 10 години

Инвестирате народни пари в партийни кадри !!? З0% от годишния доход на българския данакоплатец ги крадете вие за паразитната държавно-административна номенклатура.Това правителство и минута не трябва да остане на власт. Тези хора са безскруполни.

88

Анонимен

преди 10 години

Проговорила му е съвестта, случва се, дори и на червените другари. Не всеки е съгласен да е *** на ДПС и така мандати подред.

87

6502

преди 10 години

зимам я за булка!! (само за една вечер обаче! да се разберем)

86

Анонимен

преди 10 години

То БСП инвестира и в Сидеров и поведението също му е разочароващо! То и вие ни разочаровахте, но явно ще чакаме да се нагушите с парите от евросубсидиите, за да благоволите да си заминете! Ако преди това не ви избесим по стълбовете!

85

Гацо Бацо

преди 10 години

Майчето отново е заложила на куц кон... :)

84

атакист

преди 10 години

Турските имена във Варна остават благодарение на управата от СДС и БСП,ДПС които гласуваха против.А,сега българи събудихте ли се най после какво ни управляват на всякакво ниво.Е прав е Волен Сидеров-ама адски е прав.Така че истината е една-АТАКА - ЮМРУКА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

83

дядо Боцко

преди 10 години

Колкото пъти съм слушал Калфин ,винаги е говорил против Борисов ! Откъде Майчето прави тия изводи,незнам . Явно който не е с нас е с Борисов . Накрая Станишев ще си остане с Майчето в БСП... и Вегенин разбира се .

82

Debora1

преди 10 години

Госпожо Манолова, до кога ще се занимавате с партии, партийни интереси и скандали ? Няма ли най сетне да се сетите че в тази държава има куп проблеми нерешени ?! За това ли ви плаща народа ? Хляба който ядете е от българския народ ! Не познавате нито срам нито съвест !!

81

Анонимен

преди 10 години

КОМУНИСТА СЪЩО

80

iskren

преди 10 години

ВИЕ ГОСПОДА АРТИСТИ , МН. ДОБРИ СЦЕНАРИСТИ, ПРОГРАМИСТИ, КАКВИ ЛИ НЕ ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ..И СПЕЦИАЛНО Г-ЖА МАНОЛОВА И ИСИЕ...ВИЕ СТЕ МН. ДОБРИ И ИЗОБРЕТАТЕЛНИ И ОБУЧЕНИ , ТАКА ХИЧ НЕ ВЯРВАМ НА ВАШИТЕ СЦЕНАРИИ И ПАК ЩЕ ОМАГЙОСАТЕ ПО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НАРОД С КАЛФИН ....ТАКА ЧЕ ВЪЛКЪТ СИ ОСТАВА ВЪЛК ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ !

79

не удоволетворен

преди 10 години

Другарко МАНОЛОВА слабо си инвестирала !!!

78

рао

преди 10 години

Калфин е видял трагико-комедията наречена - Българска политика. Така си е. Повечето с мозък в главата го разбират след като видят България от далеч (чужбина).