22

М. Шолохов

преди 10 години

Москов, Москоооов "аз те имах за руски човек а ти се оказа л***йно от неизвестна националност" :)

21

анонимен

преди 10 години

Някой много го е страх от обединение на десните с ГЕРБ , А ?

20

нормален Човек

преди 10 години

Важното е сегашната тройна коалиция дя изчезне за дълго от кормилото на властта.Важно е и политически боклу.и облечени във власт да знаят,че има възмездие и Законът е над всички.Иначе България загива.

19

Анонимен

преди 10 години

До rаdioprestilkа гласуваи бе тикво какво се показваш за умен като винету

18

Неразбирко

преди 10 години

Всички отритнати от хората се коалират в опит да удължат политическата си агония. Засега това го направиха Сините и Кунева в манипулативно наречения реформаторски блок, но е много вероятно до парламентарните избори и ГЕРБ да се окаже в тяхната ситуация и с радост да се коалира с другите отритнати от хората партии.

17

Десен

преди 10 години

Важно е защото без герб пак ще сте отвън и ще направите поредната услуга на дс и бсп.

16

First

преди 10 години

МОСКОВ и всичките наглеци и крадци от СДС/ДСБ/България на гражданите и пр. познати муцуни...НИКОГА повече няма да помиришете власт! Ще миришете наровете в кауша!!!

15

Буренлиев

преди 10 години

Мекерета на Мутрата и на Плювню.Нещастници пълни! На изборите ще гледате през крив макарон.

14

макето

преди 10 години

тъпанаре излезли по просешките телевизий бтв и нова сека сутрин просат дарения за некой болен абе нали уж плащаме здравни осигуровки здравната каса требе да си поеме разходите а не да работи на принципа дайте да дадем

13

до BGN

преди 10 години

Когато отричаш нещо,предлагаш алтернатива.ТИ КАКВО ПРЕДЛАГАШ?Или си събрал храчка и трябва да плювнеш.

12

Докога

преди 10 години

Докога старите лица, с безпринципни коалиции и никакви нови идие ще ме убеждават че не искат властта като самоцел. Как е възможно Реформаторите да се обединяват с Борисов? Та този човек е символ на беззаконие, простотия , безпринципност , пестъпност на държавно ниво....и ние ще се обединяваме с него?

11

Бай Ганьo

преди 10 години

Напротив Москов, важно е! Важно е да заявите твърдо - с кого бихте се коалирали, че да няма изненади после!

10

абе то така ама

преди 10 години

народа си го е казал-кажи една работа,та да не стане.Бог се смее на всички предварителни пазарлъци.

9

Анонимен

преди 10 години

ако направим сметка, нищо чудно да се окаже, че в герб и реф. блок има повече комунисти от колкото в БСП. То си личи и по манталитета им.

8

7

преди 10 години

До *** и *** Не се съмнявам.Протеста е организиран и платен.Никога няма 100%.Винаги има наивници.

7

Анонимен

преди 10 години

Българинът е *** и упорит - не виждате ли че в България има споразумение пенсионерите и турците да ни управляват заедно, и вместо ние нормалните хора да се обединим и да ги победим, ние пак се разделяме и пак и пак ...... Истината е че само и единствено коалиция сините + Герб може да свали това продажно мнозинство в парламента, но ние сме тъпо и упорити и още 25 години ще си стоим нацупени и ще правим едни и същи грешки

6

Анонимен

преди 10 години

Разбира се, по сценария Зайдел-Сорос тия работи не се казват, важно е да излъжете народа и да направите следизборно коалицията, тоест да я обявите. И да кажете кой са ви спуснали за ролята на Малката пица и какви мегарушвет-проекти ще строите при замразени пенсии и заплати 4 години. Но няма да ви стигне тая коалиция, трябва ви още един месия-търгаш да дозаблуди народа и сте готови на власт. Бареков харесва ли ви?

5

7

преди 10 години

Герб партия има членове 70% бивши комунисти.Кунева и тя е от върхушката на БКП.ЗА КАКЪВ РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК ГОВОРИМЕ? Всички се борят за властта,средствата не подбират.Нищо не става от нас.

4

тъп и прост

преди 10 години

Още ли се съмнявате, че протестите са организирани и добре платени от ПП"Герб"???

3

BGN

преди 10 години

Няма едни свестни от дясно вече. Ще сключат сделка с мутро-комунистите, само за да се докопат и те до някоя паричка!!!Нас кучета ни яли !!!