15

Рали1

преди 10 години

Г-н Йовчев,направете така че да няма пострадали ваши служители.Ако подобен инцидент се беше случил пред Парламента,сигурно щеше да има доста арестувани"***"-но те нямат имунитет.Виковете "Оставка" ли са тежките условия? Та само заради последното изречение в статията трябва да продължим-това показва колко е "положително"това ,което прави правителството и за кого го прави !

14

vesko02

преди 10 години

Да видим на този бит полицай какво ще се случи със средния пръст,дали ще стане златен ?

13

полицията

преди 10 години

А сега да те видим Йовчев какво ще направиш,Сидеров ти бие служителите,утре ще набие и теб,станал си за посмесище на България,не ти стиска да арестуваш този *** и жалък *** Сидеров.

12

Куроландес

преди 10 години

Истината си е ясна още отсега - поредния напън на Тиквената партия да омаскари бившия си съюзник.

11

Иван

преди 10 години

Разбрах, че става въпрос за полицай от гранична полиция. Интересно, той какво е търсил при пътниците от София за Варна? Все едно катажии да ни спират когото ходим пеша по тротоарите.

10

Анонимен

преди 10 години

Тоя Йовчев не осъзнава ли,че 80 процента от народа е против правителството на ДПС и никой нормален българин няма да приеме тази етническа партия да управлява.Скоро може би ще се увери и ще се чуди защо не норода е срещу тези еничари.

9

4321

преди 10 години

Страхливец! Страх го е да каже "гък" защото той и смешното му правителство се въртят на средния пръст на Сидеров. От историята на прехода си мислех, че при Любен Беров е било най-голямото беззаконие и хаос, ама тия май го бият! Оставка некадърници!

8

морския

преди 10 години

Е, че какво право му дава да посяга на полицай и на гражданин? Съвсем се уля злодея! Не живеем в никаква държава!

7

Анонимен

преди 10 години

Каквото и да направите, създава се усещането, че го правите само за да не бъдете "изметени", а не защото ви пука за народа. Видяхме ви колко ви е моралът още от самото начало. Не казвам, че Йовчев е глупав мъж, въпросът е какви са му господарите и оттам каква е съвестта му. Аз подкрепям протестите, но само мирните.

6

ЙОФФФЧО ЛЕВАКА

преди 10 години

ЗА СИДЕРОВ НЕЗНАМ,АМА ВЪТРЕШНИЯТ СИ Е ДОСТА ПРОТИВЕН.НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ИНТРИГАНТ ПО ДУША,МРЪСЕН, ПОДЪЛ И АРОГАНТЕН.НЕЗНАМ ТИЯ ОТ БСП МОЖЕ С КОНКУРС ДА СА ГО ИЗБИРАЛИ.

5

_anonimen_

преди 10 години

сидеров държи правителството (за съжаление) ...и да убие някой пак нищо няма да му направят ... всички го знаят и той го знае

4

Оня

преди 10 години

Йовчев каза : "Скоро ще стане ясна истината за скандала със Сидеров" ,аз я знам тая истина бре ,викат и "Карлуково"

3

zeus

преди 10 години

Истината е, че луд като Сидеров, който искаше днес да си го вади пред журналистите, няма място в политиката, а е за лудница!

2

Позор

преди 10 години

Толерирането на Сидеров е срам и позор за това правителство пред целия цивилизован свят !

1

Анонимен

преди 10 години

Този пък каква *** е.Точно докато е той секретар не очаквайте обективна истина.Истината е че и той ближе *** на Сидеров.