42

Ранобуден студент

преди 10 години

ГЕРБерската фотоволтаична мафия прави всичко възможно да свали правителството на Пламен Орешарски и да върне своя любимец Бойко Борисов на власт.ГЕРБ искаше да вдига цената на тока с 40% ! Забравихте ли ?!БСП го свали с 10% ГЕРБ държеше пенсии и заплати замразени 4 години.БСП вдигна веднага минималната работна заплата и обеща ежегодна индексация на пенсиите.ГЕРБ упорито отказваше да вдигне "майчинските".БСП ги вдигна веднага щом дойде на власт.ГЕРБ работеше в полза на Вашингтон и Тел Авив

41

Куроландес

преди 10 години

При тия дълги празници медийната кретура, позьорът и плачльото ще умре без камери и микрофони. И не ни оставя и един ден без да ни занимава с идиотщините си. А на нас отдавна ни с драйфа само като го зърнем.

40

Истината

преди 10 години

Под огромна лобистка съпротива и канонада от яйца и домати, парламентът променя закона, така че да предотврати вдигането на тока с 16% минимум. Кой е добрият и кой е лошият? Това е уникален случай политиците да мислят за народа повече от самия народ ...А вие *** продължавайте да протестирате.Продължавайте да обслужвате интереса на олигархията на ГЕРБ която НЕприе това което се приема в момента!Нима не можеха? Дори ви убеждаваха, че е невъзможно!!!Мажеха...но трябваше да продължат да ви лъжат и ограбват.Е СВЪРШИ СЕ...ТОКА НЯМА ДА СКАЧА ПОВЕЧЕ, И ТОВА НЕ Е ЗАСЛУГА НА МЕСИЯТА

39

Гойко Митич

преди 10 години

Буда е нашия вожд !Буда е нашия крал- слънце !Буда ви каза точно че сте увреден генетично и лош човешки материал !Буда каза като сте безработни да се върнете на село да садите картофи и да ставате овчари !Буда ви въведе зелената енергия на метресата си Цветелина Бориславова,такса електромер,такса пренос и такса загуби по трасето за да плащате по 300- 400 лв. ток !Буда ви сложи данък на влоговете- на бели пари за черни дни !Буда ви вдигна пенсионната възраст !Обичаме си Буда !

38

Истината

преди 10 години

Бойко Борисов управлява България през последните 4 години.Бойко Борисов доведе народа на България до просешка тояга. Хората се палеха от отчаяние и безизходица по улиците.Стотици хиляди излязоха навън, защото не можеха да си платят надутите сметки за ток. Надути от монополистите ЕРП, които бяха под закрилата на Боко.Министърът на Бойко Борисов - Симеон Дянков държа пенсиите и заплатите на хората замразени 4 години, при постоянно растящи цени.Забравихте ли всичко това ?

37

Куроландес

преди 10 години

До Гойко МитичМного си прав шъ знайш - Бате ти Бойко не е противозачатъчна гумичка.Той е дупката на противозачатъчната гумичка.

36

Гойко Митич

преди 10 години

Бат Бойко -мой да си сякакъв ама не си "противозачатъчна гумичка" като оная тройка с гарнитура (Станишев,Бареков,Сидеров)

35

гладът и токът

преди 10 години

бойкоо ток да те удари (от евтиния)

34

български ИДИОТ

преди 10 години

Ако ГЕРБ е опозиция, трябва да излезе от парламента! И вотове на недоверие всяка седмица щяха да искат!? А какво излезе от тези обещания? Н ИЩО И ПОЛОВИНА!

33

КОШМАРА

преди 10 години

А КОЕ НЕ Е ПОПУЛИСТКО БУДИСТЕ? ДА УВЕЛИЧАВАШ ВСЯКА ГОДИНА ЕЛ.ЕНЕРГИЯТА С 13 % БЕЗ ДДС ЛИ? КОЕ НЕ Е ПОПУЛИСТКО? ДА ИЗЛЪЖЕШ ПРЕДИ 4 ГОД. ЧЕ ЩЕ ИЗГОНИШ МОНОПОЛИТЕ И ЩЕ НАМАЛИШ ТОКА С 30% ЛИ? КОЕ НЕ Е ПОПУЛИСТКО ТИКВО? ЧЕ АКО ГЕРБ БЕ НА ВЛАСТ ОТ 1 НОЕМВРИ ИМАХТЕ НАМЕРЕНИЕ ДА ГО УВЕЛИЧИТЕ С 40 %? КОЕ НЕ Е ПОПУЛИСТКО? ЧЕ АКО БЕ НА ВЛАСТ 60 % ОТ ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА ЩЯХА ДА УМРАТ ОТ СТУД СЪС СМЕТКИ ОТ 400 -500 ЛВ. ЗА ТОК КАТО МИНАЛАТА ГОДИНА ЛИ? ДА,МУТРАТА СИ ОСТАВА МУТРА- НИКАКВА ЖАЛ И МИЛОСТ ЗА БЕДНИТЕ.

32

Анонимен

преди 10 години

Tikvo, do dokazvane na obratnoto si vinovenNevine si do dokazvane 4e si devstven!zatova tolkoz se bois ot zapis v kenefuetnata zastoto Azis ot Kostinbrod vedna ste otsece koio gaze e zgazilo uia i koio guze e karalo na sreden prst

31

Анонимен

преди 10 години

Знайте, че БСП даде подкрепа за Вашингтон за удар по Сирия.Странно защо ги наричате Руски агенти.Знайте, че ГЕРП подкрепяха официално бунтовниците от ССА.Всеки гласувал за тези две партии има кръв на невинни заколени деца по ръцете си.На ваше място бих спал в църква за да ми се прости този грях и да мога да гледам децата си в очите.

30

Анонимен

преди 10 години

Бойко премиер.

29

Винету

преди 10 години

"Повече магистрали? Популизъм, нищо друго!"Тикво проста ти освен за *** си за нищо друго не мислиш.Но на парламентарните избори 2013г. голям бой яде заедно с твоята комунистическа сбирщина ГЕРБ.Сега като някои глашатай тръбиш лъжи и си вярваш.Мухахахахахаха

28

Анонимен

преди 10 години

Тоя Бойко е български музикален гений!Неговото управление се характеризира с откривателството на новия стил в музиката: ЧАЛГА-МЕТЪЛ

27

4321

преди 10 години

И за да продължа ще дам пример със Западноевропейските и Скандинавските страни. Там си нямат БСП и разни ДС патерици, но системата им е много по-социална отколкото нашата. И не се перят, че са "социалисти" като нашите другари, които уж бяха леви хора, пък приемат крайно десни мерки като плоския данък.

26

evgeni1234

преди 10 години

И двете са нужни ! С едната,се държи за да не избяга(попа),с другата "Philipsа"! Щепсъла в контакта,за да не се губи време и за да не се изхлъзне(п) !"Хей ръчички,хей ги-две...". Текста и аранжимента и Музиката са ясни.

25

4321

преди 10 години

Без да взимам страна ще спомена само едно - преди изборите тази година БСП тръбяха, че щяли да открият 250 000 работни места, даже Пацката редовно го повтаряше в тв-интервютата. А тя каква стана? Безработицата продължава да расте, само през декември фалираха 3 предприятия - Бургаски корабостроителници, завода за акумулатори в Търговище и завода за електроди в Ихтиман. 4 лева увеличение на добавките, 20 стотинки намаление на тока и фалшиви обещания не са социална политика, другари!

24

Куроландес

преди 10 години

Свалянето на тока с 1% ще увеличи сметките, изчисли Борисов.Сега разбрах защо Борисов вдигна няколко пъти цената на тока - ами той е мислил, че сметките ще паднат.Тиквена логика, какво да го правиш ...

23

georgi ishkitiev

преди 10 години

До Куроландес"Тиквата след като изгони Дянков".. Много е смешно разни *** като тебе да оценяват хора постигнали много повече. Сравнение с Бойко ти си мишка, за която никой не дава 5 пари.Не съм почитател нито на Бойко нито на Дянков. Понякога ме хваща яд като почнат хората да си избиват комплекси по интернет. Вземи постигни нещо повече от Бойко и тогава му кажи, че е "тиква". До тогава ти си тиквата