14

Див аграр

преди 10 години

Ами, не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава...

13

Анонимен

преди 10 години

Изказвайте се и пишете,когато сте подготвени!Има Закон за въоръжените сили и куп други нормативни документи,където ясно е посочено при какви провинения,какви наказания се налагат! Препикаването на каквито и да е паметници,не включва дисциплинарно уволнение!Евентуалното му налагане по емоционални подбуди,би обезсмислило разследването.Бъдете сигурни,че военните магистрати,ще наложат поне условни присъди и тези пикльовци ще напуснат армията!Разминаване няма да има,така че спокойно!

12

йованчо

преди 10 години

"наказани с последно предупреждение за уволнение" мда, другия път като убият някой от бой задето им е направил забележка сигурно ще им подръпнат ушите за назидание! *** правосъдието, *** армията!

11

Добрич

преди 10 години

Да се разберем...БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЯМА АРМИЯ!Било е някога,сега вместо армия имаме Мустафа Бекташовци.

10

турчин

преди 10 години

Веднага по имената ги определихте за турци и ето ти врага. Не сте добре господа, омразата в вас ви тегли към дъното и това не е добре за страната. Депутат от атака говори по сутрешния блок на една телевизия че не трябва да има хора с турски имена в страната. Ставаше въпрос за Алиосман Имамов . Къде е СЕМ и прокуратурата.

9

nero43

преди 10 години

леле в армията ни вече приемат и лица с турски имена -не се учудвам че са препикали български паметниквсичко това е в резултатна комунистическата политика която е на мода в днес

8

Анонимен

преди 10 години

И Българската армия нещо се циганизирала...Уронвали престижа... То да е само това! Бъдете сигурни, че тия отпадъци Рафет, Ибрям и т.н първи ще обърнат оръжие срещу собствената си армия и държава, ако не дай си, Боже, видят подходящ момент!

7

Салахадин

преди 10 години

Шивиков,ако си командир на място и истински българин на честа, Макаровия в слепоочието!!!Защото това го правят твоите подчинени!И ти си пряко отговорен за тях.Но вие всичките кадроваци сте п..тки и няма да го направиш!!!Не сте никакви достойни наследници на Велика България!!

6

минаващ

преди 10 години

А стига бе! А за коледна шапка c торба вестници: съд за хулиганство. *** кой ти знай братя Евлоги и ХристоГеоргиеви? За разлика от Благоев.

5

star6inata

преди 10 години

hahahah kakvi sme6nici ,men sa me nakazvalis posledno preduprejdenie za uvolnenie zadeto minah naprqko prez placa sys zila...tctctct.ne gi uvolnqvat za6toto sa turci da nqma etni4esko naprejenie....

4

Нкодим

преди 10 години

Пак са сложили кадифените ръкавици когато са писали статията.Всички подробности които са фрапиращи са замазани за да не звучат отблъскащо и кощунствено .Командира им също се опитва да се измъква по терлици.,,Компетентните "органи също ще се постараят защото всички желаят случая да се замете под килма а подобни прояви на унизителна гавра с български светини и българи ще стават все по чести и нагли.Педи бяха *** които изкараха уж прости а сега са войници .Какви ли ще са следващите?

3

АНТИМУТРА

преди 10 години

Мустафа Бекташ :DDАхам тоз баш дава много за Българската история!!!

2

Tina

преди 10 години

Вече спрях да се ядосвам.Хладнокръвно наблюдавам отстрани как политиците забиват поредния дебел пирон в собствения си ковчег.И търпеливо изчаквам Възмездието, което става все по-ужасяващо с всеки "новозабит пирон" и което все повече приближава.

1

Анонимен

преди 10 години

Последно предупреждение???!