29

винаги виновен

преди 10 години

Караш си по магистрала тракия и удряш колездач навлезнал в лентата ти.Виновен си..ЗатворНищо че тия сколелата са минали покрай полицаите на църна маца. но там се дебне с радар от тия с колелетата какво да вземат.Така беше и вчера.Пътя се руши-виновни са тировете а не този направил пътя лошо.Да се забрани движението на всички МПС по пътищата тогава всичко ще е наред. Да се забрани и професията шофьор..Поредни *** предложения от хора нямащи понятие от това за което ще правят промени.

28

azBG

преди 10 години

колкото е и да е строг новия закон, той ще постави ограничения за редовните водачи на МПС. Останалите ще продължат да си нарушават правилника. Все пак да караш като бесен е начин на протест, че си *** и с друго качество не можеш да блеснеш. Иначе като отиде в дола, казват той беше добро момче, спортист със състезателен дух. Уважаеми, който иска да се състезава да стана професионален състезател, в състезания не глобяват за висока скорост, а пък и пари ще получаваш, че караш като бесен!

27

макето

преди 10 години

Я па не моем да карам ако не съм пийнал 2-3 кила винце губи ми се пато

26

хм

преди 10 години

Значи ако някой се излети или просто се подхлъзне и ме плесне челно,има вероятност да не се докаже вина и да заминем и двамата на изпит за книжка...а ако стана свидетел на нарушение от пиян шофьор,най добре бързичко да се омитам...току виж съм отнесъл глоба и 4-15 годишна присъда...предлагам като видиш пиян зад волана,да го простреляш в капачките,иначе глоба...ако пък видиш млад водач да кара с 120кмч. да го спреш и да му нарежеш гумите...иначе глоба...ако шофьора пръдне и ти си в колата-глоба

25

Със същите

преди 10 години

катаджии ли смятате да го изпълнявате? Ако да, не си струва да хабите мастилото.

24

Анонимен

преди 10 години

вместо да се сложат ограничения, гуми по дърти от 5 години , да не могат да се слагат , внасят и продават... те пак глупости мислят

23

Анонимен

преди 10 години

Закона и сега си е добре, въпроса е да има кой да контролира.

22

!@#$%^^

преди 10 години

Каквито и закони да приемат,докато имаме такъв съд,прокуратура...,докато на пътя са ****те корумпирани копел*та, няма да има оправия.Още един от от сериозните проблеми поради които се случват инцидентите е и качеството на пътищата ни.Ще ви дам пример...Мостът на м.Хемус над село Йорданкино(на около 15-20км. от София) беше ремонтиран в края на лятото...Вчера минах от там и да ви кажа...в долната част на моста,в средната лента се е отворила дупка...Предполагам фирмата си е получила парите...

21

пена

преди 10 години

"Едно от интересните предложения, което е постъпило - това е пешеходец, който извърши нарушение, пресече неправилно или нещо друго и ако той е шофьор, да му бъдат отнемани 6 точки от свидетелството", коментира Георги Свиленски, Коалиция за България. - Значи ще глобяват само тия с книжки а останалите ще си правят каквото си искат... И само не знам как ще ми поискат книжката като ме "спът" пеша... Можеби ще стане задължителна и за пешеходци :Д

20

Неразбирко

преди 10 години

Колкото по-*** предложения като тези се правят за промяна в Закона за движение по пътищата, толкова по-голяма е вероятността предложениет да се приеме и да стане част от Закона.Очевидното за България е,ч е Закона е прекалено строг, но не е осигурено спазването му от всички, най-вече от управляващите България мутри, както и фуражките и политиците.

19

гурбедчия

преди 10 години

отново поредната причина за безмислено стоене в парламента.тези нещастници не мислят как да осигурят работа на хората,а как да ги пресират.добре-вземете един закон от някоя нормална страна,препишете го и да свърши този кошмар.ама какво ще правят в останалото време.*** и крадци.докога ще търпим това българи?

18

Джони в крачка

преди 10 години

Аз предлагам на пешеходците, направили нарушение, но нямащи книжка, да им се взимат по 6 точки в аванс, и като изкарат книжка, да ходят след това на опреснителен курс, за възстановяване на точки, преди да си получат книжката. А за младите пешеходци - да не могат да пресичат тичайки!

17

Анонимен

преди 10 години

Това означчава ли, че всеки трябва да си носи дрегер и да проверява водачите на таксита, гр.транспорт и дуги преди да се качи? Как може такава малоумщина изобщо? Погледнете кой работи в парламента: националистите от Атака подкрепят партията на турското малцинство за пари, ДПС подкрепя партиятя която им смени имената и ги изгони от страната пак за пари, БСП е готова на коалиция с абсолютно всеки за пари, а ГЕРБ са по-лоши и от всички тия за пари.

16

bai peso

преди 10 години

Аз предлагам дори и возещите се в МПС да имат книжки и ако шофьорът наруши правилата - глоба за всички!!!

15

Анонимен

преди 10 години

Това на Богдан Милчев ли са предложенията за поправка на Закона за движение или на некой друг като него. Смешни неща, все едно който яде месо да яде и бой. Нали тва им е работата на КАТ да проверяват , а не пътниците да го отнасят.Неспокопсани предложения, неспокопсани закони - това е у НАС.

14

Анонимен

преди 10 години

Това означчава ли, че всеки трябва да си носи дрегер и да провериява водачите на таксита, гр.транспорт и дуги преди да се качи? Как може такава малоумщина изобщо? Погледнете кой работи в парламента: националистите от Атака подкрепят партията на турското малцинство за пари, ДПС подкрепя партиятя която им смени имената и изгони от страната пак за пари, БСП е готова на коалиция с абсолютно всеки за пари, а ГЕРБ са по-лоши и от всички тия.

13

българин

преди 10 години

Закон добре но требе и закон за събиране на глобите. 50лв. глоба 50 да ги внася ако не ги внесе запор на всички обществени услуги или такъв закон които автоматично тегли глобата от дебитната карта на *** независимо че парите там им са 90% от помощи.Да видим тогава. По богатите запор на банкова сметка и прочие макар и за 50 лв. да видим няма ли да плаща и големи лихви при не плащане.Държавата е длъжна да си събере всяко левче...............

12

ха ха

преди 10 години

Баси смешната статия. и веднага питам ако шофьор на пс се блъсне челно с цел да избегне удар с пешеходец какво правим? в смисъл *** щE газят наред за да си запазят ламарините , или човека е сравнен с бетонна стена,дърво,канавка....или пък извънградско да се кара с 60-80 е направо убийствено...никой не иска да летим по пътя , но все пак адекватната скорост не е бавната скорост

11

БлаБла

преди 10 години

Колкото по-строги закони, толкова по-добре. При тия безумия, които се случват по пътищата. Иначе качили се дечурлигата при пияния батко и ония се размазали и оле ама как се случи това?! Дълбоко да се бърка в джобовете на *ари които нарушават правилата и ще се оправим.

10

rrr

преди 10 години

Шегаджии ... :) .Поредната *** глупост