50

bolka

преди 10 години

Много ми е интересно как 5 партии ще си поделят баницата, наречена България?Освен да ни разделят на 5 области, та за всяка партия да има по една област?Отсега е ясно, че мисията им е невъзможна.

49

Коалиция

преди 10 години

От ГРОБ на *** се усетиха, че с тези няма да стане работата. Даже *** Деси, дори Лъчо Мозъка се е досетил. За това сега гледаме медийната масовка НФСБ - Валери Симеонов и майцепродавеца Валентин Касабов.Партия "ПРЪМ" няма бъдеще.

48

ВВВ

преди 10 години

БРАВО НА ОРЕШАРСКИ НОЩНАТА ТАРИФА ЗА ТОК ПОДА С 10% А ДНЕВНАТА С ОЩЕ 1% ОФИЦИАЛНО ОТ ДНЕС

47

#IGNORE

преди 10 години

Ингнорираме ***.

46

Рамадан Кунев

преди 10 години

С новото ДПС, пак ще градим демокрация и ще налагаме евроатлантически ценности.

45

ДС

преди 10 години

Пръмова Пръмова.

44

Анонимен

преди 10 години

Стига бе! ДСБ и Кунева, и Корманчо, и остатъци от СДС и некви земеделци!!! Орел, рак и щука! И след като толкова години същите тези хора съсипваха дясното, сега с един подпис ще обединяват десния избирател?! Аз съм за гъби на изборите, докато не ги направят задължителни!

43

are_kulata

преди 10 години

Много изпростя българинът.Но няма, как. Съзнанието му е окупирано от това да оцелее, да не умре от глад, като през това време го обработват и мачкат.Приватизираха ви държавата, взеха ви бизнеса, Боко окраде резерва, вие гледате като овце телевизора и слушате всеки ден бълвоча за АТАКА и се впечатлявате като зомбита на евтини интриги...Наистина заслужаваме да сме най-бедните роби на планетата Земя...

42

Точен

преди 10 години

То тия освен думaтa дясно мaй друго не знaят,с тaя пaртия от предaтели,че и тaзи нa Кормaн Исмaилов ,която е в блокa имaм чувство,че сa протурскa пaртия,кaто остaнaлите 99 процентa

41

памперс?!?!

преди 10 години

При толкова "Вождове"........

40

Анонимен

преди 10 години

Ayde pak sa platili komunistite i depeseto nadnicite na draska4ite dolu, varhushkata na komunistite trqbvashe oshte prez 1989 god da budat stroeni na stenata

39

!!!

преди 10 години

Бареков е човек на Цветан Василев/ КТБ/. И ако българите отново глсуват за неподходяши субекти да си страдат и да стоят безпарични.

38

мдаа

преди 10 години

С риск да разсърдя Днес.бг и да ме изтрият ще кажа,че направо не разбирам на какво разчитат тези ***!?

37

турчин

преди 10 години

рожбата на дпс-корман и той е тук.доган и тука има пръст значи.няма спасение от тези крадци

36

Неразбирко

преди 10 години

Обединиха се партии, които на изборите на 12 май 2013 народа изхвърли от парламента. Целта е ясна - пак да докопат кокала и да богатеят на наш гръб.

35

Анонимен

преди 10 години

Роди се и умря!Забавлявайте се!Каймака на *** ви прави шоу на живо!

34

bez ime

преди 10 години

Жалко за Радан Кънев.Бареков ще е новия в парламента.

33

Неразбирко

преди 10 години

Учредители на СДС през декември 1989 година са 8 организации и движения и две партии - БРСДП и БЗНС Никола Петков. По-късно към СДС се присъединяват още 6 партии, като радикалдемоаратическата, Зелената, демократическа и т.н. После СДС започна да се люспи, а после стана партия. Би трябвало да не е дясна партия, заради БРСДП и БЗНС в нея, но в България всички партии са десни. Сега се обединяват разни Сини с турци и БЗНС, а Кунева не е ясно що за птица е.

32

Анонимен

преди 10 години

Hak vi e na vas balgarite DPS to da vi upravlqva ,edni smisleni hora iskat da izvedat stranata ot haosa i upravlenieto na komunistite vie vednaga gi opluvate

31

АНТИМУТРА

преди 10 години

Хубаво е, че се обединяват но с кого ще се коялират после?????????????БСП и ДПС са винаги заедно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!С герб ли ще се коалират!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Отврат!!!!!Нека се видят изборите за ЕВро парламент па ще му мислим тогава!!!