21

хаха

преди 10 години

тоя му потънали гимиите че ще е първия вкаран в затвора за повече от 2 години за убииство в България, и сега вече последен напън :D

20

психолог

преди 10 години

Сложил си е очила,защото говори лъжи.Хора,не се поддавайте на животинските си инстинкти,защото виждате какво става,когато се действа първосигнално.Съсипани животи и семейства за една-две обидни думи.Мислете!

19

Колето

преди 10 години

Не знам дали е виновен или не, не съм видял фактите и не мога да съдя, но много подозрително е това, че веднага след убийството, това момче се изрусява, подстригва и прави всичко възможно да промени външния си вид. Всеки нормален невинен човек би останал и помогнал на правоохранителните органи. Защо ли това момче не е останало на местопрестъплението, защо ли не са намерени дрехите му? Въпроси, които направо крещят.

18

Аз

преди 10 години

Човек, ако искаш да ти вярва някой и да си честен към хората, които ще гледат видето... ЗАЩО си с тъмни очила, при положение, че нямаш нужда в момента (видео-молба) от тях?!И да си бит, синини и да имаш, няма кой да повярва с тия очила, ако изобщо ти си този Илиян Тодоров, а не е съвпадение на имената!

17

Zlatin.Mladenski

преди 10 години

До АнонименЕстествено, че не са без вина и ествествено, че те са били причинителите на инцидента.Нали много добре ги знам всички хокеистчета как се правят на отворени и на мъже. Друг е въпроса, че теорията на този е абсурдна - имало сблъсък между две компании, някой дошъл отстрани и намушкал без причина двамата и след това си тръгнал. Е това и на филм го няма.

16

Тодор

преди 10 години

На, кого тия бе младеж, нали всички помним как като те намериха си беше боядисал косата, какво беше говорил на таксиджията, айде стига, не сме лукови глави.

15

Newbie

преди 10 години

За мен още по-голям проблем е защо изобщо са пуснали ДВОЕН УБИЕЦ на свобода? Трябва до него в килията да лежат и съдиите!!!!Пишете го бегал.. едва ли ще го намерите!

14

Анонимен

преди 10 години

Не знам какви са обстоятелствата покрай "Соло", но този Илиян навремето съм го виждал поне няколко пъти, а познавам и негови приятели. Той беше някакъв ***, *** как викат у Перник. Обикновен квартален пръдльо-добряк, който по никакъв начин не може човек да нарече гангстер, брутален, опасен и т.н. За да стане погрома пред "Соло", явно и пичните хокеистчета далеееч не са били без вина, затова е хубаво да опитате да бъдете малко обективни, не пак до политика да го докарвате!

13

р

преди 10 години

Ако си спомняте майка му как ходеше по телевизиите да го защитава...има нещо сбъркано в цялото им семейство...

12

s

преди 10 години

На бас, че утре ще го обявят за "национално издирване". Отдавна е в чужбина червеното синче.Поне татковите му приятели от "парламента" да избесим, че вече 24 години ги бавим.

11

Анонимен

преди 10 години

Избягал, скрил се ... появява се на клип с очила и потайно ... и се прави на света вода ненапита ... Ай сектир бе! Убиец!

10

Omnia Mea

преди 10 години

Изключително нечистоплътно излъчване има това нагло същество :(

9

Анонимен

преди 10 години

Марш в затвора един невинен човек няма да тръгне да се ИЗРУСЯВА след престъпление ! Сега пак се изруси и марш в затвора !

8

Лала

преди 10 години

Или е невинен или е жестоко манипулативен!За чии политически интереси говори?Нещо не се вързва! Това политическо убийство ли беше?!

7

Анонимен

преди 10 години

доказано е, че влиза в дискотеката с нож, а после и признанието на таксиметровия шофьор... направо смърт за този!

6

Josselin Beaumont

преди 10 години

Тотална манипулация. Сложил е тъмни очила, за да не си личи, че чете от предварително написан текст. Последен напън да отърве затвота. Някой го е посъветвал така. Ако мине номера.

5

мнение

преди 10 години

Не му вярвам ако е заплашван и както намеква за политическа поръчка ....защо СГС го освобождава нещо не се връзва а сега други партии са на власт....защо е осъден на доживотна.

4

До Варги

преди 10 години

Момък....знам, че си неграмотен, но се старай малко. "коЙ" е тоя убиец...Ходи сега да гледаш влака на гарата в Шумен...

3

varg vikernes

преди 10 години

Кажи го кои е тоя убиец.

2

иван

преди 10 години

Е семейстовото ти вече в безопасност ли е бе?Оказа се, че ти расте черна коса, а?Ноктите пораснаха ли?Наглец!!!