23

Анонимен

преди 10 години

Последно човек,който каза,че няма нужда от приятели,се самоуби в бункер,докато столицата му беше под обсада.

22

Анонимен

преди 10 години

До ШoпДА И ЗАТОВА СЕГАШНА УКРАЙНА ПЛАЩА ПО 510$ ЗА ПРИ СРЕДНА ЦЕНА 375$ ЗА ЕВРОПА НА РУСКИЯТ ГАЗ А СЕГА АРМЕНИЯ Е ОСВОБОДЕНА ОТ 30% МИТА И ТАКСИ И ЩЕ ПЛАЩА САМО 180$.МОЖЕШ ЛИ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ КОЛКО ,,ПО-ЛОШО'' ЩЯХМЕ ДА ЖИВЕЕМ СЕГА ЦЕЛИЯТ НАРОД АКО НЕ БЯХА ТЕЗИ ПРОДАЖНИЦИ КОИТО НИ ВКАРАХА ВЪВ НАТО И ЕС БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ ПРИ 2-2,5 ПЪТИ ПО-ЕВТИНИ ГОРИВА. КОЛКО ПРЕДПРИЯТИЯ ЩЯХА ДА РАБОТЯТ А НЕ ДА БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ ОТ ИВАН ПРОСТОВЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ ЗАПАДНИ ,,ГЪЗОЛИЗНИЦИ'' КАЗАНО ПО НАРОДНО МУ.АМИН!

21

Анонимен

преди 10 години

Да живее Русия!!!

20

Анонимен

преди 10 години

БТА да вземе да се изкаже, как и защо Обама още не е излязъл и заклеймил диктаторът в Украйна и бояна индианците в Киев. Мълчи синковеца. А америка била суперсила.

19

анонимен

преди 10 години

Нашите журналисти не се научиха да пишат безпристрастно и своите предпочитания да си говорят на саме или пред близките си.Много от журналистите манипулират общественото мнение и н е си дават сметка за това.Те трябва просто да отразяват ставащото в света.Госпожа журналистката изобщо не е толкова навътре в руската история за да пише този коментар и по-добре да се насочи към други държави ,прекалено много е задълбала в Русия и лично на мен изобщо не ми е убедителна.

18

Поп Грую

преди 10 години

"Държавите от втората група са длъжни(запетая, лельо ЗЕлке)според Москва (запетая, лельо ЗЕлке)да си изплащат задълженията към..."Поне спазвай някои елементарни правила, че сигурно ти плащат, а с тези грешки...Според Москва трябва да си плащат, а според тебе трябва да цуцат без пари, така ли?И това е преписано от БТА, пасмина драскачи, субсидирана от държавата! Леле...

17

_anonimen_

преди 10 години

Статията ОЧЕВИДНО е за Русия, но ...странно защо коментарите са за Америка, империалистите и лошите капиталисти ...които са виновни, че ... *** от село е беден :))вече дори не сте смешни ... жалки сте.

16

Анонимен

преди 10 години

Хахааа, отново манипулативна и по същество грешна статия. Голям трън им е в очите таз Русия на англо американските журналистчета от ведомости и конете с капаци от БТА. Изводът който ни се внушава е, че няма приятелство, само груб материален интерес. То затова газта за приятелска Беларус е 180$ , а за натовска България 500+$. Как са сметките за парното, а?

15

Анонимен

преди 10 години

Политиката на САЩ е политика на банкери евеи ционисти, които искат да превърнат света в гетос ***.Да има едно правителство, един световен ред.Едни държави ще работят до припадъкДруги ще са на помощиТрети ще харчат благатаТова е.

14

CrossFire

преди 10 години

До КокоНе знам какво разбираш под претопяване, но ако то позволи на източна Европа качеството на живот като в западна, то определено е за предпочитане от руската ботуш който ни мачка вече почти 70 години и който ни остави със срината икономика и абсолютна зависимост от запада.

13

коко

преди 10 години

До stonegфес ***

12

ломсом

преди 10 години

До Анонименоще да си фес бе гяюр ижен ти а *** резани какалашки

11

Коко

преди 10 години

Който мрази Русия /Анонимния/ ще се поболее, защото Русия няма да изчезне. Тя е силна, голяма и перспективна държава, която притежава ресурсите и волята да побеждава. Всички дребосъци се страхуват от нея и истерично крещят в надеждата някой да ги защити, но не разбират, че нямат шанс да скочат по-високо от дребния си ръст. Един ден славяните от югоизточна Европа отново ще имат нужда от нейната помощ за да оцелеят, в противен случай просто ще бъдат претопени от други народи.

10

Анонимен

преди 10 години

Русия та Русия. А каква е политиката на САЩ.

9

stoneg

преди 10 години

Не желая контакти с руснаци лично мнение.

8

най-влиятелния

преди 10 години

Капиталистическото списание "Форбес" обяви Путин за най-влиятелния политик за 2013 година!

7

Путев

преди 10 години

Тая статия беше пълна загуба на време.. русия това, русия онова..Ич не ме интересува ква е русия по света. Интересува ме че винаги е прецаквала България, и продължава да го прави.

6

Ветеринар

преди 10 години

Русия губи позициите се както на изток така и на запад,Африка и Латинска Америка.влиянието й е отслабено навсякъде където са доминирали до сега и това не е тайна,защото е видно.Политиката на Русия е свързана с мачкане и доминиране,а не в партньорство и съвместни изгоди и това няма как да се харесва вече на бившите им сателити,те вече нямат нужда от Русия да ги пази от злите капиталисти и техните пороци.

5

c

преди 10 години

Сега много по-важен е износът на Изток, отколкото на Запад. Какво може да получи Русия от запад, обезценените им хартийки ли?

4

Българин

преди 10 години

Навремето дядо ми е станал социалист защото червените са отсвирили марсилезата на последния Палеолог. Хубаво - лошо няма вече Византийци да мърсят земята. Тези останки са славяни дето са били роби на Византийците. Нали знаете кои са по-вярващи от Папата?