39

lisygera

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯЕми ползва им транспорта и трябва да си плати, иначе как ще отиде от катуна до центъра... помисли малко. И да не мислиш че *** с отрязаните крака е насилствено експлоатиран... аз знам че някои нарочно си режат пръсти за да крадат от джобовете на хората, колко му е един крак да отреже.

38

Пичай

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯТи по- добре мисли как ще живееш след 2-3 години, когато крайнодесните от цяла Европа ще ви погнат. Но няма само да ви изгонят от държавите си, но и ще ви преследват чак до родните ви места и ще ви напукат канчетата. Особено на *** като теб, които не искате да работите.

37

До ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

Ти какъв си бе брато?Защо пишеш на свещената кирилица,като оплюваш българите?Аз си мисля,че си гаден и прадажен!!!!А колкото до темата,те не подлежат на интеграция-жалко но,факт!

36

д.у.

преди 10 години

70% от турците в Германия са на социални помощи, това е официална статистика. Дори вземат деца от роднини в Турция и ги представят за свои, заради помощите.

35

dimitar

преди 10 години

DO GURBETCHIYA/52 TI SI 100% ***.NE SE OBIJDAY NO PO EVROPA OSVEN RUMANSKI I BALGARSKI *** NIKOY DRUG NE EKSPLOATIRA PROSYACITE.

34

до Гурбетчия

преди 10 години

Че то всеки роден тук, по паспорт е българин. Ама само докато ползвате благините. Опре ли до задълженията сте ***, турци, според парите...

33

dimitar

преди 10 години

do 47 kiks7/BIL SAM V PAZARDJIK.TAM TURCI NYAMA.IMA BALGARI I TURCHEESHTI SE ***.

32

МЕТКО, барем изключи капс лока (ако знаеш какво е де) когато си пишеш сам на себе си :) *** сгур!

31

до 45

преди 10 години

Че за нас мюсюлманите са си чисти КАУРИ. Не стига, че изповядват християнската ерес ислям, ами седнали да учат майка си как се раждат деца.

30

Кикс

преди 10 години

До Tulski - ами ясно тогава на кого приличат нашите *** - на турците от Пазарджик с анадолско самосъзнание... :)

29

До Манюел Валс

преди 10 години

Заблуда е да се мисли, че проблемите на ромското население ще се решат единствено чрез връщате в България. Тези хора водят съвсем различен начин на живот, която е в очевидна конфронтация с нашия. Ромите трябва да се върнат във Франция и за целта Европейския съюз заедно с българските и френските власти трябва да направят така, че тези хора да бъдат приобщени най-напред във Франция.

28

МЕТКО

преди 10 години

ДО ГУРБЕТЧИЯ ДРЪЖ СЕ БРАТ ! ТЕ *** СА ПРОСТИ ХОРА. НЕ ИМ СЕ ВРЪЗВАЙ.

27

Dalaver4u

преди 10 години

ГУРБЕТЧИЯ къф пример да даваме на *** бе ти не си ли чувал за поговорката "вари го печи го пак на *** мирише "

26

ицеци

преди 10 години

няма да ги връщат в българия ние ги хранихме 300 години сега е ваш ред

25

Чиновник

преди 10 години

***, тези, за които говориш, не са никакви мутри, а са ц-и-г-а-н-и, също като теб.

24

Хоп шоп

преди 10 години

Напълно подкрепям кмета. И стига сме си затваряли очите, и сме се правили на много хуманни. Тая *** трябва да се изтрие от лицето на земята, или най-малко да се събере на едно място като евреите.

23

Пичай

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯТурците и мюсюлманите никога не сте можели да се интегрирате сред хората. Където и да отидете винаги се самосегрегирате и веднага започвате с джамии, фереджета, бурки, мешерета. Не зачитате никакви правила и закони на домакините, в чиито държави, най- нагло сте се домъкнали, за да паразитирате на социални помощи. То и затова, скоро ще ви изгонят.

22

Кикс

преди 10 години

"...да бъдат приобщени най-напред в страните си..." - откъде, накъде? И ние като вас сме установили, само че доста по-отдавна, че "Тези хора водят съвсем различен начин на живот, която е в очевидна конфронтация с нашия." Но вие не ни вярвахте и постоянно ни съдихте за нетолерантно отношение... Е, друго си е да се убедиш на собствен гръб!

21

Чиновник

преди 10 години

Стига с това лицемерие. Няма нищо скандално в изказването на г-н кмета. Всички нормални хора мислят така.

20

тцЪ

преди 10 години

Ще дойдете ли ви на нашето мнение, френски толерасти такива?! Човек може да проявява толерантност само спрямо друг човек. Огромна част от *** отказват да проявяват поведението на разумни хора. Следователно - или в резерват в Припят, или на дъното на морето.