57

Journey

преди 10 години

Представям си, на човека сигурно вече му е писнало тези *** да си правят, каквото пожелаят в час и е решил поне за последно да се опита да ги укроти.А те, естествено, жертви, горките дечица...те са толкова невинни...Не казвам, че боят е начина, но днешните тийнове са идиотчета.Сигурно са му скъсали нервите, правейки се на големите бабаити в час...а пред мама и тати- едни тихички, като агънца...как може лошият учител...ей така...от нищото, да ги набие.

56

Ралица

преди 10 години

Разбрахме подробно колко е виновен учителят и как ще бъде наказан, само не разбрахме какво е наказанието на ученичката за неспазване на правилника и дисциплината в час. Може би трябва и да я героизираме. Браво ученици правете каквото си искате и където си искате, а утре ние ще разчитаме да сте отговорни.

55

Лейка

преди 10 години

и какво изобщо може да се очаква като коментар, след като повече от две трети от българите бият децата си или одобряват насилието.ей затова ще растат насилници и утре ще бият жените си или пък съответно ще ги бият мъжете им.

54

Анонимен

преди 10 години

Какви са тия родители по мое време ако направех магария в училище се молех да не научат родителите ми Защото в къщи щях да ям още един по-голям пердах Ако мойта дъщеря така разиграваше даскалите щеше и в къщи да яде шамари Това родители ли са кой ще им възпитава лигаветата ????

53

Боят и наказнието прави човека по-силен, стига да не е прекомерен и съпътстван с унижение. Обуздава фалшивото его израстнало в младия човек. Това его избуява заради липсата на житейски опит и особено при разглезените. Прилича на тънка фиданка порастнала само на корона без здраво стъбло и корен. Готова да бъде прекършена при първата трудност. Затова добрия овощар знае, че здравото дърво трябва да бъде кастрено. Но всичко с мярка!!

52

Leika

преди 10 години

защо не я е изгонил от час? как ще и посяга физически??? безобразие!

51

9

преди 10 години

Едно време 87-93 г. си ни биеха в училище и ни наказваха в клас,а някой ги биеха с показалки,които даскълките предимно по география и история използваха за пред картата,даже имам спомени и за родители,които бяха привърженици на това възпитание и подкрепяха учителите и нямаше проблеми,дори мене като са ме възпитавали така в у-ще и се оплачех в къщи ми казваха,че имало защо да ми дърпат ушите и нищо.А бабите как прибираха внучетата с жилави клонки от храст и ги подшляпваха към вкъщи,а сега.....

50

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАз съм номер 10 и съм на 24 години! Сега първо училището е институция, която се води, че изгражда познания и подгатвя възпитаниците си за бъдещия им живот като възрастни. Родителите са основата и те възпитават, но училището надгражда вече изграденото от родителите. Ако семейството и учителите не ти внушат респект и не ти изградят някакви норми на поведение, по-късно в обществото ще си патиш много! Аз лично бих благодарила на такъв учител и жалко че няма повече такива!

49

AIMILIVS

преди 10 години

Очителю с Очала , двамата младежи за типични представители на "стабилното българско образовние" те не са виновни , че педагогиката и програмата за развитие на образованието в държавата са останали в златните години на Тошо.

48

Очител с учила

преди 10 години

Gost и donatelo - типични представители на днешната образована младеж (ако не е един и същи). То правопис, то пунктуация, то подредени и правилно изложени мисли. Направо съм възхитен от съвременното образование.

47

AIMILIVS

преди 10 години

Регионалния инспекторат нямат правомощията да го лишат от преподавателската му дейност.Мхмм , а Регионалния инспекторат да не би да е на самотен остров в океана няма ли връзка с "нерегионалния" инспекторат , изобщо кой може да му попречи да упражнява тупаниците си върху ученици ?

46

donatelo

преди 10 години

и бил само тои можел а останалите фирми ку4ета ги яли ли4но мое мнение из малките градове става това благодарение на мои твои комплексар и затова децата место да бадат приоб6тени кам наи доброто бидеики приб6тавани ве4но кам наи тапото демек кам регрес затова цялата система е прогнила до козирката

45

livevil

преди 10 години

След тази случка въпросният учител ще си намери по-хубава работа... Хора с характер, принципи и стойностна система винаги се търсят.

44

fripp

преди 10 години

Изпращат ги в училището скотове и чакат даскалите да ги направят хора. Ама учителите не са някакви митични същества, и те имат нерви, и те са бесни, че живеят в една оглозгана и съсипана държава. Като не иска да учи - оставяйте го да бъде скот. Света е голям, обори има много - да си живурка *** и ***.

43

gost

преди 10 години

споко има и директори на ууи4ли6та пак дето задалжават да карат курсове при техни познати с цел пови6аване на оценки аиде обеснете ми това не се ли нари4а конфликт на интереси и докога тази практика да се толерира някои си несретник 6те продалжава 6тото билп газар в системата иожел а не според самите знания на дадения 4овек е

42

Анонимен

преди 10 години

Напълно подкрепям учителя. В днешно време децата са толкова разглезени, че колкото и бой да ядат, пак ще им е малко.

41

келеши

преди 10 години

До Анонимен 18Ако учител нашамари детето ми и разбера ,че си го е заслужило, аз също ще го ошамаря. Днешните ученици са ужасни, няма го уважението към възрастните, няма го уважението към Учителя. Виновни в случая са родителите, ако не ги е срам да вървят и се разправят, че са се провалили като родители

40

Мая

преди 10 години

В Германия тази ученичка щеше да бъде изключена само за това, че е внесла джиесем в училище. Така че нямаше да има нужда учителят да я шамаросва.Там закон забранява в училище да бъдат внасяни телефони - и от ученици и от учители. А у нас родителите се състезават кой е купи най-скъпия, най-модерния телефон на детето си. Масово телефоните на децата от прогимназията са от 500лв нагоре

39

Анонимен

преди 10 години

Трябвало е и да нарита ***.

38

Варна

преди 10 години

Боят не е разрешение , но повярвайте ми , ако застанете с нас в час , няма да ги издържите повече от мен или някой мой колега... Една голяма част от децата са арогантни във всяко едно отношение , зависливи , двулични и т.н. . Затова не са виновни децата , а обстановката в която израстват... Тази обстановка , която им предоставяме НИЕ... Дори и ние възрастните си гледаме телефоните , когато сме на работа , висим във фейсбук и пишем коментари дори тук в този сайт...