56

Топ Идиот

преди 10 години

Страда той ... от алкохолна депресия!

55

Анонимен

преди 10 години

Софе, би му мамата и не се тормози!) Все пак живеем в царството на злото начало и животът не е много справедлив!)))

54

Митко

преди 10 години

Искам да ви кажа нещо, *** ! Дори да го доведат принудително Христо Бисеров, той може да не пожелае да влезе в съдебната зала и тогава никой не може да го накара ! Няма ли някой адвокат между форумните мишоци, който това което казвам да го знае ?!!

53

Анонимен

преди 10 години

Ако сравня Доган с онази мечка , която е изпаднала в тежка депресия от рекламата на Глобул ... рекламата завършва така " не очаквайте благодарност от една мечка" Доган е мечката, а БГ съда е , като Тери Рандал ... спасява мечката, вемсто да я вкара в клетката!

52

йо

преди 10 години

Хора, не разбрахте ли, че Доган отдавна е мъртъв и правят всичко възможно да не се появява неговият неудачен двойник на публични места, защото ще го разпознаят. За това самоубиха секретаря на Доган Амин. Бил в депресия, сигурно отдавна е с куршум в главата за да не приказва, че той управлява държавата.

51

край

преди 10 години

Съда дето призна че доган има познания като хидро инженер и законно и морално си е получил 1.5 млн. лева консултантски /най-скъпо платения хидролог/сега приема че това момче трябва да е в панделата защото е направил опит за убииство. Срам за българските юристи и най вече за юриспруденцията

50

край

преди 10 години

Хора не защитим ли това момче дето вече половин година е в панделата- държавната машина управлявана от догановците ще го смеле. Няма юрист, които да приеме че това момче е направило опит за убииство с газов пистолет. Теоритично и с вилица може да бъде убит човек но никой не прави опит за убииство с вилица.

49

Анонимен

преди 10 години

излишни са тези нападки за величие,лудост и скъсани *** които между впрочем са все още добре познати на изток от босфора-нищо лично,аз лично познавам доста по-свестни хора с "***" отколкото "ястребчето с лачените обувки"! а иначе еднодневки във форумите и политиката дал господ!претенции към народа с който се живее също-ами кой не му харесва народа да си ходи при другите бих ви казал аз!!!!

48

Анонимен

преди 10 години

Ей, на Доги нищо му няма! Изляга се в сарайте, пуши наргиле, а млади ханъми му хвърлят гюбеци, а той даже не ги и забелязва, а брои- толкоз златни лири от Южен, толкоз от хамериканския реактор, толкоз от Белене, толкоз от имигранти, толкоз от Боко за цигарките, толкоз от еврорегион Тракия!)))

47

ha-ha

преди 10 години

Работата съвсем заприлича на показаното във филма "Апокалипсис сега".Там нали изпратеният с"мисия" при виетнамците Марлон Брандо,взе че изкрейзи съвсем,присъедини се към една група виетнамци,стана им вожд,отдели се на "своя" територия и като показа фигуративно казано,среден пръст на американците,се обяви за бог.После животът не копирал изкуството.Да видим сега,дали както във филма,няма да изпратят емисар,който да види сметката на бог Доган,както стана с богът на Брандо.

46

_anonimen_

преди 10 години

момчето се опита да си прави нескопосана реклама ... не се получи.Отношението на мюсюлманите към Доган е следното:Знаят, че е мошеник и не го обичат особено, но ... едно посегателство спрямо него се възприема като посегателство спрямо самите тях.За тях Доган е нещо като полов орган - хем се срамуват от него, хем му се радват.

45

Анонимен

преди 10 години

Депресията го пуска когато еничаря и ан*лен чистач сидеров му замива *** нали?

44

Анонимен

преди 10 години

До 9667Споко де! Не всички са изобретатели... Свят голям, хора всякакви.

43

театър

преди 10 години

ТЕАТЪР СЪЛЗА И СМЯХ...АХ ТОЗИ ДОГАН-ГОЛЯМ ТЕАТЪР,ВС. Е РЕЖИСИРАНО ДО ПОСЛЕДНИЯ ДЕТАИЛ,ВЕЧЕ И ДЕПРЕСИРАН ГО ИЗКАРАХА

42

Х

преди 10 години

ДОГАН НЕ СТРАДА ОТ ДЕПРЕСИЯ А СТРАДА ОТ ВЕЛИЧИЕ.СТАНИШЕВ СЕ ИЗВИНИ ОТ НЕГОВО ИМЕ.

41

Анонимен

преди 10 години

Страдал бил от тежка депресия. Дано под тежка два метра земя да не страда

40

Анонимен

преди 10 години

Ооо, един фес е научил за Брауновия газ на Илия Вълков, гениий от космическа величина! Радвам се соколе!)

39

Анонимен

преди 10 години

Пиша пак и пак и пак! Оръжието на "атентатора" газ сигнален пистолет Екол Волга 9 мм е било без патрон в цевта и без пълнител! Има снимки на падналото оръжие в нета. За какво говорим, говорим за един ЦИРК! Енимехмедов няма да лежи дълго и ще си получи парите от Доги, а вие сте оФце, бееее!)

38

9667

преди 10 години

До запомнете едноЗабравил си да добавиш, че българи откриха компютъра и брауновия газ! Без тези елементи, тирадата на малоумния мегаломаничен българин с нулев капацитет и грандиозни претенции енесъвършен!Изпитвам съжаление към хора като тебе, драги ми великобългарино, дето денем подхвръква из космоса в ниска орбита и нощем сглобява ядрени реактори в мазето на баба си, но живее в бантустан, ходи със скъсани ***, преживява с отпадъци и се мисли за центъра на света!

37

Оставка!

преди 10 години

Сега вече с психиатрична експертиза Доган е доказан психар. Честито на БСП и ДПС - управлява ги докано луд човек.С това свидетелство, че Доган е невменяем и с психически отклонения бе поставен край на политическата му кариера.