22

ПОЛИТИК КОРЕКТЕН

преди 10 години

*** деека са вее

21

Анонимен

преди 10 години

Грешката е в названието роми. Те не са роми, а *** и трябва доста да се потрудят докато заслужат статус на българин.

20

ран-ът

преди 10 години

*** и без това САМИ СЕ ДЕЛЯТ! Те не желаят да се интегрират, искат да са малцинства, да имат специални привилегии.......НЕ ГИ ДЕЛЯТ БЪЛГАРИТЕ - *** САМИ СЕ ДЕЛЯТ - ТОВА Е ИСТИНАТА! Възмутителното е, че е трябвало да пише не РОМИ, А ***!

19

Анонимен

преди 10 години

Въпросът е грешно поставен. Трябва да бъде - Колко *** ще си произведат българите?

18

Edin

преди 10 години

И аз съм възмутен от родителите, които са дали примера в учебното помагало с грешно решено подусловие а(отговорът не е 644, както е видно от снимката, а 634. Явно на възмутените родители децицата са им ги зацафарили и сега си търсят оправдание.

17

Рали1

преди 10 години

До АнонименВсеки чужд език е в полза,изучаването на всяка чужда култура си е плюс . Но когато е насила ,тогава се получава обратен ефект .

16

ИСТИНАТА

преди 10 години

Ако митрополит Кирил и Борис 3 бяха пуснали влаковете с евреите и *** към Аушвиц и Маиданек , хората на Адолф бяха измислили по ефикасна логистика и ликвидация на тия два етноса сега нямаше да сме малцинство и толкова бедни съответно гладни и толкова виновни че не сме им оставили и имането . Я вижте Германия къде е и останалите страни които редуцираха тая гмеж как живеят ? А нас до ден днешен ни вменяват вина и провеждат геноцид от благодарност че сме ги спасили ! Паси и кликата са пример

15

висша математика

преди 10 години

До Анонименв матурата след 2 години ще ги питат, ако в кв.Изгрев е имало 26 *** повече от българчетата, аджаба сега колко са, и колко ще бъдат след още 2 години :))

14

Салахадин

преди 10 години

Геометричната прогресия се учи в 8-ми клас.Тази задача е грешна :)

13

явертъ

преди 10 години

Значи, когато стане дума за сватби с малолетни- това е обичай на етноса, но когато се казва роми за отделен етнос е проблем?!! Чакайте малко, къде е проблема? Май ромите се делят, а не българите. Ромите са си отделен етност, факт. Друг е въпросът, че това "ром" е вид напитка, етноса си е "***".

12

Рали1

преди 10 години

По мое време задачите бяха с ябълки,круши и някои домашни животни .По -познато и по-добре за децата .Няма нужда да се обяснява на десетинагодишни деца етноси и да се говори за политика. Оставете децата да изживеят детството си !

11

ази

преди 10 години

както е тръгнало сюнетчиството ще стане голям бизнес в БГ

10

www

преди 10 години

Делете и малкото *** от това че се смятат за българи ... като станат повече както е според втората задача вече няма да има кой да ги решава тези задачи !!! И българия няма да я има...*** СИНИ и ЧЕРВЕНИ МРЪСНИ, това ви е целта - ПЪЛНО УНИЩОЖЕНИЕ и англо-арабски контрол

9

Анонимен

преди 10 години

И аз не виждам нищо лошо. В учебниците по музика по мое време имаше руски песни. И щот има няколко руснаци в България като български песни ли да ги пишат? Важно е да правим разлика между етнос и националност. Българският етнос е едно, българска националност е друго.

8

ss

преди 10 години

Деца пишете нова задача от 3000 роми в квартал Изгрев 200 са пуснати да чистят бани ама без вода а с газообразно вещество, други 500 са заети в производството ***. останалите са заети с подържането на оганя в пещите на Кремиковци. Колко роми са артисали?

7

Анонимен

преди 10 години

Не виждам какъв е проблема! "Ромите" сами се делят!

6

Анонимен

преди 10 години

Задача: В квартал Изгрев живеят 363 роми. От тях работят 0. От безработните 90% са крадци. Останалите са ***. Има и 147 гея, те също са крадци. Убийците и изнасилвачите са с 23% по-малко от продадените бебета. Въпрос: има ли нормални хора в кв. Изгрев? А въобще хора?

5

Анонимен

преди 10 години

Няма роми има ***. Не подтиквайте децата към алкохола.

4

някой

преди 10 години

Днес е 18.11.2013 г. два месеца след първият учебен ден и чак сега някой забеляза какво пише в Учебниците. . . .

3

Де Торквемада,Томас

преди 10 години

Сорос и неговите креатури убиват България. Който се усети и възпротиви на това се обявява за луд, фашист,екстремист и реакционист.