109

Сашко

преди 10 години

Ами защо ? не са останали във Турция толкова богада държава ще ги храни ще ги пои и деца ще им направи.

108

Zoro S

преди 10 години

ДА СИ ОТИВАТ В БОГАТА ТУРЦИЯ ЧИИИ ДЕДОВ ТЪРСЯТ ТУК

107

Анонимен

преди 10 години

В момента западняците правят помен с чужда пита, с питата на България! Гърция не ги бръсне за слива, а нашите политици треперят да не им секнат благините...

106

Анонимен

преди 10 години

Всички ислямисти обратно в Турция, а платените толерасти и изменници в "Рая" !

105

колибри

преди 10 години

" Сирийските бежанци намират неудобства и смут в България "И българите намират същото . ЕС смяташе, че ако за нас няма си е за нас, а за другите ще има ? Дано хората се справят !

104

Легендата

преди 10 години

Затваряйте я тая граница най-после. Все ние сме най-големите будали. Хората *** от глад, вие ще храните някакви които никой не ги знае какви са и само лошо ще ни донесат. Айде да видим, ако дойдат шведи или японци дали някой ще иска да ги гони от тук. Стига сте ни внемнявали вина. Ще подлудите народа!

103

Анонимен

преди 10 години

Нека се страхуваме от Божието отмъщение, не от хората(без значение на цвят, народност, религия и др.)Никой ли не вижда КАКВО СТАНА С ФИЛИПИНИТЕ, ВИЕТНАМ, ХАИТИ, КИТАЙ, ИНДИЯ, ПАКИСТАН И НАВСЯКЪДЕ - КЪДЕТО БОГ ГОВОРИ?!!ЩЕ ДОЙДЕ И ТУК, ако не се смирим и не живеем така както са ни учили в мир и любов, но не на думи, а без роптаене.Бог няма да изостави никой, който се Нему осланя.Хората са равни пред Бог в бедността си, всичко останало е суета.

102

baba

преди 10 години

А някой дали е бил в бежански лагер в Турция или друга съседна държава на Сирия? Да не мислите, че там всичко е мед и масло. Стига вече, радвайте се , че не ви стрелят и има мир, поне за сега.

101

Анонимен

преди 10 години

Текат процеси на демографско изместване на един изчезващ и загнил етонос - ние. И това не може да се спре с патриотарски мастурбации по форуми и медии и голи приказки. BTW, голи приказки е и целият ни патриотизъм, българите сме егоисти и лицемерни катили и ***, биещи се в гърдите "***, булгааааар".Прирастът ни е четвърти в света от долу нагоре. Българите емигранти няма да се върнат. Бели европейци също няма да дойдат, освен някой друг английски пенсионер. Какво ни остава?Внос на хора.

100

*

преди 10 години

До софиянецХората спят на земята , защото се страхуват да не паднат по време на сън . Те имат специално направени дюшеци за спане на земята , специални покривки " софра" за хранене на земята и в къщите не се влиза преди да си направил абдест и с обувки не се влиза . Предполагам , че това се е наложило в културата им от липсата на дървен материал за мебели . Което не е смешно . Но понеже в България нямаме такива "мебели" сп."Тайм" да вземе да им изпрати / :D да види колко са евтини/...

99

обективен

преди 10 години

Глупци сте повечето, Aмерикa е дaлеч, тaм мюсюлмaните сa под 1 процент от нaселението. Ние, обaче в Европa трябвa дa нaмaлим влиянието нa ислямa, инaк сме пътници! Русия имa интерес от мюсюлмaнски нaтиск към ЕС, зaщото сaмaтa русия се ислямизирa, не случaйно те подкрепят бaшaр и хунтaтa му! Европa трябвa дa връщa бежaнците, обрaтно от тaм, от където сa дошли!

98

Анонимен

преди 10 години

Първо, заради *** в Шенген няма да ни допуснат НИКОГА! Второ, ЕС ще се разцепи през 2015 година, по вина на Гърция. Трето, какво ще правиме тогава, когато ал нусрите и ал кайдите ще са залели България?

97

Анонимен

преди 10 години

Колкото е вярно това, което пише "Тайм", медиите и властите навсякъде по света- толкова хаир да види.Всеки да се обърне вътре в себе си и да потърси ГРЕХА В СЕБЕ СИ, А НЕ В ЧУЖДАТА ПАНИЦА.--Да спазваме Божието слово-ако не-нещастието идва.

96

Dedovia

преди 10 години

Ами така трябва.Може би Тайм иска да им осигурим 5звездни хотели тук да се изсипе целият Близък Изток и половината Магреба защото сме много гостоприемни ли?Ми нямаме условия затова всичката тази *** да се отправя някъде другаде най-добре в САЩ където списание Тайм ще им осигури всичко необходимо, а ние ще ръкопляскаме.

95

Неверник

преди 10 години

И в правовите държави като Германия привържениците на шериата решават проблемите си вътре в мюсюлманската общност с помощта на ходжите и неофициалните ислямски "съдии", без да признават правосъдието на страната в които живеят. Тази тенденция не отмира, а се стабилизира и не е безопасна.

94

kaspar_garov

преди 10 години

крайно време беше, много злоба се изля относно други държави.естествено ще го отнесе българия. това е началото на края

93

Неверник

преди 10 години

Мюсюлмани са почти всичките хиляди нелегални емигранти преминали незаконно държавната ни граница и толерирани от ЕС. Според законите на шариатът/ислямското право/ настъпването на пълнолетие при момичетата е от 9 до 15-години,а при момчетата между 12 и 15 години. Пълнолетието се определя от близките на детето по вторичните полови белези. На 15-годишна възраст всички се считат за пълнолетни, дори ако такива белези не са налице. За тяхната култура да си любител на детска плът си е закон. И в правовите държави като Германия привържениците на шериата решават проблемите си вътре в мюсюлманската общ

92

Анонимен

преди 10 години

Вижте, ЦРУ чрез Сорос налива напечатани долари в определени хора, организации,партии и медии и точно те разсякоха единството и разбирателството помежду ни! САЩ водят срещу България ледено студена война, която скоро ще стане гореща!

91

преди 10 години

doide vreme razdelno,i kraia na bylgaria

90

Alisa

преди 10 години

Германия започна да връща бежанци в България. Tе са получили статут на бежанци, с който са успели да заминат за Западна Европа. Според международните конвенции обаче, ако чужденците не намерят работа и подслон в рамките на 3 месеца съответната държава приемник (в случая Германия), тя има право да ги върне в страната, от която са получили документ за статут.