30

Анонимен

преди 10 години

Коѝ пътува до офшорната зона Вирджински острови с правителствения самолет ? Тоѝ или троѝната коалиция ?!

29

Най

преди 10 години

Големия престъпник на България е на тази снимка. Да го вкарат в учебниците по история, децата да се учат какво е държавен мафиот. И каква срамна за България невежа политика на бетона и асфалта направи той. НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ *** ВЛАСТ !!!

28

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

До абеИзлиза, че при бай Тошо беше най-добре за народа!

27

nana

преди 10 години

Ne spriaha da go tormoziat po vsi4ki vazmojni na4ini . Bezsavestni i bezsramni , vsi4ki sa varhu Borisov i go opliuvat po vseki edin na4in !!!!! A kogato triabva da var6at rabota se kr4iat zad garba mu

26

С.ЦАЦАРОВ?

преди 10 години

ЛКАКТО ВЪВ ФИЛМОВИЯ ШЕДЬОВЪР"НЕДОСЕГАЕМИТЕ" МАФИЯТА В ЛИЦЕТО НА АЛ КАПОНЕ СИ ПОЛУЧВА НАКРАЯ ЗАСЛУЖЕНОТО,ТАКА И БУДА ГО ЧАКА ПОДОБНА СЪДБА.ИНТЕРЕСНО МИ Е ОБАЧЕ,КАК ПО ОТНОШЕНИЕ НА БИСЕРОВ ГЛ.ПРОКУРОР ТАКА СЕ ЗАСИЛИ,ЧЕ ВЕДНАГА СТАНА ОБВИНЯЕМ,А ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЦЕЦО,БУДА И ПРОЧИЕ ОТ ПАРТИЯТА НА СИК ГЕРБ,ДЕЙСТВАТ БАВНО,ПРОТЯЖНО И ВСИЧКО СЕ ОТИЧА ДОКАТО СТАНЕ ЯСНО КАКВО ЩЕ СТАВА В ДЪРЖАВАТА.В СРС ОТ БАНКЯ,ЦАЦАРОВ Е НАРЕЧЕН ДЕБЕЛА *** И ТОЙ ЗА ДА ДОКАЖЕ,ЧЕ Е ТАКЪВ,НИЩО НЕ ПРАВИ С/У БОКО.ЩО ТАКА БЕ

25

До 29

преди 10 години

Изпрати и *** в Пловдив. Младите кухи кратуни може да и се порадват.

24

фен

преди 10 години

бойко, каквото и да говориш за мен ти си един обикновен селски ***!

23

Анонимен

преди 10 години

В събота София ще се напълни с турци,*** и фанатизирани пенсионери.Младите българи ще са в Пловдив

22

ББ

преди 10 години

Кое беше офшорка и кое законна банкова сметка, ще питам Роската, че той има опит с тия работи.

21

15

преди 10 години

Статията може да е за Боко ама аршина трябва да е еднакъв за всички!!! Иначе ми мирише на политическа поръчка.

20

73737

преди 10 години

Само *** с къса памет може да не помни , че селяка от снимката е:все още член на БКП,бивш агент Буда, личен слуга на Тато,един от СИК , "честен офшорник" , личен приятел с Пашата и Бирата , съдружник с А.Петров и т.н. и т.н.Та този нагъл лъжец , сега си търси ангелски крилца.Този тлъстак да връща откраднатите милиарди и да се омита...***

19

Анонимен

преди 10 години

Цецко ще лежи в килията на Вальо Каратиста, а Боко в килията на Сумиста !

18

йордан

преди 10 години

Защо не се занимават със Станишев и Моника,с Овчаров, Доган и сие,а само с Бойко.Няма оправия като ви чета коментарите ,завист,злоба и лъжи.До това доведе комунизма,много хора с празни глави.

17

До 15

преди 10 години

Знаеш ли защо според мен са ти цъкнали минуси. Защото излизаш извън темата. Тук се пише за Боко тиквата, а не за Клинтън, Буш, Доган, Моника и т. н. Коментирайте това, което четете, а не си правете свободни съчинения.

16

Анонимен

преди 10 години

тая мутра хвърли държавата в паника и хаос

15

15

преди 10 години

Някое идиотче ми е нацвъкало минуси. Нещо излъгах ли??? Прибра ли Моника 800 000 лв. от Хохегер или да????

14

Анонимен

преди 10 години

"1994 година една четвърт съм имал в офшорна компания, която тогава всички правеха. 1994 година. Не е работила изобщо. Аз бях забравил."Вчера си припомни за тази офшорка, а сега ще се сети и за най-пресните от последните години.

13

Анонимен

преди 10 години

На този мазен лъжец ли да вярвам? Помни ли въобще някой, колко пъти излъга този никаквец?!

12

Анонимен

преди 10 години

И днес не мина без да покажат снимката на този ***. А някой "демократи" казваха, че имало култ към личността на Тодор Живков. Може и така да е, но тогава това какво е.

11

Анонимен

преди 10 години

Хм...........Бойко имал "конфликт на интереси" с една закрита фирма.......А Моника /жената на Станишев / няма нииииииикакви конфликти като прибра 800 000 лв, държавни парички!:)))))) Доказано, черно на бяло , с банкови преводи! Е нема такава държава!