42

US i BOIKO za BG

преди 10 години

Boiko pak na vlast ! URA!!!

41

Анонимен

преди 10 години

Искате АНАРХИЯ ЩЕ ЯДЕТЕ ПАРЧЕТО НЯМА КАК :-D

40

Анонимен

преди 10 години

Тези които цъкат минусите са закрепостени селяци дето си нямат и халхабер Кво става по света така че мен ме боли ШЛЕМА ЗА ТАКИВА КАТО ВАС ЗАДРЪСТЕНИ ПРАЗНОГЛАВИ БАЦИЛИ!!!!!

39

Бунтовник

преди 10 години

Пълна подкрепа за студентите! Долу партиите и партийната ***, съсипала България!

38

Масови протести

преди 10 години

Престъпната хунта от върхушката на ГЕРБ съсипа и унищожи България, дребния бизнес, доведе хората до самозапалвания от глад и мизерия. Върхушката на ГЕРБ са съучастници с БСП, ДПС, НДСВ, СДС, Кунева, Костов, Надка и всички останали, участвали в разграбването и унищожаването на държавата.

37

Гражданин за EРБ

преди 10 години

"Дълбоко ни обижда да ни казват, че сме "на Бойко"КОЛКО ДЪЛБОКО ВИ ОБИЖДА БОЙКО: 10, 12 ИЛИ 13 САНТИМА..."РАННОБУДНИТЕ СА НА БОЙКО, А БОЙКО СЕ ОКАЗА НА ПЪРВАНОВ..."народна мъдрост

36

Анонимен

преди 10 години

Днес в Испания вкараха нов закон за протести като вашите пред Парламента нали толкова искате Европа с Стандарта си ОПРЕДЕЛЕНО ЗАКОНИ КАТО ТЕЗИ ЗА ВАС ЩЕ СА ДИКТАТУРА КРАЙНО ВРЕМЕ Е КАТО ТОЛКОВА ИСКАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ ПО ЕВРОПЕЙСКИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТЕ ПО ЕВРОПЕЙСКИ ***!!!!!!

35

Анонимен

преди 10 години

Кои са всъцност ''ранобудните''?Какво искат?Кого чакат?Знаете ли защо България е паднала под турско робство?-защото е била разделена на царства...Знаете ли защо не успяло нито едно въстание против поробителите?-Защото винаги сме били разделени.У наше село ще правим въстание,но в 5 съседни не...Знаете ли защо не му пука на правителството от протестите?-Защото колкото и да ги плюят хората са посещавали часовете по история.И тези вишисти ще ми стават.Да ти плюя на образованието.КЪДЕ СИ ТОШО,къде...

34

Анонимен

преди 10 години

И за какво се борите тогава господа студенти За МАРСИАНЦИТЕ ЛИ НАДРУСАНА ПАПЛЪЧ!!!!!!!!!!

33

Анонимен

преди 10 години

НЕХРАНИМАЙКО, НЕХРАНИБОЙКО

32

eyeless

преди 10 години

Всичко е замислена манипулация за да получат повече подкрепа от наивните изстрадали сънародници. Ако Боко направи жалък опит да се асоциира с протестите, а протестиращите отрекат, и всеки *** ще се хване че протестите са справедливи а не тиквено семе, но факта, че Боко е единствения, който може да извлече полза от исканията на протестиращите си остава.

31

eyeless

преди 10 години

Ранобудните не чакат Борисов да ги оглави, защото отдавна ги е оглавил. Боко е единствения който може да спечели от оставка, а те друго не искат. Мигленка и Ваньо Мавъра няма да ги огрее, без значение на колко съвестни се преструват. А най-големия майтап ще е да дадат оставка, и след нови избори си направят същата коалиция. Да се хванат да си направят една ранобудна партия, да спечелят изборите след като толкова ги подкрепят всички и да направят нещо от което може да има полза... ама надали...

30

Коментатор

преди 10 години

До КуроландесАууу, ако не беше твоята подкрепа, направо са закъсали студентите!

29

eve1

преди 10 години

Ако студентите искат да получат масова народна подкрепа трябва винаги и категорично да заявяват,че освен срещу оставката на правителството са и против връщането на ГЕРБ на власт.

28

eyeless

преди 10 години

До КуроландесТи какво очакваш, ако бяха бойкови отрочета да си признаят? Доста наивно... Ако аз бях *** студент, изпратен от тиквата за да го върна на власт, нямаше да кажа, че съм там за това. Да не говорим, че повече от тия мутри може да ги видиш по снимки и клипове от контра-протестите в подкрепа на тиквичката когато си подви мазната опашчица и се ската преждевременно с надеждата да се завърти по бързо колелото и да се върне по бързо на власт...

27

Мамантос

преди 10 години

Като чета какво пишат *** като 24, си казвам: българите наистина са израдски народ.

26

eyeless

преди 10 години

До АнонименГлупчо, ако я имаше тая съдба дето я бленуваш, на тиквата отдавна щеше да му е върнато тъпкано и претъпкано за всичките му долни деяния. Уви, универсална справедливост няма, без значение колкото *** я чакат да им оправи животите. Или казано в религиозен контекст - господ не работи за никой, и помага на тия, които си помагат сами ;)

25

Анонимен

преди 10 години

Boiko e pich !

24

Анонимен

преди 10 години

хахахаа охолен абе мишка... Бокото вика лош бил хайахаххахахаха

23

eyeless

преди 10 години

До до eyelessЖивота ми е спокоен и охолен, живея в истинско тухлено жилище, работя за себе си и изкарвам повече пари отколкото би повярвал. На политици не съм чакал никога, разчитам на уменията и знанията си. И имам правото да пожелавам смърт на който си искам. Особено на подобни напълно заслужили ***. А на тебе ти пожелавам ръчичките да ти изсъхнат, точно тия с които си пишеш жалките коментарчета ;)