297

Приятел

преди 10 години

До хахадДай да не обиждаме болните, колега. Тези са *** и прости, с главно З. А на бас къде ще живеят децата на Съсела, като пораснат. Може би в България? Или там, където човека е ЧОВЕК! С нормално заплащане и нормални политици. Много ли искаме?

296

ами...

преди 10 години

Основен принцип в източните бойни изкуства- енергията на противника я насочваш срещу самия него и така той се самонаранява... ти трябва само да го спънеш, той ще се разбие сам. Това Сегей, прави с вас Боко, ама на теб ти липсва интелект за да го проумееш. Ултрасите са си ваши. На Боко те не са му необходими

295

мм

преди 10 години

Де тоз късмет, някой "ултрас" да докопа гея и да му докара комоцио. Тогава с облекчение ще можем да кажем: "Има надежда за България!".

294

Анонимен

преди 10 години

Да Сергей ще дойдат и ултраси.Красивите и умни хора,които три месеца ви искаха оставката и на които вие с Мая и Лютви се подигравахте и чакахте да се уморят и да дойде лошото студено време да се приберат от улицата вече са заменени с ултраси,студенти и секва *** дето не им пука.То аджеба некой трябва да свърши мръсната работа.Крайната цел е с бой или без бой вие да си идете.Като гледам скоро бая глави ще има счупени,но това е вашата цена.С кръв вземате с кръв давате властта.

293

567

преди 10 години

Татяна Дончевае един стойностен юрист.Сутринта им казаТРЯБВА ДА СИ *** ЗА ДА НЕ ВИДИШ ИСТИНАТА ЗА ПРОТЕСТИТЕ.НАШИТЕ ДЕЦА ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ ИСКАТ НОВИ ЛИЦА В ПОЛИТИКАТА ИСКАТ ПРОЗРАЧНОСТ И НЕ СА СЛУГИ НА НИКОЯ ПАРТИЯV

292

Анонимен

преди 10 години

Тоя толко се пази от ГЕРБ и други свръхестествени външни сили, че накрая ще постигне тва дето никой друг не можа - сам ще затрие навеки собствената си партия. Това, което сам си направиш и Господ не може да ти направи. Това неговото се нарича показно самоубийство. Иска да извади очите на Борисов, а вместо това вежди му изписва по един неподражаем начин.

291

Alisa

преди 10 години

БСП ПРОДАВА на ТУРЦИЯ ТРАКИЯ в ЗАМЯНА на ЕВРОСУБСИДИИ! На 08.11.2013г, в Брюксел, на конференция Помним миналото, създаваме бъдеще с еврорегион Тракия", делегацията на Българските социалисти към европейския парламент най-официално са поискали премахване на границите в нашата географска област Тракия, чрез създаване на нов административен район в ЕС - някаква нова географска област, съставена с части от Турция. Идеята - нов район, отделен от България, който ще се ползва с преференции от ЕС за европомощите. Прочети повече : 1kam1.eu

290

Темерут

преди 10 години

Е, тия няма да паднат! Тия ще бъдат изритани!

289

вени

преди 10 години

Товa е твое прaвило - и то по гaдния нaчин - със зaеми!

288

Анонимен

преди 10 години

Това перверзно джудже никога повече няма да се върне на власт и затова е готово на всичко за да се задържи по-дълго,но дните му са преброени,вече цял свят разбра що за чудовище е,той и подкрепящите го.

287

@#$

преди 10 години

Станишка, и ГЕРБ не можа да ви помогне. Вие сте просто неспасяемо *** парчета.

286

Анонимен

преди 10 години

neznam dali to4no gerb, boiko ili cecko e podliutil ultrasite, no edno e sigorno kakto boiko i gerb simulirat darjavnost-taka i ultrasite simulirat napadeniepoliciata ako gi po4ne na kiutek ste se okajat smeli kato onia lud karatist ot 1994 koito za da pobedi predal na 4engetata karatista deto go bahtial na karate de stew go svarneda se proveri PhD rabotata na GeiNeanalk B Borisov za plagiatizam!

285

valiant

преди 10 години

Писна ми вече! И от управляващи и от протестиращи! Човек не може да ходи спокойно в София! Това не са нормално протестиращи хора а ***, дрогирани, пияници и разни психари. При такова вътрешно положение се прави военен преврат, полицейски час и всички лидери на партии под домашен арест! За съжаление в България няма кой да направи военен преврат!!!Господ може да е българин, ама и той не вече не може да спаси България!АМАН ОТ *** и в управлението и по улиците!!!

284

Марко-млад комунист

преди 10 години

Ако целта на протестиращите е да върнат бойко Тиквата `бивш член на БКП`после мутренска гад`дето пусна `галеви`по живо по здраво да им се пикам у мозъка.! Ако е за запориране на всички авоари в банките до доказване на `заработването им`от притежателите - АДМИРАЦИИ.

283

Бой!

преди 10 години

Не трябва така меко. Трябва да бъдат бити ИСТИНСКИ. Това не е нормална държава щом позволява на няколко пикльовци да я изнудват.

282

Анонимен

преди 10 години

Вижте сега какво се получава - тъпите полицаи пазят тези които ограбват държавата от тези които им плащат заплатите. Даже и ни бият -- това е пълен абсурд ! НЕ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ !!!

281

иван

преди 10 години

Ще окупират не университети, ами ще окупират всяка една сграда или институция, която си пожелят, ясно ли е? Докато тези *** са на власт, ще се направи всичко, което съществува като методи за да се изметат тези кучета от парламента! Които не му харесва, да си седи вкъщи пред телевизора и да люпи семки!

280

хахад

преди 10 години

Уважавам правото на мнение, но хора, които подкрепят БСП, Атака или ДПС не искам да познавам, не зачитам, смятам ги за болни изначало и не искам да съществуват дори! Срам за България!

279

jsjs

преди 10 години

Един ултрас отзад, Станишев, искаш ли? Никога повече няма да видиш ти власт, мижитурка, такава, малко бездушно човече с очилца! Колкото повече се инатите, толкова по-малко шансове ще имате някога да се докоснете до така бленуваната власт! Отвращавам се!

278

Анонимен

преди 10 години

Аз така е не разбрах по какъв начин тези дългокоси момчета, които уж бяха бити и търкаляха казаните с ***, могат да докажат че са студенти? Не може някакъв 20 годишен ***, който не е изкарал един лев през живота си с труд и който на всичкото отгоре аз го издържам с моите данъци и осигуровки да ми окупира университет, сграда или каквото и да е . Хайде малко по-сериозно.