5

до 4

преди 10 години

Пиши ти друг човек, който за разлика от теб, скачаше срещу червените, носише агит табла, участваше в изборите на страната винаги на СДС. Никога не съм гласувал за БСП и няма да гласувам....... И въпреки това...ГЕРБ с Борисов е повече вреден за България отколкото БСП в момента. Това се дълги на факта,ч е един *** човек, обременен с тъмно минало и мрачно настояще, с манталитет на недоучил старшина и оБноски на каруцар не може и не трябва да управлява България. ГЕРБ ...Да, Борисов - НИКОГА!

4

ИСТИНАТА

преди 10 години

ДО КАТО ПАРИТЕ ЩЕ СА ВОДЕЩИ , В СЪД И ПРОКУРАТУРА , ИКОНОМИКАТА НИ ЩЕ ВЪРВИ САМО НАДОЛУ !!

3

Bai-Hui

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Типично по шумкарски.Ако не са с нас са против нас.Това да не е ти 68 *** бе *** червена!

2

...

преди 10 години

Ако искаме България да стане нормална европейска страна, трябва да се продължи все така. Навсякъде из Европа има протести. От друга страна ако искаме да сме като западна европа, трябва да се оттървем от всички лица от "прехода" - всички комунисти, техните хора. Трябват млади хора с ново мислене, а не 40+ годишни милеещи за комунизма и тоталитаризма.

1

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

А защо държавата ги търпи и дори толерира ? Тази нощ група *** със студентски книжки са сложили вериги и катинари на Софийския университет ...Платените протеституиращи не допускат свои колеги, администрация и преподаватели в университета.Решението е много просто, но на Орешарски и Йовчев не им стиска.Да се поучат от Путин !Веднага влизат органите на реда и арестуват окупаторите ! Членове по НК, по които да ги подведат - дал Господ !Иначе вървим към тотална анархия ...