8

Блъско

преди 10 години

Mного слаб министър,както повечето в последните 20 години,от некадърник до некадърник ни ги пробутват.И за какво ние полиция,армия и жандармерия-само да ги храним ,а другите да ни вършат работата,с едни магали да неможем да се справим

7

чукча

преди 10 години

Според мен полицаите са малко-още поне 10 000 трябват и щяха да го хванат от третия път но гърците ги изпревариха.

6

The king

преди 10 години

Случва се да премине границата някой престъпник, но хубавото е, че си сътрудничим добре с гръцката полиция!

5

Гошо

преди 10 години

Глупендър! Мотаха се една седмица, само тука се разхождат бандитите така.

4

Анонимен

преди 10 години

Йовчов - ОСТАВКА!!!! Като не се справяте -МАХАЙТЕ СЕ!!!!!!!!!

3

Momo

преди 10 години

Разграден двор...Какво пречи да се охраняват 200км ефективно?2000 войника спокойно могат да охраняват границата от набезите на нелегалните емигранти.И без това стоят по казармите и нищо не правят освен да метат градинките и плаца.Първо откос във въздуха. Ако се приближат на 20 метра от границата директна стрелба на месо. Бас хващам, че някъде в някоя наредба точно така е записано, но незнайно защо не се спазва.Държава, която не храни армията си - храни чужда! Това са престъпници!

2

Анонимен

преди 10 години

Иначе сме на 4 място по ченгета на глава от населението в света.Добре че са гърците да ви го хванат.Питайте ги и за Избегалеви де са.

1

мда

преди 10 години

Едно му харесвам на този, че никога не е казал...няма проблем, няма заплаха. Винаги казва има проблеми, има заплаха, лошо е положението, още по зле става. Което си е за похвала, като се има предвид другите *** от ДПС как тактично си траят! Дано се справим с нелегалните бежанци, защото положението е отчайващо.