51

Гого

преди 10 години

Къде е демокрацията тук, да питам студентите само 00.1 % са окупирали вузове, та това си е тероризъм " Прави каквото ти се прави само да не пречиш на другите , това е демокрацията". При нас и демокрацията е по бойковски.

50

Анонимен

преди 10 години

Az lichno iskam da blagodarq na moite ex kolegi ot SU, kakto i na drugite studenti, koito iskat da svalqt praviteslstvoto, za6tot ako tova se sluchi, to sledvat dva izhoda: ili GERB na vlast, koeto shte dovede do dvoino pove4e protesti i nedovolstva, ili otnovo BSP- prostestite produljavat ili nqkakva sme6na koaliciq ot malkite desni partii, koeto otnovo 6te predizvika nedovolstvo v chas ot naroda. Vuv vseki sluchai durjavata nqma da raboti o6te dulgo vreme, mladite hora 6te se iznervqt....

49

Спомени

преди 10 години

Университетите са храм на науката, когато ви изнася. Обикновено обаче са храм за търговията! Времето ще покаже дали е работеща схемата и какво точно ще изработи тя. Винаги ще има потърпевши от протест, та нали това е идеята. Стига сте си заравяли главите в пясъка и да хленчите, че някой ви пречи да си работите. Цялата държава е в колабс. Такъв прът има в колелата, че вашите пречки са меко казано смешни! Все се правим, че не ни засяга и затова го докарахме до тук или в чужбина, без алтернатива!

48

Анонимен

преди 10 години

Ако бях ректор, щях да изключа от университета протестиращите студенти.

47

Анонимен

преди 10 години

До работещ в ГерманияТези тук заслужават всичката мизерия и нещастия, които им се случват. Няма как да е иначе. Пълен цирк са псевдоборците за демокрация в лицето на платените студентчета, въпросът е кой плаща, но дори и това не е важно. Важното е, че хората тук са роби в собствената си страна и така ще си и остане. Голяма веселба, не мислите ли?

46

Илко

преди 10 години

Ама, нали патронът им го заяви, че искат хаос в държавата. Въпроса е коя държава толерира тези които подстрекават към хаос?

45

tyo

преди 10 години

Кой от тези всички професори е станал такъв след 1989г.? Да пазим партията закрилница,нали? Нещастници! И интелигенцията е куха. От това държава не става!

44

Анонимен

преди 10 години

Аман от Кириакстефчовци, като БОРИМЕЧКОВ. Предателите и мръсниците винаги са имали водеща роля в българската история, затова сме на това дередже. Малко им били студентите на червените наглеци. А не ви ли идва наум, че историята трагикомично се повтаря - Ботев с една шепа луди глави се мъчи да събуди заспалото българско племе. Наистина сме малък и много *** народ - заслужаваме си съдбата.

43

Анонимен

преди 10 години

До работещ в ГерманияВикаш, тези елементи в германия моментално ще бъдат изпратени на каторга в Сибир.

42

Манолов

преди 10 години

Първите протести бяха с *** и безработни сега са с студенти които имали 2-ки и не учили ,това не бил начина.Май начина е да си стоим в къщи и да слушаме като овце каквото ни поднася медията която вече не е тайна и за малките деца че е продажна.Накрая май най-свестни ще излезнат *** от столипиново и турците които не могат да четат , те поне претенции нямат от 20 до 50 лв. вършат перфекна работа без оглужки.Такива хора им трябват на нашите управници,и за това нещо се работи от 20 години .

41

Анонимен

преди 10 години

СУ в момента дължи обезщетение на студентите си заради окупацията за пропуснати ползи. Като страна в казуса СУ не изпълнява дейността, за която студентите са си платили. Поради тази причина всички студенти са в правото си да поискат да им бъдат върнати част от парите за семестър, като вид компенсация за пропуснати ползи, тъй като учебният им процес е възпрепятстван.

40

Еразъм

преди 10 години

Не е работеща схема ли?Какво друго ти остава да направиш, когато родителите ти изнемогват, ти не си дояждаш, нямаш пари за учебници и си нагъчен като в консерва в общежитие,около което по цели нощи всякаква *** от криминалния контингент и от местните *** вихри чалгарски купони, налита на студентките като на к/ви, пребива и даже убива студенти?А Стати Статев да си трае, нали точно в УНСС бай Митре Хаджиниколов неотдавна стана професор? Защо не обявят задочно и *** Балкански за професор?

39

Анонимен

преди 10 години

До eyelessАми не гласувай за ***,бе,ако не виждаш свестни кандидатирай се ти,но направи нещо,не може само да констатираме ,че всички са айдуци и да ги оставяме да си айдутстват

38

работещ в Германия

преди 10 години

Защо в Германия не окупират университети? Това попитах моята дъщеря вчера, след като всички знаят, че Меркел е част от бившата комунистическа партия управлявала ГДР до 1990 г. Тя ми отговори, че ако такова нещо се случи във ФРГ, то намомента тези елементи ще бъдат изключени и съдени по бързата процедура. Тук за преписване бива изключен студент, а за друго не ми се мисли какво може да му се случи!

37

до 18

преди 10 години

Добре,платени били,добре ,искали да свалят правителството,обаче по какъв начин ще върнат ББ на власт не разбрах,като падне правителството изборът е в ръцете на народа,ако народът е толкова глупав отново да гласува за мутрите ,то тогава не са ни виновни студентите,те просто ни дават шанс да сменим статуквото с нещо по-работещо,това обаче няма как да стане с висене в къщи и без гласуване .

36

eyeless

преди 10 години

До vova4kaАми като не искаш да крадат, хващай тоягата и ги почвай, те от протести не се трогват. Ти се оплакваш и казваш, че хората не трябва да са мижатурки, но да протестираш е точно това, което една мижатурка прави, безполезен акт който ще бъде използват от тези, които крадат за да откраднат повече. Петите си да протъркаш от протестиране няма да промениш нищо в система която допуска до власт само *** и разчита на това да сменя периодично един *** с друг... различни но все ***...

35

БОРИМЕЧКОВ

преди 10 години

АМАН ОТ *** НА ОБЩЕСТВОТО! НЕ МОГАТ ДА СИ ВЗЕМАТ ИЗПИТИТЕ, ОСТАНАЛИ С ПО 2-3 ДО 5 ИЗПИТА ЗА СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА И ХАЙДЕ - ОКУПАЦИЯ! ТА И ДРУГИТЕ СТУДЕНТИ ДА НЕ СИ ВЗЕМАТ ИЗПИТИТЕ... ***!

34

Анонимен

преди 10 години

"Той обаче подчерта, че "няма такава демокрация ни на изток, ни на запад. Демокрация, в която, ти, упражнявайки своите права, да отнемаш правата на другите. Това е член 57, ал. 2 в Конституцията." - Еми , професоре, то затова няма демокрация в България - управляват ни така, че ни пречат да живеем нормално в собствената си родина! Протести трябват, по всички начини , за които се сетят хората ! Дано поне някой от тях да трогне тези, дето са се окопали, че накрая ще остане само радикалният метод

33

работещ в Германия

преди 10 години

Боже, никога не бих се върнал в България. Не стига герберската мафиотска ***, а и тия които идват след тях са АЛЧНИ за власт и пари. Страхувам се, че България никога няма да се оправи. Прекалено много лакомия има сред окупаторите, та чак от Германия се вижда.

32

vova4ka

преди 10 години

Отиваш д се лекуваш и се оказва, че няма направления, няма оборудване, тръгваш с колата някъде, няма път като хората, плащаш данъци, за да си поправяш колите, плащаш осигоровки, за да се лекуваш на частно, решиш да поработип, няма работа, решиш да вземеш някоя поръчка, под носа ти я взема някоя мутра с по-неизгодна оферта. И как по-точно да не гледаме тях и да си вършим нашата работа, като тя зависи от тях?