23

Одисей 1

преди 10 години

Господа *** е виновен , но за него така или иначе няма нищо свято на този свят , той дори не знае на кой свят живее АЗ ПИТАМ КАКВО ГИ Е ПРАВИЛ ГРИФОНИТЕ .ФИРМИТЕ ИЗКУПУВАЩИ СКРАБ НЕ СА *** ТЕ СА БЪЛГАРСКИ .......БЪЛГАРИ СА ИЗКУПУВАЛИ ГРИФОНИТЕ ОТ ПАМЕТНИКА ЛЕВСКИ

22

Анонимен

преди 10 години

До Учуден ("...културни особености на *** етнос...")Теоретично, може би едва ако се промени ИЗЦЯЛО културната идентичност на тези хора - *** етнос, може да има някаква надежда да се интегрират - след десетилетия. В тяхната култура - главно музикална, има и хубави неща, но за съжаление би трябвало и те ДА СЕ ЖЕРТВАТ, в името на това да се "разбие" ядрото им на идентичност, доколкото включва какво ли не отрицателно и напълно неприемливо, и което прави някои от тях почти антихора.

21

Анонимен

преди 10 години

тоя , спипания е от ранобудните студенти

20

хахаха

преди 10 години

Не младеж, а ***, коригирайте си грешката!

19

Анонимен

преди 10 години

Просто, трябва да се строят много и хубави затвори. Там трябва да се приютят - законно, по "заслуги", почти всички ***, които правят престъпления, заедно с останалите - български, престъпници. В хубавите затвори да има човешко отношение, образование и работа, белким се превъзпитат малко, особено ***. Строежа на затворите и издръжката на *** престъпници няма да натежи повече на държавата, защото и сега те - престъпниците (А НЕ СВЕСТНИТЕ ЗЦИТАНИ!) са само рушители и ***!

18

Учуден

преди 10 години

Хайде сега някой *** от БХК да почне да обяснява, как това били "културни особености на ромския етнос"!

17

БГ

преди 10 години

"МЛАДЕЖА" Е НАЙ-ВЕРОЯТНО ***,НА КОГОТО МУ Е ПРЕЗ *** ЗА ЛЕВСКИ И БЪЛГАРИЯ,НО ПО- ВАЖНОТО ,ЧЕ ЖИВЕЕ ОТ НАШИТЕ ПАРИ,И АКО БЯХМЕ ДЪРЖАВА С НОРМАЛНО ПРАВИТЕЛСТВО ,КАКТО ФРАНЦИЯ ,ТОЯ ЩЕШЕ ДА Е НА ГИЛОТИНАТА,НО ДНЕС У НАС ТОЙ Е "ГЛАСОПОДАВАТЕЛ",СЛЕДОВАТЕЛНО НЕПРИКОСНОВЕН.ХА СЕГА ДА ВИДИМ КОЛКО"СПРАВЕДЛИВО И ЖЕСТОКО",ЩЕ БЪДЕ НАКАЗАН.ЗАРАДИ ПРОДАЖНОТО НИ ПРАВОСЪДИЕ,ЩЕ МАХНЕМ С РЪКА-"*** РАБОТА",И ЩЕ ПОЗВОЛИМ ДА НИ СЕ ПОДИГРАВАТ В ЦЯЛ СВЯТ,ВСЪЩНОСТ КАКТО СА ГО ПРАВИЛИ 485 ГОДИНИ....

16

bb

преди 10 години

така де! болен лидеров продаде българия, за която левски даде живота си, на тези, срещу които левски се бореше и на всичкото отгоре, неговия електорат ограби и паметника му! и с цялата си наглост и дебелоочие *** се пише патриот! е, немам думи! през тодорживково време, за такава гавра, манала заминаваше директно на разстрел за държавна измама! а сеа ще го пуснат, като обещае да не прави повече така! СРАМ!!!!!!

15

Анонимен

преди 10 години

''Охраняван от частна фирма с една камера" !? Допълнете , че фирмата е на бивши сикаджии, както по морските ни курорти и апашите охранители, сами вършат престъпленията! Да няма свидетелства, изключват камерата, докато действат!!!

14

Монархист

преди 10 години

Народе????

13

NName

преди 10 години

Айде дайте снимка на мръсния *** де.И не го наричайте младеж,наречете го с истинското му име - ***.

12

Йово

преди 10 години

Сега на циглето да го накарат само да сложи Грифоните ако откаже полицията да действа като в Беларус, Бой на публично място и после отново арест. Забравих Беларус са в ОНД а не в ЕС наще не могат защото конвенцията за *** не им разрешава да ги унижават.

11

Илчев

преди 10 години

....публикувайте снимката де.....направете го известен....пък народът да го съди....то държавата се е отказала от всичко.....поне наказанието ще справедливо.....

10

Жо

преди 10 години

ЦИТАТ ОТ СТАТИЯТА: "Паметникът ще бъде възстановен... за ТЪРЖЕСТВАТА на 19 февруари 2014 г."Какви са тези ТЪРЖЕСТВА, уважаеми драскачи! Според Тълковния речник на българския език думата "тържество" е празнуване, изпитване на радост от нещо!Датата, на която е обесен Апостола на свободата, не може да бъде повод за ТЪРЖЕСТВА! Пред паметта на Васил Левски можем само да склоним глава.

9

Анонимен

преди 10 години

До АтакистВ НОРМАЛНИТЕ сайтове е ясно казано, че е ***.

8

Алов

преди 10 години

Ами като може да взема.То и един апостол...

7

ODESSA

преди 10 години

Дарявам 20 литра нафта веднага. Ако ми падне магала волен сидеров със охраната.

6

Анонимен 1

преди 10 години

Бой по ръчичките...с чукче...и телевизиите да предават, пряко за назидание...

5

Анонимен

преди 10 години

До АтакистАтакисте, точно Волен Сидеров лиза ГЗ на Доган ;)Какви ***, какви турци те гонят? Волен е турчин :)

4

Путев

преди 10 години

МВР къде спи? От тоя паметник до Парламента няма и 100 метра.