12

Анонимен

преди 10 години

"Ние не можем да се подслушваме така. В партийни централи, в къщи, в тоалетни записват хора, това не може да продължи така".Мястото ви е в затвора, след като навсякъде правите нарушения на законите. От записите, правени навсякъде, разбрахме, че сте ни правили на маймуни. За това ли ви избрахме?

11

Анонимен

преди 10 години

Какъв глас бе, то си го има тоя убавец в цял ръст на сума клипове в тубата - достатъчно е да се потърси с "герб прави избори". И кво от тва !?!

10

Българин

преди 10 години

Какъвто им е лидерът ,такива са и членовете ,членките и членчетата на тази партия ,приличаща на мафиотска групировка.Алчност ,простотия ,необразованост,наглост ,клиентилизъм са нещата водещи при тях.

9

Анонимен

преди 10 години

ПРЪДЛЬО--Същинска ТИКВА

8

Анонимен

преди 10 години

Много интересно...... той е сменил целия ръководен състав на общината , а сега управляващите няма да сменят някои които не са им удобни ....мисля че няма логика г-н Тотев , както ти не си искал да работиш с кадри на БСП ,така и те няма да искат да работят с кадри на Герб.... и много добре ни е известно колко са кадърни специалистите-калинките- на Герб

7

Жоро

преди 10 години

Такива работи са се случвали и ще се случват при всички партии не виждам нищо скандално,бурия в чаша вода.............

6

Анонимен

преди 10 години

Искал да мотивира гербаджиите?! Е как ги мотивира? като е назначил стотици калинки в общината и на други места? Ега ти мотивировката

5

Реалист

преди 10 години

Не е казал нищо ново...Всяка партия гледа да намести "свои" хора навсякъде. Това важи и за парламентарните комисии и за общинските структури.Това важи за ГЕРБ, за БСП,ДПС,Атака и останалата сволочНие обикновенните хора не пасем трева и сме наясно със ситуацията.Журналистите само се опитват да изсмукват от пръстите си "скандали" само и само да се "замажат" очите на хората от наистина важните и наболели проблеми като безработица,висока битова престъпност,липса на переспективи за живот в БГ

4

NPetrov

преди 10 години

Това е манталитета на цялото управление на ГЕРБ. Да не си мислим, че това е изолиран случай!

3

Анонимен

преди 10 години

нагъл алчен гербав *** - клонинг на бокопловдичани са *** и си го заслужават

2

Анонимен

преди 10 години

Ей сега е момента Пловдив да направи това, което направи Варна с Киро. Без самозапалванията, разбира се. Няма такава пародия на кмет. Затова сме на това дередже, защото навсякъде само калинки и крадци, сложени по партийна принадлежност.

1

ЯДОСАН

преди 10 години

"Нямаме 120 души от ВиК, назначени в общината"НЕ СЕ ПРАВИ НА ЛУД БЕ. В ЗАПИСА СЕ КАЗВА ЗА 500 ДУШИ НАЗНАЧЕНИ В ОБЩИНАТА И 120 ГЕРБЕРАСТИ НАЗНАЧЕНИ ВЪВ ВИК.ТОЯ СЕ ОБЯСНЯВА КАТО ЦВЪКИ ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ И КАТО БОКО ЗА ПИЛОТИРАНЕТО.