76

просто човек

преди 10 години

до 73plazmo, щом ни презираш- взимаш едно въже, един стол отиваш до някое дърво и знаеш к'во да правиш!

75

Як чеп

преди 10 години

Тази сирийка , така ще я избомбя отзад , че бомбите в Сирия ще и се сторят като пиратки и бенгалски огън. Белите сирийки са огън жени , без майтап .

74

Анонимен

преди 10 години

Г-н О решарски спрета да се дупите на Местан и на европейския съюз ,а вижте хората какви претиснения и страхове имат къкъв си и ти *** бе Олигарски/по *** поглед от премиерския не съм виждал/тоя народ е постоянно в стрес и атаки

73

Дюд

преди 10 години

Не искам да ги мисля, като стане по-студено в онзи край... Ще си променят мнението за това дали им харесва там...

72

f

преди 10 години

искат да останат в бг , първо да се покръстят в православни християни и тогава нека остават и да се заселват , ще кажа на тия дето толкова много ги поткрепят да прочетат как в сирия се държвт с местното християнско население то е подложено на терор и гонения,това са фанатици те не могат да съжителстват в мир с друга религия,вижте какво стана в англия хора които са родени и израсли там взривиха афтобуси,нас така ли ще ни посрещнат ако сме бежанци в ислямския свят,хич няма да ни помогнат

71

Анонимен

преди 10 години

България ще бъде мюсюлманска страна след 20 години. Това е предвидим факт, който беше известен преди имигрантите да дойдат. А сега ще се забърза процеса. Това е проблема и хората заради това не ги искат.

70

Исмаил

преди 10 години

Като гледам са добри хора нека останат.Те са работлив народ и на никой няма да седнат на софрата.

69

просто човек

преди 10 години

до 72Абе, отворен...тия *** дето пъплят из София и те ли бягат от война?

68

мак

преди 10 години

Отдавна предположих, че ще искат да останат, а нали би трябвало да са временно, докато обстановката в Сирия се успокои. А 60 искам да питам, вярва ли, че ще се заселят в опустелите села, в разрушени къщурки и ще обработват земите при положение, че имат добри условия в лагерите и всичко им е дадено наготово?

67

plazma

преди 10 години

... Съжалявам че живея сред вас. Презирам ви *** ***!

66

plazma

преди 10 години

Вие тук сте тежко ограничени плазмодии и затова ще си останете племе и за това ще ви манипулират и заблуждават и ще живеете в мизерия защото душевно сте ***. Затова и децата ви ще страдат заради вас, защото сте манипулируеми и ви наклаждат расизъм. ***! Щом вярвате че всеки бежанец получава по 1100 лв. ... Покажате поне една статия, в която се казва че сирийци са причинили някому нещо ! Никога нищо няма да постигнете ако сте такива към хората. Не знаете какво е война.

65

Иван

преди 10 години

Какво значи тук ни харесва оставаме!?? И на мен ми харесва в Сидни ама никой няма да ме остави там ей така. *** наглите ***. Не ви щем махайте се. Не ви щем нито религията, нито забулените муцуни, нито брадатите ***!!! Турците настаняват тия шибеци в палаткови лагери ние в почивен дом. Слепите ни и продажни политици само да погледнат примера - 350 000 косовски бежанци в Македония убиват македонци и искат да отделят половината държава!!! А ги приеха от състрадателност за да им помогнат!

64

Анонимен

преди 10 години

И защо всичките тия сирийки са с бебета на ръце и имат по 7-8 деца та те за няколко години така ще се развъдят ---и най-важното е къде ще работят и живеят занапред---то за българите и *** няма работакак ще живеят тука ?

63

Ицо

преди 10 години

Тука ще се създаде по-страшна арабска мафия от всякъде другаде.

62

demosten2

преди 10 години

Не могат да ни излъжат с тези миловидни снимки на жени с деца. Знаем какви са хората, които идват тук. Въпрос на време е да стане първото изнасилване (каквито в Англия и Швеция са ежедневие) или убийство и после нема да им се верва.

61

Кестенчето

преди 10 години

В този район дори през времето на турското "присъствие" не са заселили турци.

60

Анонимен

преди 10 години

Добре й харесва --- но някой задава ли й въпроса до кога ще стоят в България? или това е исторически момент който в учебниците по история след години ще се пише като превземането на България

59

galatea

преди 10 години

коментар 64 е за 61

58

Анонимен

преди 10 години

А бе напълнихте страната с *** бе!

57

7

преди 10 години

Тоя ясно, че *** ще искат да останат. Мен ме интересува колко струва, от чии пари се плаща и кой ще носи отговрност за това, че държавни пари се пилеят за нелегални имигранти. За такива бих оправдал единствено разходи свързани с тяхнотоо незабавно експулсиране, тия престъпни комунистически предатели ги хрантутят в център изграден с нашите пари за българските деца.