55

Бай Върбан

преди 10 години

До Браво Волене--47; ВОЛЕНЕ ТИ СИ СРАМ ЗА Б--Я

54

Анонимен

преди 10 години

Българската земя е нашата история, нашата родова памет, нашата кръв, нашият корен! Дадем ли я ,себе си предаваме и България!

53

Анонимен

преди 10 години

До marsianТъпако, едно е да ходиш и да пиеш и ядеш в Европа. Друго е да продаваш родната си земя на чужденци!!!! Виждаш ли разликата??? Много е прав Сидеров. Земята, водата, храната стават все по-ценни и все по-малко. Тук ще дойдат и ще ни купят разни богати турци и талибани и всякакви,а ние ще станем чужденци в родината си.И ще ни изгонят. Както евреите изгониха палестинците,след като им изкупиха земята.Опитват се да унищожат държавността и да станем лесни за плячкосване.

52

Анонимен

преди 10 години

България е СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА, а не клоаката на Европа! Земята, пришълците и благосъстоянието на българите за да започнатда се възпроизвеждат е от ПЪРВОСТЕПЕННО ЗНАЧЕНИЕ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА СТРАНАТА!СССР го няма, ЕС също ще изчезне, но България ТРЯБВА ДА ПРЕБЪДЕ! Въпреки външните душмани и вътрешните предатели! Можем да загубим много в борбата за насъщния и за измамните прелести на света, но загубим ли Родината си- губим всичко! Даже правото да се присъединим към предците си след смъртта!Да са живи и здрави всички гласували за удължаването на забраната за продаване на чужденци на

51

Мильо ВИПОНДов

преди 10 години

Я, какво стана - ГЕРБ ли подкрепи Атака или Атака ГЕРБ?

50

marsian

преди 10 години

Волене,чедо,не ги щеш чужденците ама ходите да ядете и пиете в Брюксел .Демагог си ,не си никакъв патриот .

49

Лала

преди 10 години

Този от Атака не бил само луд! Прави и по нещо умно когато е в усмирителна ризница!

48

РЕАЛ

преди 10 години

ПОЗДРАВЯВАМ ПАРТИЯ АТАКА И НЕЙНИЯ ЛИДЕР, КОИТО ИЗВОЮВАХА ГОЛЯМА ПОБЕДА ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПАТРИОТИЗМА НА ТЕЗИ ХОРА.

47

5f5

преди 10 години

До До 42Да бе,обаче Атака я нямааааа......

46

5f5

преди 10 години

До До 42Да бе,обаче Атака я нямааааа......

45

дядо йоцо

преди 10 години

нито декар земя не трябва да се продава на чужденци. НАШАТА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ Е СВЕЩЕННА,ЗАЩОТО Е ИЗВОЮВАНА С МНОГО КРЪВ, С ЦЕНАТА НА ХИЛЯДИ ЖЕРТВИ.ДОЛУ РЪЦЕТЕ НА ЧУЖДЕНЦИТЕ ОТ НАШАТА ЗЕМЯ !

44

vse oshte mi puka

преди 10 години

До БЪЛГАРИНТака е. И днес земята се изкупува по много ниска цена. Номерът е да няма конкуренция, защото още не са успяли да изкупят всичко. СЛед 2020 г. същите патриоти ще я продадат на чужденци 10 пъти по-скъпо!

43

Българин

преди 10 години

Набихте ни го с този европейски съюз дето сами иска и заплашва. Сега ще кажете *** на те дадоха пари еврофондове незнам си кво си ... ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ !!! МИЛИОНИТЕ ГИ ПРИБРАХА ТОЗИ И ОНЗИ... ПОКРОВИТЕЛСТВАНИ ОТ 3-4ти ЗА ХОРАТА ОСТАНАХА ТРОХИТЕ НЕКВИ СМЕШНИ ПРОГРАМИ.... УЖАС. СЕГА ПАК КАТО МРЪНКАТЕ МНОГО ПРОПОРЦИОНАЛНО КАКТО ЗА ПАРИТЕ .... ДА СИ РАЗДЕЛИМ " ЕМИГРАНТИТЕ" БЪЛГАРИЯ ЗАДЪРЖА 50% ОТ СИРИЙЦИТЕ ... А ДРУГИТЕ 50% + Бонус ВСЯКАКВИ ДРУГИ - АЛЖИРЦИ, АФРИКАНЦИ и т.н. ВИ ГИ ДАВАМЕ

42

vse oshte mi puka

преди 10 години

Изгубихте цял ден за глупости - много добре знаете, че мораториумът ще падне след като ЕС ни се скара, обаче нали трябва ДА СЕ НАПРАВИТЕ ГЕРОИ ЗА ПРЕД ИЗБИРАТЕЛИТЕ!

41

БЪЛГАРИН

преди 10 години

ОТЛАГАНЕ НА РОБСТВОТО ДО 2020 година , след това турците ще изкупят земята и всички мераклии да продават ще работят като най долни роби по нивите защото няма да имат нищо!!!!

40

Анонимен

преди 10 години

Жена,която не ражда,може ли някой да я нарече МАЙКО,а земя,която не ражда се нарича п у с т о ш !

39

Браво Волене

преди 10 години

ВОЛЕНЕ,ТИ СИ БЪЛГАРСКИЯ ВАЦЛАВ ХАВЕЛ! БЪЛГАРСКИЯ ЯН ПАЛАХ! БЪЛГАРСКИЯ ЛЕХ ВАЛЕНСА! МНОГО ТОЧНО КАТО ШЕФ НА КОМИСИЯТА "АНТИМАФИЯ" В ПАРЛАМЕНТА СИ ПОСТАВИЛ УЛТИМАТУМ НА ЦАЦАРОВ ЧЕ АКО ИСКА ДА ОСТАНЕ ГЛАВЕН ПРОКУРОР ДА ЗАДВИЖИ ПО БЪРЗО ДЕЛАТА ЗА НЕЗАПОМНЕНИТЕ В ИСТОРИЯТА КРАЖБИ НА ГРОБ. ИЗВАДИ ИМ КИРЛИВИТЕ РИЗИ ВОЛЕНЕ И ПОСЛЕ ИМ СМАЖИ ГЛАВАТА КАТО НА ЗМИЯ,КОЯТО ОТРОВИ БЪЛГАРИЯ!

38

Анонимен

преди 10 години

Абе че ще ни наложат санкции,е ясно,щото ние сме подписали още при присъединяването към ЕС.И първо става въпрос за граждани на ЕС,не за турци,второ вие нали можете да си купувате земя в цяла Европа най-вече Гърция, е те що да не могат.А волен си мисли,че след като не го е изхвърлиха от самолета,като мръсен *** и след като го търпяха в ресторанта да тормози хората ,ще ни се размине и сега без санкции.

37

Благоевградчанин

преди 10 години

Г-н Бойко Борисов днес бе в нашия град! По местните вестници и медии се очакваше едва ли не целия град да се изсипе на посрещането. Но за изненада го очакваха 20-на Герберски "калинки" от областната и общинска власт. Боката се втрещи и порази от липсата на интерес и се опита да замаже положението с шега - Ако знаех, че толкова жени ще ме посрещнете в Благоевград, щях да се обръсна. С тази дежурна шега Бойко Борисов се обърна към 20-ината представителки на женската организация на ГЕРБ, които го посрещнаха в центъра на Благоевград

36

До 42

преди 10 години

Е как да напишат БСП води на ГЕРБ с 11%? Взели са 8% от Атака и са ги прибавили както са свикнали към процентите на ГЕРБ