63

tomahawk

преди 10 години

Ефективни присъди за "родителите" и експлоататорите на деца !иначе *** си е *** и в Гърция и в САЩ и в Индия :)

62

софянец

преди 10 години

Ха, Хаааааааааааааааааа.....ггръцката катуна която прилича на скъп софийски квартал, А Е ТОЧНО ТАКА СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ!

61

Анонимен

преди 10 години

*** са най-големият проблем на България !! Няма Герб, няма Орешарски, няма Бойко, няма Костов! Не се ли отървем от тия въшки веднъж завинаги, никога няма да се оправим !

60

Анонимен

преди 10 години

Иначе разликата дори в жизненото равнище на *** в гърция е много голяма за сметка на гръцките *** в сравнение с нащите ***. А на това видео гледам чисти *** да танцуват върху КИЛИМ.........

59

Лорд Джон

преди 10 години

*** ! Ромите са ваши приятели и братя ! Научете се на етническа толерантност, примитивни балканци.

58

не е истина просто

преди 10 години

Докога, бе, докога ще ги търпим тия ***! Е*аси такива мекотели ли сме, че оставяме тези гнусни, отвратителни *** да тъпчат милото ни отечество ?!

57

Монархист

преди 10 години

Тия *** заслужават да бъдат *** или изклани по най-брутален начин. Колко безсърдечен трябва да си за да малтретираш дете, което да стане просяк?! Още повече - колко безсърдечен трябва да си за да имаш 14 деца, заради които да получаваш над 16хил месечно помощи, и да ги малтретираш да стават мизерници, ***, престъпници и просяци?!

56

Край

преди 10 години

Добре де евгени повече евра дават в гърция - това го знаем и без теб. Ми стани грък тогава. Гърция е затрупвана с пари от западна европа в течение на повече от 30 години. Що смяташ че са по-добри от нас и за това по-богати. И Николай Банев е по-богат от тебе - какво много е работлив и много е умен ли. Богатстовото на хората и нациите не се определя пряко от качествата им. Утре ако бликне нефт в Добруджа и изведнъж забогатее България - българите по добри ли ще са станали.

55

Анонимен

преди 10 години

Нали Боко и Дянков твърдяха, че сме по добре от Гърция!

54

една

преди 10 години

До Анонимен : Според мен майката не е българка. Миналата година даваха по телевизията такива бели деца родени от *** в селата около строителството на Цанков камък. Една възрастна *** обясняваше, че за едното къпане в общежитието на австрийците и се пръквало такова дете. Жалко за детенцето! Но ... сега трябва да се намерят и майката и бащата, и да бъдат осъдени заедно да си понесат вината. Австрийците с какво са по-добри от нашата ***, като също си изоставят потомството? Европейци!!!

53

evgeni_dinev

преди 10 години

До 28 коментар, за семейство с 3 деца в фалирала гърция детските надбавки са 3.456 евра на година! Viva bulgaria!

52

Анонимен 1

преди 10 години

Трепането им е малко и на мнагалите и на майката...

51

evgeni_dinev

преди 10 години

Трябва да сме благодарни на гърците,че в трудните години на прехода единственни ни протегнаха ръка и спасиха половин България от гладен геноцид и мизерия.

50

Край

преди 10 години

Ей Българи спрете да се самобичувате и самообвинявате и самосъжалявате. Нищо не ни е толкова зле. България може и в България може. От повтаряне колко сме "скапани" и държавата колко е "скапана" сме напът вярно да станем такива. Българите живеят по-добре от милиарди хора на планетата.

49

evgeni_dinev

преди 10 години

Евала на 20 коментар.......Дайте видео за ггръцката катуна която прилича на скъп софийски квартал, скъпи журналисти от циганистан! Дори журналистите от BBC дето посетиха гръцката катуна в която живеят 3.000 *** са останали с отворена уста от чистотата и белите подредени къщи...........ЗАЩОТО КАКВАТО ДЪРЖАВАТА ТАКИВА И ***!.

48

Tina

преди 10 години

Ако майката умишлено е продала детето - наказанието й трябва да е до края на живота си да живее в *** катун и нея да я обучават като мечка. Да вините обаче един народ, че е оставен на произвола на съдбата... Някой от вас да е направил нещо за този народ? Магдалена Ташева се оказа по-смела и по-мъж от всички работещи "мъже" в институции и служби. Със сигурност и повечето от вас не знаят как се стреля, но пък знаете как да си епилирате краката....

47

Денислав

преди 10 години

Хубаво детенце, дано получи шанс за по-добър живот.

46

бъдин

преди 10 години

До Край49 Вярно има стара приказка:"Какво се напъваш като грък на ср..не?!"Обаче гърците са много ХИТРИ!Не случайно им викат евреите на Балканският полуостров!

45

Донка Казиска

преди 10 години

Добре са научили детето да тнцува, усвоило е нещо полезно!!

44

Анонимен

преди 10 години

Нa *** им е изтървaн крaя, нямaт опрaвия. И колкото и дa се прaвим нa цивилизовaни, 99/100 от нaс ги мрaзят. Убеден съм,че новият Хитлер вече е роден и нaближaвa денят в който ще излезе нa сценaтa. Не съм му фен но той ще бъде олицитворение нa онези 99 и решение нa проблемa. В природaтa всякa бързо рaзрaствaщa се популaция е обреченa нa упaдък.