28

Мей-мей

преди 10 години

Защо така всякакви мерки са отложени за непределеното време слез 7-8 месеца,когато най-вероятно това правителство ще е в исторята?Какво значи увеличение на заплатите с 12%??Чии заплати? На държавните чиновници.Работя в компания с чуждо участие и то голяма и печеливща, в която заплатите не са мръднали от 6год.Обяснението е че това са средните заплати на пазара на труда.

27

Анонимен

преди 10 години

Вдигат заплатите на кои - на бюрокрацията, на най-наглият паразитен организъм. Да ги хрантутним тях щото са много ценни.

26

Ok!

преди 10 години

До Анонимен 23 Този коментар за държавните чиновници ли е? Техните заплати непрекъснато се увеличават. Ама няма да има скоро от къде да им ги плащат. Защото тези които плащат данъци непрекъснато намаляват, а чиновниците се увеличават.

25

dani.stoyanova.5

преди 10 години

Браво!За високите пенсии много а за ниските 5 лв и това ако е справедливост кажи му ОТЛИЧНО!

24

Анонимен

преди 10 години

Ако увеличението на минималната заплата беше вързано с увеличение на заплати в частния сектор щеше да е добре. Не се сещам за частник, който да се ръководи дали минималната е 340 или 1000. Демек, тази мярка е никаква.

23

пенсионер.

преди 10 години

На 200 лева пенсийка по 3 процента това е 6 ЛЕВА.Цели 6 български лева.А да не говора за по ниските пенсии под 200 които са масово в страната.И какво ще вземат те.НО естествено пак са виновни предните Цара Падара Бай Тошо и сие.

22

айдеее

преди 10 години

Няма ли един нормален да излезе и да каже,че като увеличават мин.работна заплата по никакъв начин не вдигат стандарта на хората!Така вдигат само сумата,която влиза от удръжки и данъци в корумпираните им джобове!Не минималната работна заплата,а стандарта на живот и икономиката трябва да съживят!Тези са за отстрел всичките!

21

hagen

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Е друго си е да ти вдигнат пенсията с едно кисело мляко.И ти на това казваш благоденствие.А помисли ли откъде ще дойдат тези пари за увеличение.И че дефицита в НОИ вече е 6 милиарда.И че след някоя и друга година ще вземаме кредити за изплащане на пенсиите.

20

Анонимен

преди 10 години

успяващият и амбициозен човек не чака държавата да му вдигне заплатата. на нея чакат мързеливите, дето си правят едно и също всеки ден на работното място без да се опитват да прогресират.

19

Анонимен

преди 10 години

Вдигат заплати и пенсий от юли, защото от май няма да ги има.Мафиотите ще извадят друга черупка или офца, която да ни управлява с още по ниски заплати.

18

varg

преди 10 години

До БГ - не гледай тъпо!Има ги работните места.Трима мои приятели вече работят.Съвсем друг е въпросът,че бизнесмените-мафиоти малко плащат и работиш като роб и работата изисква много физически труд.

17

varg

преди 10 години

Все файда е.

16

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ

преди 10 години

Абе пич, този аватар не мисля, че ти подхожда.Това, че знаеш кои бутони на мишката да натискаш не те прави нищо повече от поредния *** бълващ боза по форумите.

15

до 16

преди 10 години

Не се знае!Без ръст на вътрешният пазар масовите фалити са неизбежни...Лек ден на всички!!!

14

Николай

преди 10 години

...и дупката в бюджета ще стане по-голяма от самиш бюджет.

13

yasensl

преди 10 години

Това като промоция в МОЛ намаление до 80%!!!!

12

Анонимен

преди 10 години

Разваляйте седенката, докато не сте изяли мамуля.

11

49527

преди 10 години

къв ръст на икономиката бе ***,всичко е потънало и малкото производство ЗА ИЗНОС заплатите там са не повече от 400 лв 500 насила .......КОЙ ПРЕДЛОЖИ ДИДО ПЕЕВСКИ

10

КТБ БАНКА

преди 10 години

даже още АВГУСТ ,и не с 8 процента а ви обещаваме направо 20....ние взехме няколко кредита сега да вземем още няколко милиард после жална ви майка

9

atanas yanev

преди 10 години

По добре врабче в ръката,отколкото орел в небесата.