64

съдник

преди 10 години

Г-жо Стоунс, помните ли, че имаше един изпълнителен директор на НЕК ЕАД - Красимир Първанов, който беше назначен от ГЕРБ и уволнен от ГЕРБ, заради ентото споразумение с АТОМСТРОЙ?! Та, един от инициалите в тефтерчето беше изпратил Кирил Домусчиев при него, за да получи Домусчиев писмо за намерение от страна на НЕК за износ на електроенергия и да го развява из Турция наляво и на дясно, при това по времето, когато търговския обмен на електроенергия между България и Турция не беше възможен. Кой?!

63

гуньо

преди 10 години

Айде бесепари ,писна ни от жалките ви игрички,то компроматите ви,от присъствието на поставени лица тука във форума.Жалки сте,много сте жалки!

62

съдник

преди 10 години

До Параскева СтоунсКакви компромати, бе г-жо, истината не може да компроментира?!Б.Б. е Бойко Борисов, а записите от тефтерчето са само частична илюстрация за действията на ГЕРБ във властта, не че всеки един от нас не ги е видял лично ...

61

Параскева Стоунс

преди 10 години

Хехехе За да се занимават с компромати срещу Герб, въпреки че според соц.агенциите имат предимство в процентите, означава едно - крадците от хунтата БСПДПСАТАКА си умират от страх от нови избори, защото знаят че ГЕРБ ще ги спечели пак и ако управлява, прошка няма да има за народните изедници. Затова сега наблюдаваме усилване на помията срещу Герб. Напразно обаче :)

60

съдник

преди 10 години

До До съдника 61Шайката комунисти, както се разбра напоследък се е пръснала из целия политически спектър от ДСБ, през ГЕРБ, през ДПС, та до БСП. По интересен, от морална гледна точка е въпросът- ти защо настояваш да питаш само и единствено шайката комунисти в БСП и ДПС, но не желаеш да питаш шайката комунисти в ГЕРБ, в Реформаторския блок, ако искаш да ти ги изброя поименно?! Тука е въпроса на морал, а не че Б.Б. е Бойко Борисов, това е обстоятелство известно на всички!

59

Б.Б.Б.Б.Б.Б.

преди 10 години

Кой е Б.Б. ? *** Бъпроса ;)

58

Керенски

преди 10 години

За ГЕРБ знаем и помним но питам а вие каква правихте до 2010.КТА ГО ТА ГО уче влачи диря нема така излиза господа мЕСТАНОВцИ сТАНИШЕВцИ ПрОчИЕ Г. СОцИАлИСТИ И ВИЕ ОТ НЕ КОНСТ.ПАрТИЯ дпс.оСТАВЕТЕ ТЕФТЕрчЕТА СрСТА ИДрУГИ ПОДОбНИ ЗАЩОТО ВмИрИСАХмЕ цЯлА ЕВрОПА И ДУПЕ ДА НИ Е ЯКО.АмА ВИЕ СИ ПОлУчАВАТЕ ХИОлИДАрКИ А ЕлЕКТОрАТА КУчЕ

57

До съдника 61

преди 10 години

Морал в агент Павел и шайката комунисти покрай него! Въпрос на морал е - вярно ,но не да се иска отговора от тези,за които моралът е непознато понятие!

56

Илко

преди 10 години

Кой е Б.Б. от тефтерчето?

55

turcin

преди 10 години

Poglednete kakiv kasavec e,toi ste opravi BG .da jiveje BKP

54

To rade

преди 10 години

Обзалагам се, че довечера т.нар. контрапротест ще излезе с плака ти - КОЙ?Никакво творчество, ейййй имитатори, имитатори :)

53

съдник

преди 10 години

До Анонимен (57)Разбира се, че имаш право да се усъмниш. Както имаш право да се усъмниш в това, че навън е ден въпреки, че ясно го виждаш. Но това е въпрос на морал, не усъмняването, а нежеланието ти да видиш обективната истина!

52

Анонимен

преди 10 години

До 57Попитай един произволно взет честен бизнесмен, занимаващ се някакъв дребен бизнес и ще разбереш. През мен минават десетки и нито един не каза че е доволен от политиката на ББ. Напротив той ги унищожи за да каже "Аз".

51

съдник

преди 10 години

До NORMИ за да е пълен отговорът ми, ще ти кажа, че международния политико - икономически конгломерат е пресечна точка между интересите на САЩ, Русия и страните членки на ЕС, жалко е само, че именно България е един от най - използваните терени за интересите на този конгломерат, защото тук им излиза най - евтино и най - лесно.

50

Анонимен

преди 10 години

До съдникКогато от едно тефтерче,пълно с инициали и какво ли още не,са извадени селективно само няколко,при това без да се проследи има ли някакви последици от записите и какви са решенията по съответните казуси,то аз имам право не само да се усъмня.

49

Анонимен

преди 10 години

До 49При едни нови избори ще се разбере, колко българи са с ненормално умствено развитие.Броят на гласувалите за ГЕРБ ще покажа. Не искам да вярвам, че 1 мил. българи са изкрейзили. Това ще е пагубно за държавата.

48

Drunderski

преди 10 години

До АнонименТака казва Бойко, както сега Станишев твърди, че ще попълва заемите на Бойко. Айде стига с тези *** оправдания от страна на управляващите а? И Станишев и Бойко трябва да си отидат от политиката именно, защото никога не приемат критика, никога не си признават грешките, никога не се поправят и все друг им е виновен. Няма нужда от тях повече! аз явно се интересувам повече от теб, защото това оправдание ми е писнало!

47

Никога повече ГЕРБ

преди 10 години

Като гледам коментарите ме хваща страх. Може ли да изплуват ****ата на ГЕРБ и техните почитатели да говорят , че било изтъркано и маловажно. Все едно да ги ядеш и да казваш , че не е толкова лошо !! Гнус. Хора , осъзнайте се ! Ненавиждам ГЕРБ , както и ДПС , но те са факт ! Не ми харесва и БСП в сегашния си облик , а за Атака няма да споменавам нищо - то се вижда . В момента вървим само назад. Едните не могат за управляват , а другите им пречат - УЖАС !

46

съдник

преди 10 години

До NORMМоже ли аз да ти отговоря на този въпрос, вместо Местан?!Вероятно отговорът няма да ти хареса, но не е един човек и не са само родни бабаити.Ако визираш Доган, то той е част от "пъзела", но много малка част от пъзела. А истината е, че България ефективно се управлява не от името на българските граждани и в техен интерес, но от името на международен икономико - политически конгломерат (и местни олигарси, които си наемат политици като Доган, Станишев и Борисов, за да им служат!

45

Анонимен

преди 10 години

Този въпрос и още други като например кой е Р.Овч., кой назначи Пеевски, така и ще останат мистерия.