63

Анонимен

преди 10 години

Пушач съм от няколко години,но съм категорично против да се пуши в заведенията!Категорично!

62

Атакист

преди 10 години

do 54Браво, бе брачед! Такава *** логика не съм виждал скоро време като твоята. Значи като пиеш в заведение, то задължително трябва да си шофьор и да се качиш пиян на автомобил и да го подкараш? Дай да забраним алкохола да не се продава изобщо, понеже ти и у вас можеш да се напиеш и да се качиш да караш след това, а? И тази към която си се обърнал е имала предвид, че ти сам се тровиш с алкохола, но не тровиш другите, докато пиеш! Съмнявам се да осмислиш за какво ти говоря...но опитай!

61

Анонимен

преди 10 години

И не само в Търново,и да пуши се и преди 0.00ч.............

60

пушеща твар

преди 10 години

Като те е толкова грижа за здравето на хората, защо съсипваш здравеопазването? ЗАЩОТО СТЕ ЛИЦЕМЕРИ!!! ЕВТИНИ НА БРАШНОТО И СКЪПИ НА ТРИЦИТЕ! Този ялов закон НЕ СЕ СПАЗВА!!! И няма да се спазва.

59

Koffkathecat

преди 10 години

ЗМ, то е очевидно, но винаги ще има слепци в тази държава. Цигарите са само средство, за да отчетат дейност, реално това гнусно и калпаво правителство нищо не върши. Зимата идва, драги комантатори, и тя ще бъде доста сурова като нашите ''управляващи''.

58

Куку

преди 10 години

Ц ц ц! Държавата се загрижила за здравето ни?! То защото здравето цена няма, само преди дни отказаха на болни хора лечението, което им се полага, защото са внасяли пари в скапаната държава. Двоен аршин.

57

Анонимен

преди 10 години

всички подрепящи забраната са ***, не виждате ли че въпреки забраната тя не се спазва и пак се пуши навсякъде, нещата няма да се оправят докато заведенията не станат за пушачи и непушачи съвсем отделни заведения.така няма да се разчита на държавата да следи пуши ли се или не в заведението, то като е за непушачи собственика ще следи да не се пуши което е 1000 пъти по ефективно от следенето от държавата.... така че мили непушачи ако не искате да ви се пуши искайте разделение на заведенията

56

do 52

преди 10 години

не само в Търново, а пояти в цяла БГ

55

3M

преди 10 години

Чета коментарите и се питам: Никой ли не разбира, че повдигането на този въпрос отново е само с цел допълнително разделяне на нацията? В допълнение ще кажа, че и аз пуша, но не ми пречи да излизам от помещението. Пфрипомнете си за принципа "разделяй и владей"!

54

Koffkathecat

преди 10 години

'' Защото като пиеш, не пречиш на другите - тровиш се сам. ''--------------------------------------------------------------------------------------Ти на коя планета живееш, Невена? Алкохолът убива хиляди годишно по пътищата? А заболяванията, които причинява алкохола? А колко семейства е разрушил? Ето днес има статия за пиян шофьор убил жена. Прочети я и пак се замисли дали алкохолът вреди само на този, които я консумира.

53

milkokolev

преди 10 години

Прекрасно е като хапнеш и пийнеш на маса да излезеш да въздух и да си изпушиш една цигарка на спокойствие.

52

123

преди 10 години

в търново след 00 часа се пуши навсякъде

51

Атакист

преди 10 години

Андрейчо Слабаков му иде сега да я удуши тази министърка.Косата му побеля на този но брадата не, защото е опушена в жълто от цигарения дим!

50

eeha

преди 10 години

Станишеф не е мъж!

49

ПЛАМЕН

преди 10 години

Много зле, във всички нощни заведения се пуши! Какво коментирате и си чешете езиците?? Трябва глоби да се правят да напълнят хазната!!! Къде са журналистите да направят един репортаж?

48

Nevena21

преди 10 години

До 42Нещастни са пристрастените пушачи, дето смучат цигарки от мъка и стрес, не хората, които искат да живеят в нормална държава. Къде има помещения за пушачи в западан европа, че не се сещам. даже в турция не се пуши в заведенията, та камо ли западна европа. Айде всички към африка и си пушете там колкото искате

47

Анонимен

преди 10 години

Пушач съм. Подкрепям забраната. Така е по-добре. Като ми се пуши излизам на вън. Хем като стана от масата разбирам колко съм пиян. И е време да си ходя.

46

От 40

преди 10 години

НЕВЕНО, ***** СПАРУЖЕН, КАТО ЗНАЕШ ТОЛКОВА МНОГО ОТИДЕ НА НЯКОЕ МЯСТО КЪДЕТО СЕ ПУШИ И КАЖИ ВСИЧКО КАКВОТО МИСЛИШ, ОВЦООООО.... ЩЕ ТИ СЕ БЕТОНИРА ГОВН*****!!!!! Деееее и урунгела ти

45

Анонимен

преди 10 години

LIBERTY FREE SMOKING. GERB = NAZI

44

непушач

преди 10 години

ами браво на министър Андреева за позицията.Който иска да пуши да не обижда на *** аз да си кади дома:)