63

Злопаметна

преди 10 години

До Анонимен 65Тия младежи не са ходили под строй и не са им бръснали главите принудително за наказание та не знает колко е "сладък" строя на ***. Идея си нямат що е то, Оруел в романа си "1984" добре го е описал още през 1949-та година. ама тия младежи не четат. Четящите са се изнесли вече по други държави.

62

Анонимен

преди 10 години

ДО 52Ами като не си икономист защо си мъчиш мозъка с неща, които не можеш да разбереш? То затова сме на този хал, защото Тиквата слагаше на отговорни постове такива като теб-експериментатори събрани по кръстовища, магистрали и къде ли не!

61

Анонимен

преди 10 години

Гледам в редиците на БСП много младежи и реших да гласувам за БСП за да видят тези младежи в каква мизерия съм живял като млад заради тази партийка.

60

Анонимен

преди 10 години

Изобщо не подкрепям Гея и Бея и в момента когато Боко и Цоко влязат в затвора и аз ще подкрепя протестиращите, НО НЕ И ПРЕДИ ТОЗИ МОМЕНТ!ЗАЩОТО МЯСТОТО НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ Е В ЗАТВОРА, А НЕ ВЪВ ВЛАСТТА!)

59

Анонимен

преди 10 години

Не че одобрявам комунистите, но да ни плашите с виденова зима е малко смешно, предвид това, че и кучетата пред блока знаят, че виденовата зима беше активно мероприятие на другарите под наслов "като няма какво да ядеш не ти е до демокрация". Все пак сега ще е по-трудно понеже централизираното снабдяване е терминирано, пък и в краен случай винаги можем да скокнем до Гърция да си купим хляб, зехтин и сирене. Тъй че *** комунистическо милиционерска!

58

Анонимен

преди 10 години

Ей -харесвате, не харесвате ще търпите, както и ние ви изтърпяхме. Като износите италианските шпицари слагайте по едни *** и се връщайте на село, ТАМ ОТ КЪДЕТО СТЕ ТРЪГНАЛИ! Има европрограми за развитието на селските райони!)

57

Анонимен

преди 10 години

Правителство което взема заеми само за да храни ***, понеже само те са им сигурните избиратели не е за затвора, а за въжето.

56

es

преди 10 години

който ивесник да отвориш само местан.

55

Анонимен

преди 10 години

Тежко ни ! Знайте ,че винаги когато в държавата идват на власт червените бандити няма обратен ход. Тия хора като им се даде власт, макар ,че те винаги са на власт ,но когато всички лостове са в ръцете им ,те нямат спиране с краденето и положението в държавата става непоносимо не защото много дават на народа а защото теглят огромни заеми уж за бедният народ ,хвърлят му трохи и милионите си ги прибират. Затова е този неистов мерак за власт и не искат да се отдръпват от нея. Никой не му дреме за бе

54

Реалист

преди 10 години

В България за последните 24 години не е имало комунистическо управление, което да не е довеждло държавата до фалит, а хората до краен недоимък. Дано за четвърт век повечето българи да са го разбрали.

53

nexusss

преди 10 години

Благодаря за съвета, но аз вече сметката съм си я направил... Ако ти разчиташ на червени килими, то аз разчитам само и единствено на себе си и на това което съм! Просто не желая вече да храня полуграмотни човеци дето само лежат и правят чаавета, дори не желая да знам че съществуват... А що се отнася до червените килимчета, кажи къде ги постилат че да знаем и ние къде е мекото на хляба? Айде със здраве :))

52

es

преди 10 години

до 55 ти бил ли си в чужбина та знаеш как е

51

Анонимен

преди 10 години

Сефте, Маро, индианци! Комунисти на власт и хиперинфлация, сами, нахално го признават! Какво да им кажеш, освен: ОСТАВКА!!!

50

Анонимен

преди 10 години

Абе да ти кажа, вие герберягите сте още по прости! Вицът за Иванчо и Добринкова и плюсовете ви за него ясно го доказват, защото вицът е мой, а в него Иванчо повтаря като папагал какво е чул от дедко си Боко!))))))

49

Анонимен

преди 10 години

tva mogat prestapnicite 25 godini ymishlenno ne sa mnogo no niama koi da povede naroda i s tia da bade priklucheno zavinagi.

48

nexusss

преди 10 години

Много ми са смешни такива, който разчитат че валутния борд е нещо ВЕЧНО! Не съм икономист, но съм се интересувал как стоят нещата с тоя прословут борд и разбрах едно: АКО НЯМАШ БВП (демек РЕАЛНО ПРОИЗВОДСТВО на стоки И РАБОТЕЩА ИКОНОМИКА), БЕЗЦЕННИЯ ВИ БОРД Е ОБРЕЧЕН, ПОВТАРЯМ ОБРЕЧЕН!!! Но имате още време да реагирате, ако ли пък не ще ви видим мнооого скоро да ми ревете из форумите как за пореден път са ви изпързаляли тея дето ходите да се редите по урните да ги избирате...

47

До 30

преди 10 години

Нексус, ти добре си се засилил за чужбина, ама ще патиш там!Не са опънали червения килим в чужбина да те чакат точно тебе с твоето домочадие...Дай боже там да се закрепиш, ама ще патиш многоПо тоя път не се ходи по цветя и рози, а ще минеш през много тръни.Човек си тежи на мястото си и след като си немил недраг, скоро ще ти се прище пътя и на обратно

46

Анонимен

преди 10 години

А честито, искам 6 месеца минусови температури, та пенсиите да им дойде акъла в главата..

45

-

преди 10 години

***,като ви гледам колко сте прости,няма смисъл да се коментира с вас,то вие нито "приемате" нито "предавате"!Ще ви докарат до просешка тояга,но пада ви се!Няма да остане свестен човек в тази държава!А заемите ще си плаща сами,ако не сте измрели от глад!*** проста!Оставка!

44

Анонимен

преди 10 години

БАТ' БАЙКО, ОТКЪДЕ ВЗИМАШ ТЕЗИ ПАРИ, ЧЕ ДА ПЛАЩАШ И НА ХОРА, КОИТО ДА ИЗРАЗЯВАТ ПОДКРЕПА И ПО ФОРУМИТЕ.ЯВНО КРАДЕШ ДОРИ ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО ПОДОЗИРАМ.НЯМА ЛИ ПРАВОСЪДИЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ТА ТИ, ЦЕЦКО И ВСИЧКИ ОКОЛО ВАС ДА ОТИДЕТЕ КЪДЕТО ВИ Е МЯСТОТО - В ДРАНГОЛНИКА.