55

Пешко

преди 10 години

74 днес,да, Боко нечелия нищо никога, *** пожарникар, естествено не може да се сравнява с мегаобразования бай Тошо с петте езика и трите висши, дето с една торбичка на рамо 45 години управлявА. ама бай Тошо е "природно интелигентен" нали, много хитър и "крадеше, ама мислеше и за народа".

54

Анонимен

преди 10 години

:)

53

бъдин

преди 10 години

До СпонгиИ аз първоначално мислех като теб.Но се оказа, че при бай Тошо, обикновения българин е живял по-добре отколкото сега!Просто свалиха Тошо и се разбраха със Запада за "прехода" !

52

Анонимен

преди 10 години

Ти искара, че харчи по-добре чужди пари за чужди интереси собствени пари за собствени интереси.В политиката винаги може да си станеш.Особенно в българската където никой не е окончателно мъртав.В частната фирма по правило ти е цялото имущество и бъдеще.Дали можеш да си прадеш дяла с по-лека ръка.Практиката е показала, че за нашите политици дяла е на първо място пред държавата винаги.

51

кк

преди 10 години

Престанете да употребявате изрази като "гладната Жан Виденова зима". Четете и мислете. Предстоеше въвеждане на Валутен борд. Кредитните милионери спешно трябваше да си изперат парите, иначе щеше да бъдат закопчани. И извършиха революция под лозунга "Кредитни милионери от всички партии, обединявайте се!". Смачкаха лева до 3000 лв/щ.д., продадоха по няколко хиляди долара, като с левовете си върнаха дълга към банките. И банките фалираха, а те станаха най-чистите хора ва този свят. Това е истината!

50

Анонимен

преди 10 години

Станишев е безкрайно далече от професионалното ниво на Никито и на Дянков.Тези хора са доказани професионалисти, на които им плащат да дават акъл, а станишката един ден не работил нещо истинксо.Това за интелгенстта и образованоста му си е чист мит.Повечето българи имат по-добро и като качество и като количество образование от неговото с венец "влиянието на униформата...".станеш докато

49

днес

преди 10 години

Ех този некадърен,необразован,крадлив Орешарски ,видите ли ще разсипе държавата.А Б.Борисов нашата "икона" пожарникаря,човека който даже не си направи труда да прочете и научи нещо,връзкаря,човека на мачлетата и ходатайствата ще оправи България.Не си ли задавате въпроса защо сме на това дередже -ами Герб окрадоха и разсипаха парите на държавата .И сега кой виновен Орешарски.Ако някой може да оправи тази скапана държава това е Орешарски,а вие просто искате да се докопате до власста и то на всяка

48

преди 10 години

Ха честито!България ще търси кредитиране от немски банки в размер на 360 млн. евро, за да рефинансира бюджета си до края на годината, съобщава Ройтерс. Финансовият министър Петър Чобанов потвърди преди седмица, че България се нуждае от външен заем до 400 млн. евро.

47

хело

преди 10 години

Само *** и *** може да харесват това правителство. Къде остана искането за пълна подмяна на досегашните крадливи и престъпни политици? Аз не съм силен и неостанах да се боря в БГ, емигрирах вече. Но болката по родината си остава, превърнаха ни в гето и българин да звучи мръсно на запад.

46

П_Петров

преди 10 години

До Мистър ХЯ ми отговори, Сорос ли фалира държавата четири пъти от 1944 до днес или комунистите?Сорос ли окраде и докара до фалит държавните предприятия или директорите им комунисти?Фирми на Сорос ли стояха на входа и изхода на държавните предприятия или фирми на комунисти и ДС агенти. Сорос ли докара средната заплата до 8$, а пенсията до 4$ или правителството на комунистите и Жан Виденов пред 1996-7 ?Сорос ли сля държавата с мафията на ДС или комунистите ?

45

до Реф.блок

преди 10 години

Ако обърнете левовите ни заплати в момента в евро ще гласувам за вас. Макар че и да ги обърнете пак си остават мизерни.Разбирате ли, вече не става въпрос за пристрастия и партии а е въпрос на оцеляване.

44

optimist

преди 10 години

Все още имаме време да изгоним червените *** преди да са фалирали държавата. Но понеже сме *** народ ще чакаме последния момент, когато дойде хиперинфлацията и хуманитарната криза. Кога ще разбере този *** народ, че БСП не е направила и никога няма да направи нищо добро за България? Оставка!

43

Спонги

преди 10 години

Забелязвам, че червените *** отново са налазили форума. След пълзящото оневиняване на Диктатора Живков, сега е започнало оневиняване на *** Жан Виденов. Честен бил. Колко да е честен. Фалира Държавата за да могат Другарите да изкупят всичко на безценица, да го унищожат и да докарат хората до колапс. Сега бълват простотии към най-успешния Премиер - Костов, защото така правят комунистите. Лъжат и сипят мръсотия върху знаещите и можещите. Вижте сегашното Правителство и мислете!

42

Анонимен

преди 10 години

Никъде не видях мерки да се вдигнат доходите на хората

41

Vlado

преди 10 години

Мистър X егати платения постър:)Няма го вече работническо дело.

40

Анонимен

преди 10 години

Сегашните забравиха как по време на голямата мизерия през 90-те обикновените хора почнаха да трепят разни дерибеи с животински прякори по улиците. Още малко и пердето ще падне отново...

39

Анонимен

преди 10 години

Нещо за Василев и Божков да кажеш.Или тея не ги пипаме?

38

Анонимен

преди 10 години

Искам да се разпадне държавата!И ще станеме бежанци!?!?

37

112

преди 10 години

Не жанвиденова зима.Тогава българите като цяло имаха много повече имоти и пари.Сега ще бъде страшно, защото народа ни е в пълен икономически, демографски и срив на ценностите.Може да се разпадне и окончателно самата държавност, ако не си даваме реална сметка за това.Лошото е, че не само икономическите проблеми са налице, има и по- тежки от тях, като ислямизацията и *** на страната, които още по- бързо довършват държавността и икономиката.

36

Анонимен

преди 10 години

Станишев е бил стипендиант на програмата Chevening, с чиято помощ той е изкарал като слушател в London School of Economics известно време. (Там е учил и синът на Муамар Кадафи! Да имате нещо да кажете?) Сега обърнете внимание на детайлите. Програмата се управлява от британското министерство на външните работи. Защо ли? Ами защото така британското външно разузнаване има пряк достъп и влияние върху новоизгряващите политически звезди в третия и втория свят. Само да припомним - интересите на разузнаването в британския кабинет се представляват от министъра на външните работи, а секретният бюджет на