33

Бънди

преди 10 години

Бойко да дава интервю в Нова на Анито и Виктор "европейското" е все едно Пеевски да дава интервю на Бареков в тв7. Цирка е пълен.

32

Мерлин

преди 10 години

Това, което стана днес, може и да не се харесва на тая част от опозицията, която иска кротко да си заспи и да дреме няколко години до следващите избори, но ако искаме да атакуваме статуквото, това е правилен подход. Видяхме как Миков самоволно наруши правилника на НС и трябва да си подаде оставката. Не трябва за нормалните хора да има едни правила, а за комунистите - други. Така, както нарушиха деня за размисъл, по същия начин днес нарушиха правилника на НС.

31

Batmanaaa

преди 10 години

Значи тия внасят вот и не отиват да се регистрират и после отиват и внасят нов вот.. ахахах този *** ББ превърна в посмещище българския парламент.. Уби държавността. 3 години не спря да обяснява как той е най важния как от него зависи всичко и тия министри депутатчета са като кукли на конци и от тях нищо не зависи.. Това драги ми прости гербери уби държавността в България.. уби вярата в абсолючно всички институции като народно събрание, парламент, министерство, президенство и тн

30

Анонимен

преди 10 години

И ЗАЩО ВНАСЯТЕ НОВ СЛЕД КАТО ГО БОЙКОТИРАХТЕ !? ВИЕ ИД*ОТИ ЛИ СТЕ ИЛИ СТЕ *** ?

29

Анонимен

преди 10 години

Защо ни е парламентарна република, след като парламента конкурира световно известни циркове и то не от сега . Освен харчове и далавери ( и то големи) които правят, полза от депутатите няма никаква. И народът се е групирал на два, три отбора и всеки вика срещу всеки. Не е ли време за президентска република, за да се знае кой е отговорен за добро или за зло.

28

enchoss

преди 10 години

Циркаджии... интриганти .. само това ли остана на ГЕРБ.. това ли дават на избирателите си.. интриги скандали... за това ли са избрани, така ли защитават интересите на тия хора?

27

Анонимен

преди 10 години

михов наруши закона, но на комунистите по презумция са опростени убийства и престъпления

26

Дотар Соджат

преди 10 години

През тези дни политиката в БГ падна толкова ниско, че парламента се превърна в зала за упражнения на опозицията и дребни подмятания за "дами" и "джентълмени" и всичко с цел да се задържи нивото на Бойковото самочувствие. С тези деструктивни действия ГЕРБ и Бойко доказаха, че не мислят за страната а само за собственото си оцеляване. С този вот на недоверие опозицията трябваше да смачка управляващите с аргументи, но уви, след като нямат такива си правят махленски номера.Жалко за народа!

25

до 23

преди 10 години

Явно си същия от номер 19. Виж ми коментара за присъствието на един премиер в парламента. Явно не ти стига общата култура да направиш разлика в работните места на един премиер и един депутат

24

до 19

преди 10 години

Проверявай текста на комюникетата които ти дават да списваш от позитано преди да пишеш глупости... и апропо - един премиер не е депутат и работата му не е в парламента. Така че Борисов не трябва да е бил на работа там.

23

ГА ГА.

преди 10 години

ТАЗИ ЛИ Е ДАМАТА НА Б.Б. АМИ ТОЙ ГОРКИЯ ЗАТОВА ЗАВИЖДА НА СТАНИШЕВ ....ГОРКИЯ

22

Мистър Х

преди 10 години

с вашите камъни по вашите глави. Бойко Борисов - пъривят министър председател който постоянно не пърствашев парламента. бойкоБорисов първия премер, който не отгаваряше на питанията.Бойко Борисов - първият премиер, който управлява с помощтата на Атака....сега седнал да се оплакав че на него му въртят същите приймоми.Късно е либе за китка.

21

Гошо

преди 10 години

На какво повече е способен един пожарникар,Толкова може!!!

20

stanko

преди 10 години

E gati maznozo jiuotno e taia na snimkata , 4ak ima maznotia po liceto...No nai - wajnoto e 4e Bulgaria zagiwa ,sled 20-30 godini 6te sme protektorat kakto bosna i republika srpska...

19

Анонимен

преди 10 години

Браво на Джаба Лила Нуйяки Хътянката. От 180 кила смъкна цели 20 кг и сега тежи 160.

18

реалистка

преди 10 години

гледах сутринта Бойко по Нова.Нагъл до припадък!Седнал да говори кой колко пъти не бил в парламента,само че водещите/неговите?/ удобно пропуснаха да го попитат,той колко пъти присъства в парламента докато беше на власт.Пропуснаха да му припомнят,че в началото на този мандат се кри като мишка цял месец без да се вясне на работа като депутат.Не мога да си обясня поведението на този човек,това е някакъв феномен,той отблъсна и малкото хора,които го подкрепяха.Като децата,иска си властта .ЦИРКАДЖИЯ!

17

Анонимен

преди 10 години

До 1234Осъзнаваш, че е традиционна практика като един пусне новина, останалите да се метнат на нея, нали?Платени драскачи, стига спамехте, никой не ви вярва на мизерията, нямате ли малко морал поне, та да се продавате на червените?Вие сте утайката на България!

16

Подрисов

преди 10 години

Новият вот вече ще успее, няма да е като стария. Само дано Местан пак не измисли нещо, или Мишо пак не преброи 200 депутата, или пък Волен не се заинати нещо.

15

Анонимен

преди 10 години

ее тоя цирк няма ли да свърши. Какъв е надписа отгоре на парламента. Те докато се карат за кокала ние умираме всяка минута. Децата ни робуват в чужбина , безработица, здравеопазването под всякаква критика, ниски доходи, нисък морал на обществото. А те ми са карат за дебати и глупости. Нямам какво да ям а те ми правят театро. Аз като не ходя на работа не взимам заплата....

14

Анонимен

преди 10 години

Има един лаф : "Когато човек е ***, то е задълго!". В случая с ГЕРБ и умопомрачително тъпия им електорат /доколкото е останал такъв?!/ то е ЗАВИНАГИ!