26

Анонимен

преди 10 години

Какво да коментираме, мила родна картинка:"Бизнесът му на практика не функционираше, след като беше дал над 100 000 лв. за изготвяне на проект за европейско финансиране, а от банката отказаха да му отпуснат обещания кредит. Знам, че подава сигнали в президентството, БНБ, Комисията за защита на конкуренцията и медии, подчерта Симеонова."

25

Анонимен

преди 10 години

Разговора е бил следния.Ще ти отпусна кредита но, ти ще ми дадеш половината пари или аз ще се погрижа, ти да не получиш този заем!Докато тази практика на високопоставени лица в България не се премахне в България ще е така!Хубавото е, че този си е решил проблема сам и сега да се разгледа бездействието на институциите и чрез кой тази банкерка е спряла напълно законен кредит със солидна ипотека!

24

Анонимен

преди 10 години

Не е отказала кредита, а е искала нейна фирма да строи завода. ТОВА Е РЕКЕТ. СТАВАМ ТИ ГАРАНТ, НЕМАШ ГРИЖИ. И нашия почва да прави разходи, защото има гаранция за кредит. ДА АМА САМО АКО СЕ ОБЛАЖИМ. Той ѝ е бил в кърпа вързан. Европроектър е платен и одобрен, защото ИМА БАНКОВА ГАРАНЦИЯ. Ама после "БАНКЕРКАТА" казва - СНАСААААЙ *** стара. Е ДА АМА НЕ. Не се решават нещата с убийство - очите, ушите, езика и да живее 100 години в мрак и тишийна

23

Знаещ

преди 10 години

До DerЕй, смотано банково служителче, защо не напишеш, че банката е била съгласна да му даде кредит, но са му отказали, защото той е отказал да смени фирмата изпълнител с една карнобатска фирма - ПОСОЧЕНА ОТ БАНКОВИТЕ СЛУЖИТЕЛИ. Тоест, рекетирали са го. Това е рекет и корупция. Тази си е намерила каквото е търсила.

22

Vankata

преди 10 години

Убеден съм, че този човек е истински български патриот - няма съмнение!!!

21

Der

преди 10 години

Банките не са длъжни да раздават кредити на почти фалирали фирми, затънали вече в дългове. Право на банката е да реши дали да отпусне кредит или не, и е доре че банката се е противопоставила на изнудванията на билкаря с доносите срещу нея, само и само да вземе парите. Ако банките започнат да раздават кредити на щяло и нещяло, както през 95-96г., тогава ще видим кон боб яде ли. Банките трябва да оценяват всеки кредитоискател, рисковите да се отязват. Банките раздават нашите пари от депозитите.

20

До номер 23

преди 10 години

Номер 23, вярно е че банкерката няма какво да направи, защото някой над нея е казал не. Но тя реално погледнато е бушона, и е трябвало да изгърми. На това се казва риск на професията.

19

Човек

преди 10 години

Тази *** банкерска крава си е получила заслуженото. Аз мисля че в момента трябва да съдят не човека, а покойната банкерка, и най-вече нейните шефове. На човека просто не са му издържали нервите, тези банкери са го побъркали. Проблема е в това че на обикновения човек вече му писва, защото закона защитава мафията, и тези в които са парите (банките). А нас кой ще ни защитава? Единствения начин е, ние да се защитаваме сами. Пред закона на пистолета, дори и съда е безсилен.

18

Анонимен

преди 10 години

Това е само началото, ВСВ става именно заради тази еврейската политика!Народа на Германия се е самоубивал с десетки хиляди на месец,хляба е поскъпвал с часове,безработицата е била страшна и хората са повярвали на най-добрия за времето,Хитлер.Ако не е бил объркал конците сега нито щеше да има *** ,нито еврей ,нито криза!

17

Анонимен

преди 10 години

Номер1 е прав - банките източват парите по европроекти като рекетират предприемачите да "ползват" фирма, близка до банката на по-висока цена. Това е стар номер, не мислете, че в ЕК не го знаят.

16

....

преди 10 години

Божеее, как не ви е ясно, не зависи от служителката! Има доста по- големи от нея, които решават кой да вземе КТ или не.Утре като гръмнат някой друг- пак умрелият ще е виновен, а не некадърността на самите нас. Когато някой не е на ясно с дадена процедура и дали ще стане нещото решено от него- просто си взема консултанти в съответната област- особено когато става въпрос за пари и то много пари. Понеже всички сме разбирачи се стига до тук!

15

айде малко сирене

преди 10 години

кой кредит са му отказали, ше прощавате ?Втория милион и половина ли ?Шото един път милион и половина вече е взел. И не ги е върнал.Иначе няма повод да са му запорирани имотите и да се продават на публична продан. Айде да опитате да лъжете по-малко. Кой от вас би дал милион и половина, на някой, който вече му дължи милион и половина ?

14

caramba

преди 10 години

Става въпрос за спечелен проект с Европейско финансиране, не за кредит от самата банка. Принуждавали са човека да работи с фирма близка на Булбанк.Ха сега да видим какво ще каже инженерчето Хампарцумян.Докъде стигнахме, банки да изнудват !!!

13

Егати

преди 10 години

Пълна ЛЪЖА е тази статия !!! Те са го ИЗНУДВАЛИ да ползва ДРУГ СТРОИТЕЛ за проект, за 3.2 МИЛИОНА лева, финансиран от ЕС. На много, МНОГО по-висока цена е работел строителя, "човек на банката". Спрели са му финансирането от ЕС, 1 ГОДИНА той е обикалял институции - спасение няма. Накрая 27 човека ( !!! ) са останали на улицата, заради тези изнудвачи - банкери !!!!!

12

...

преди 10 години

С какво беше виновна банковата служителка? С какъв рекет? Дали е искала комисионни или... Убен- от нея не зависи отпускането на КРЕДИТ- какъвто и да е бил потребителски,ипотечен, фирмен...Рекет може да е имало от негови конкуренти или съдружници, но не и от служителката в банката!

11

хан Крум

преди 10 години

А,защо още няма приет закон за защита правата на Човека,а само задължения го гонят във всички останали до сега приети закони в Република България ????????????????????????????

10

Анонимен

преди 10 години

НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ОТНЕМЕ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ ,НО И НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДАТИ САСИПВА ЖИВОТА ПО НАЙ ГАДНИЯ НАЧИН , ИЗЛИЗА ТАНТУ ЗА ТУНТУ

9

Пфу

преди 10 години

Пак изкривяване на информацията. На други места чисто и просто си пише, че човека са го "въртяли" за спечелена СУБСИДИЯ ("малко" по-друго понятие от кредит), защото не е избрал определена фирма за изпълнител на проекта. Срам за вас!

8

онуфри

преди 10 години

Така става когато малкия човек е притиснат до стената и няма изход,така е по добре от колкото да се самозапали примерно,а и нека да се надигне завесата малко да се види как действат,не стига че плащаш огромни лихви,а и допълнително те скубят разни знайни и незнайни ***!Не оправдавам убийството!Но разбирам човека !

7

Стратия Николов

преди 10 години

Нека цялата истина да излезе на светло.Медиите нека да изискат съдържанието на сигналите ,които е подавал човека,за да имаме всички гледни точки.Аз вчера лично си изтеглих депозитите от Уникредит,явно е некоректна банка.