18

Подрисов

преди 10 години

Пак ще го повторя:"Вотът не е проведен не поради вина на ГЕРБ, а защото няма кворум, повтори отново Борисов и каза, че парламентарната му група ще внесе още един вот на недоверие по същата тема."Ще го внесем и пак ще падне правителството, като този път, лошо правителство, лошо, само с вот пада, само не иска да си ходи!

17

Eli

преди 10 години

Господа Герберисти /терорости/ докога ще си играете с нервите на хората? За това ли вземате заплати от джоба на бедния български народ? Докого ще губите времето на парламенте? Искам вот, неискам вот, това да не е концерт по желание.

16

анонимен

преди 10 години

БОЙКО БОРИСОВ Е ДОЛЕН ЧОВЕК.ПО ТОЗИ НАЧИН ЛИ Е УПРАВЛЯВАЛ БЪЛГАРИЯ ЦЕЛИ 4 ГОДИНИ.ЗА МЕН ТОЗИ *** Е ***,ЗАЩОТО НЯМА ПРИЛИЧЕН ЕЗИК НА ПОЛИТИК И НЕ УМЕЕ ДА ГОВОРИ,ЗАЩОТО МИСЛИ САМО ЗА ВЛАСТ И ПАРИ.ТОЗИ ОГРАБИ И ОПОСКА ДЪРЖАВАТА.ТОЗИ Е ЗА ЗАТВОРА,НЕГОВАТА ПОЛИТИКА Е СЪЩО КАТО ТЕЗИ ОТ АЛ КАЙДА-УНИЩОЖЕНИЕ НА НАРОДА И БЪЛГАРИЯ,ЗА ДА МОЖЕ ТОЙ САМО ДА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВА И ДА СТАВА ВСЕ ПО БОГАТ.ЗА МЕН БОЙКО БОРИСОВ Е ПРЕСТЪПНИК И НЕГОДНИК,НЕ СТАВА ЗА НИЩО,СТАВА САМО ДА ВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

15

caramba

преди 10 години

Хора, представете си в каква държава живеем, след като никой не дава гласност на ето това:burgasnovinite.bg/11-Razstrelyanata-bamkerka-iznudvala-ubieza-si.htmlПознайте до колко са се срастнали банките с мафията и мафиотизираните държавни структури.

14

десен

преди 10 години

Е трябва да си признаем че Бойко е нестандартен, с този ход за пореден път даде на Станишев и компания шах с пешката. И е напълно прав за опозицията и кворума.

13

някой

преди 10 години

кой беше тоя борисов,че не се сещам

12

cc

преди 10 години

Браво Бойко!

11

optimist

преди 10 години

Оставка и затвор за националните предатели, които в момента са на власт!

10

Анонимен

преди 10 години

Ха така, който не иска да се регистрира бой до посиняване. Представям си как ще тръгнат разсилни да наказват всички, които са в залата и не се регистрират.

9

Анонимен

преди 10 години

Бойко Борисов се мъчи да поддържа една важна за него илюзия. За ГЕРБ е страшно важно да поддържат илюзията, че всеки момент ще се върнат на власт. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ социологът Андрей Райчев. По думите му с това се прави опит да се удържи резкият спад на доверие към бившите управляващи. ГЕРБ правят истерично усилие да натискат някакво копче, да играят някаква игра, за да поддържат илюзията. Тази тактика е животоспасяваща за тях.

8

@

преди 10 години

До мао дзе дунТова от личен опит ли го знаете?

7

цирк

преди 10 години

Сутринта по БНТ -Румяна Коларова-виден защитник на Герб,БТВ -сестрата на Б.борисов -защо ли и какво има да ни каже тя,утре да поканят сестрата на Орешарски,НТ -Б.Борисов. Леле това правителство каква цензура налага на тези журналисти,всички са тръгнали да ги упрекват как не ги оставят да си вършат работата. А това което ББ разиграва вече 4 години не е полезно за България.Не знам кой може да спре този вманиачен човек но дано тези кукловоди ли са не знам,по бързо се усетят.

6

цилк БУДА !!!

преди 10 години

Това на снимката е нагледно пособие на уникален *** !!!

5

Узурпаторите

преди 10 години

Узурпаторите на властта БСП ДПС и Атака ще направят всичко възможно да задържат узурпираната власт, защото втори път Народът няма да им позволи такава узурпация. Те трябва да бъдат съдени за узурпиране на властта, погазване на конституционните основи на държавата и погазване на принципа на народовластието, записан в Конституцията. Те се държат наистина и във всичко като истински узурпатори.

4

Анонимен

преди 10 години

Отново Тиквуняка е накокържен и накрая ще е ... изпържен!

3

Анонимен

преди 10 години

Тоя съвсем изперка! Викайте линейката!

2

Салахадин

преди 10 години

Тиквун,само едно не ти разбирам.Цяла седмица искаш да докажеш ,че без "АТАКА" няма правителство.Ама ние го знаем бе!!!"АТАКА" също така няма да са в следващия парламент ,това е ясно и на малките деца!!Ама защо е този зор не те разбирам?

1

Тошко

преди 10 години

Този защо не вземе да се скрие и да гледа телевизия или да чете книга ( ако може да чете)... само и само да спре да дрънка глупостите си...