81

Егон

преди 10 години

Е те това е поредното заблудено дете, което тръгва срещу двадесет кутеви лева да възпроизвежда написан му предварително текст. Дори и като седне някой да рече опонент да бъде, то си продължава copy-paste и толкова. Слабо, слабо представяне, чавдарче.

80

Анонимен

преди 10 години

До Kaleko Alekо А КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ВОЙСКИ, ОТЗОВАЛИ СЕ ПЪРВИ В ПОМОЩ НА ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ ПРЕЗ 1968-А В ПРАГА? ЩО ПРОПУСКАТЕ НЕУДОБНИ ЗА ВАС ФАКТИ?

79

Егон

преди 10 години

До Kaleko AlekоА иначе за всяко едно от тези излияния с тирета ще те изям с чорапите, но не е това темата. Айде по същество като сме хванали.

78

Гражданин на РБ

преди 10 години

"Анонимен",забравих да спомена, че границите, които можем да достигнем, си ги налагаме самите ние, следователно, ще разбереш, че от ограниченото "могъщество" боли, заради самия теб.Всички други се смеят.;-)

77

Shop

преди 10 години

До Kaleko Alekо Какво по-точно твърдиш за инфлационната политика?

76

Егон

преди 10 години

До Kaleko AlekоАма дай да видим що Борисов е комунист. Какво ми местиш темата към управлението. Нали щеше да доказваш нещо? Лошото е, че не ти плащат да доказваш, а да пълниш форумите със заучени фрази.

75

Shop

преди 10 години

До Kaleko Alekо След като Григор Стоичков и ген. Семерджиев са ти отправна точка, по-добре и ти си изкарай една партийна книжка от БСП. И си земи портрет на Станишев, да си го цаливаш за лека нош.

74

Анонимен

преди 10 години

До viktor.stoichеv#88:Човече,ти си в ужасна грешка!!Много"комунисти"останаха почтени и професионално реализирани хора,като и в последствие се махнаха от БКП/БСП,ЗАЩОТО СЕ ОТВРАТИХА,ОТ АЛЧНИ И БЕЗСКРУПУЛНИ "ПАРТИЙЦИ!ТАМ ОСТАНАХА МОШЕНИЦИТЕ И КАРИЕРИСТИТЕ!!В СЪЩОТО ВРЕМЕ,МНОГО "СЕДЕСАРИ"ИЗЛЪГАХА ХОРАТА И УНИЩОЖИХА "СИНЖТА ИДЕЯ"!!

73

Егон

преди 10 години

До Kaleko AlekоДо тук не виждам никакви доказателства, а поредни плюнчения на бивши...и най-вероятно настоящи комунисти.

72

Егон

преди 10 години

До Kaleko AlekоМи вие сте едно и също. Айде да видим "твоята" версия.

71

Егон

преди 10 години

До viktor.stoichеvДай ми сканирана партийна книжка и докажи, че е бил от "партията". Айде де. Ама то много лесно се усвояват тия конспириращи прийоми. Лесно е да пускаш нещо в пространството и после да плюеш с анонимни профили. Нямате изкореняване ей. За два лева и родата си давате.

70

летящата тухла

преди 10 години

Няма основи, бутнаха стената, а и оградата вече я няма. Въобще, тия 240 бояджии за какво са ни?

69

Егон

преди 10 години

До viktor.stoichеvНе разбираме тук във форума за какво ги казваш тия работи, но исгурно добри пари вземаш за тях. Халал да са ти. Стъклена бира да си купиш с тях пък белкем още по-красни думи ти дойдат устно. Единствено да знаеш, че си толкова комунист, че сигурно и сам не знаеш колко. Те така са във вашата "партия" - говорят толкова и...аха да си повярват. Ако не съм прав обоснови се, а не да хвърляш заучените комунбрътвежи на работодателите си. Докажи примерно, че Борисов е бил комунист.

68

оргия

преди 10 години

До Мильо ВИПОНДовШАМАРКОВЦИ какво да ги правиш .То не че ми е беден речника но просто нямам думи

67

Гражданин на РБ

преди 10 години

"Анонимен",Някой ден ще те заболи от това, че можеш да си "могъщ".Ще разбереш, че от ограниченото "могъщество" боли.дано съм жив да видя този ден.;-)

66

Анонимен

преди 10 години

До Стефан#60Не си ли виждаш,мозъчната ограниченост??Освен да обиждаш,нещо интелигентно,можеш ли да измислиш??Тресете се от злоба и омраза!Що не кажеш нещо за простотиите на Станишко,Орешко,Местан и Сидеруглу,АААА??

65

Анонимен

преди 10 години

Стига крекали бе, ше смениме министъро!)

64

Чакайте малко

преди 10 години

Никога не съм гласувал за Герб, винаги за Иван Костов. И когато беше в СДС и когато направи ДСБ. Само че, какво грешно казва Бойко, какъв е сега този нов министър, за вас няма ли значение кой ви управлява. Ми тогава да върнем БКП и другаря Тодор Живков и да не се занимаваме повече. Да четем отново само спортната страница на Работническо дело, да пляскаме на всякакви селски мутри, да се редиме на опашки за кисело мляко, да върнеме Кореком. Ми давайте, малко остава

63

Гражданин на РБ

преди 10 години

Провокатор на мнения "Анонимен".;-)

62

Гражданин на РБ

преди 10 години

Провокатор на мнения "Анонимен"..;-)