16

българина

преди 10 години

Този цирк нямаше да се разиграва ако бяхме нормална европейска държава! За пример Германия Меркел спечели изборите но не може да управлява сама , затова ще направи коалиция с кого ........ с първата опозиционна партия социла-демократите! Едина паралел с България би означавал Борисов премиер с подкрепата на Станишев и елиминиране на турската партия и нейният естествен клонинг Атака Сигнализирахте за неуместен коментар

15

Анонимен

преди 10 години

Много пъти съм казвала, че парламента в такъв вид не бива повече да съществува. Всички депутати кой от къде е. Да си работят по родните места и да се свикват само на сесии по няколко пъти в годината. Обърнаха го в говорилня. Харчат ни парите и накрая нищо. Правят циркове за пред хората, а задкулисно дружно продължават да крадат. Всички политици в България работят против народа и единствено за лични облаги.

14

Рали1

преди 10 години

Миков,до сега не е имало такъв случай,защото до сега такова жалко подобие на политика,на парламент не сме имали.За 23 г се нагледахме на какви ли не малоумщини,но такава пародия е за първи път.

13

Анонимен

преди 10 години

До qdosanне се ядосвай бе милене

12

qdosan

преди 10 години

Айде не издържа и този и се изказа. А, бе, съсел мазен, стига си ни занимавал с този ГЕРБ. Гледай си глупостите на насраната коалиция и се махайте овреме!

11

ПИРОТЬ

преди 10 години

Поганец , спестихте си показно каква мафия сте всичките ! А герб показаха колко сте зависими от фашизоида !

10

stoneg

преди 10 години

Робска страна аххахахахахахаха.

9

Анонимен

преди 10 години

Хахахахах. Типично в стил ГЕРБ! Няколко дни напъни и после рязък завой.

8

MiB

преди 10 години

В цирка започнаха отново да разказват вицове... Те не разбират ли, че отново ще бъде внесен вот и пак няма да има народно събрание което да го гласува и така до оставка. Гениален ход на герберите. Поздравления, нищо че не съм им привърженик.

7

баста

преди 10 години

Хем внасяш вот на недоверие, хем не се регистрираш...е, това ако не е тъпизъм герберски, липса на парламентарна култура и простотия милиционерска...

6

4321

преди 10 години

Станишев е един обикновен женствен продажник. Това лице няма капка мъжество и характер. Предлагам БАН да се самосезира и да промени биологичната му характеристика от "човек" в "мекотело". Хамстера е прекалено интелигентно животно, за да бъде свързвано с тоя ***

5

ДА-да

преди 10 години

Станчо,така те изнасилват че не знам как издържаш!То не са ДПС ,не са Атака как дишаш не занм!Заради твойте плащаници теглим 2 ри заем ***,не можеш да се изплатиш само и само да управляваш!

4

Анонимен

преди 10 години

Станишка, вади крадените милиони и пълни на Болен джоба. Стига си се занимавал с глупости да обясняваш. Всичко е ясно- вадиш сухото и си на власт.

3

еколог

преди 10 години

Заради тоя и аз намразих хамстера в къщи.

2

з

преди 10 години

Станишев какъв е, че да казва дали ще има или няма да има вот? Мишка.ОСТАВКА!!!

1

ФЕН

преди 10 години

ВЛЕЧУГО !!!!!