87

ДЖАНГО

преди 10 години

ЗАЩО БИ БАТИИ ? СИРИЙСКИТИ *** ,ДА НИ СА ПО - *** ОТ НАС ? ТЯХ ГИ ИСКАТЕ ,НАЛИ ?

86

до 90

преди 10 години

Аз дори не написах от кого се прилага този двоен стандарт, а ти набързо реши, че го прехвърляме. Защо така?

85

Анонимен

преди 10 години

По крадливи от българите няма!Например за кражби от банкомати са световни шампиони.

84

чета книжки

преди 10 години

Ромите не са българи, нито румънци, ами са си отделен народ от различен произход. Обикаляли са цяла Европа още от ранното средновековие, ако не и по-рано. Никога не са имали национална идентичност, а точно напротив - смятали са се за свободни хора. До момента, в който свършва ВСВ. *** проблем не е само български и румънски, а ОБЩОЕВРОПЕЙСКИ и в момента западняците ни тъпчат, защото сами видяха, че проблемът не е толкова лесен.

83

Анонимен

преди 10 години

Лицемери и расисти долни. Искате ли идеи за интеграция?

82

Anonymous

преди 10 години

Интегрирайте ги, жабарииииии! Хахахахахаха!

81

Анонимен

преди 10 години

какъв двоен стандарт на килограм бе,ти плащаш ли си тока и водата,качвал ли си се в градския транспорт да видиш кого проверяват и кого не проверяват контрольорите.ние си превърнахме държавата в развъдник на ***,ние не прилагаме законите еднакво за всички,следователно *** са си наш проблем и няма какво да ги прехвърляме на някой друг

80

Анонимен

преди 10 години

Двоен стандарт на килограм.

79

анонимен

преди 10 години

ЕС и французите защо не интегрират, те ромите.ние за векове не успяхме, а тенали са демократи и всезнайковци да опитат.не могат , а и не искат.ние да им берем мързела.та те са свикнали само да ядат , пият и то занаша сметка.

78

Анонимен

преди 10 години

Няма къде да се върнат! На тяхното място вече се настаниха сирийците.

77

Анонимен

преди 10 години

Neka se utochnim dragi nadnichari Gerberi Atakisti i Komunqgi !Tova nesa Balgarski romi tova sa karavareni Romanski chergari,mnogo dobre znaem nie 60procenta romite che sme integrirani i se zanimavame s stroitelstvo to es rabotim s firmi v chujbina, i sashto taka si plashtame danacite kvartirite elektrichestvoto i tnt..! V vsqko stado si ima marsh*a , nese palete tolkova!!!!!

76

Предлагам!

преди 10 години

Предлагам Европа да събере 1B еврака и да купи 1000 квадратни километра някаде в централна Африка - и да ги прати всичките там докато се цивилизоват. *** *** ***!

75

бял

преди 10 години

Ние българите трябва да се обединим и да създадем фонд за финансиране на ***/роми/ желаещи да работят/разбираи тарашат/западна европа и в яасност Франция.Те ни ги връщат,ние им ги предоставями да ги интегрират.

74

Суека

преди 10 години

Абе това франсе е много тъпо министъра им ... хахаха вика да се върнат в страните си ? Абе чичак България и Румъния не са РОДИНИТЕ на *** *** ли си франзела такава ахахха ! Баси *** дават акъл за интеграции ама като ги налазят и пищят и ни ги връщат ЛИЦЕМЕРИ ! Кефят се на *** и *** а с едни *** немогат да се справят нещастници !

73

възмутен

преди 10 години

Никой,никъде не е отричал правото на труд на ***.Те просто са мързеливи,генетично ограничени и единствения хуманен изход е да се ограничи размножаването им с подходящи медикаменти.Предвид условията и хигиената на местообитанията им ще се заличат от болести."Дърт ***"-колко да е дърт?

72

Анонимен

преди 10 години

да ни ги върнат интегрирани

71

саиман

преди 10 години

Ха ха,смешни Франсета,нали големи демократи сте ,нали бастилията сринахте краля си обезглавихте за да са равни масите. Нали акъл ни давахте как да сме толерантни как дискриминираме ***. Държавата ви е пълна с Алжирци,Мароканци и каква ли не *** и са на помощи. Или викате да,но те имат Държави и ние сме ги окупирали и им точим ресурсите. А *** нямат Държава ,нямат петрол,злато и айде да ги няма. Смешници

70

Анонимен

преди 10 години

Ромите са носители на културата и манталитета на болшенството от държавите където са родени и живеят.

69

Анонимен

преди 10 години

ние не ги щем те са емигранти катуна да стой в франция

68

Анонимен

преди 10 години

Всичката *** да заточат в Сибир.