33

Шенгномраз

преди 11 години

'би мама им и на европейци и на шенгенци! Само да си вземат *** и да се махат!

32

ДАУН

преди 11 години

какъв Шенген бе,та тук и граници няма,като разграден двор е! Всеки си минава през тях когато си поиска,че и го посрещат и настаняват и хранят!Ба.и и простотията!

31

слона

преди 11 години

Положението е много по- сериозно. Ромите в момента разполагат с повече пари от българите, а не плащат почти нищо. А къде в личните им карти пише, че са роми? Излиза, че и нас приравняват с роми тогава по отношение на Шенген. ЕС ще е на път да докаже, че е расистки, ако послуша Франция.

30

Tihomir1488

преди 11 години

Моето предложение е да пратим като евродепутати само *** в Брюксел и те на място със радетелите за правата на човека да си решат проблема !

29

bashkircho

преди 11 години

Znachi nikoga niama da stane :D

28

Анонимен

преди 11 години

Не е вярно,че не могат да се интегрират ромите. Престанете всички да го повтаряте това като папагали. С желание и работа всичко става. Испания е най-добрият пример за това как успешно могат да се интегрират и дори да станат част от културната визитка на страната. Фламенкото, станало един от символите на Испания, е всъщност *** танц. Роми има и във Финландия, но там няма гета и прояци по улиците. Защо ли? Всичко е въпрос на воля, но в България няма такава, нито при политиците, нито при народ

27

Анонимен

преди 11 години

Има много просто решение на *** въпрос - помощите за *** да се раздават само след кастрация. Който е умен работлив и т.н - живее като нормален човек. Който не може да се оправи сам, да няма право да прави други такива като него!Ако на някои им се вижда прекалено жестоко - добре да го измислят някакво временно решение - сигурно има противозачатъчни дето да действат по 1 месец - ако иска помощи - гълта хапчето, като иска да има деца - спира хапчетата и спират помощите.

26

val 789

преди 11 години

Европартньорите за това са ЕВРОпартньори да си решават ПРОБЛЕМИТЕ всяка страна членка на ЕС ЗАЕДНО!!! Какви партньори сте по този начин и за чий ни е този ЕС??? Значи да отваряме пазар за ваши стоки,да изравняваме цени,акцизи и такси с ЕВРОдирективи-това е супер,защото носи печалба и парички за стандарта ви!!! Настане ли обаче ПРОБЛЕМ да се дават-тогава вдигате ръце и следва"Не знаем,този проблем си е ваш!! Няма ШЕНГЕН!!".Излиза,има пари и далавера-има ШЕНГЕН,няма такива-....си майката!!!!

25

Пенко

преди 11 години

Че той проблема е решен. Отиват във Франция и Германия и ние проблем нямаме.

24

Momo

преди 11 години

Много скромна статия.Във "Фигаро" има доста статии на първа страница относно *** и Шенген.Има и цитат на френският вътрешен министър, който казва, че *** НЕ МОГАТ да бъдат интегрирани, защото имат много различна култура и бит и са неприемливи за французите.Тези неща, защо не ги пишете в България?А иначе преди като им бяха на 2000км от тях беше лесно да дават акъл. Нека сега да видят те какво е *** в действие.

23

HST

преди 11 години

*** е като животно. Трябва да се дресира с бой. И трябва да има постоянно страх от властта. Иначе стават неконтролируеми, събират се на стада и помитат всичко по пътя си. За съжаление това е истината. И от Франция и Англия да не се правят на света вода ненапита - когато се опитаме да си решим проблема, се надига вой в подкрепа на човешките права. В същото време не ги щат да си ги интегрират те, ми то не може хем да пръднеш, хем да стиснеш! Да ни оставят да се оправим с тях както подобава!

22

Една

преди 11 години

Под решаване на *** проблем ЕС разбира възспиране похода на нашите мургавци към Европата, която е територия чиста от нежелани субекти. Обаче, пренебрегването на основното им човешко право на свободно придвижване е престъпление, което искат да припишата на нас и тук просто не са познали.Ако имаме правителство на място, такива подхвърляния трябва веднага да се докладват и обсъждат в Европейския парламент!

21

бг

преди 11 години

Не могат да ги спрат европейски граждани са!Друг е въпроса,че българите ги търпим с политиците ни крадат ежедневно,схемата им е проста *** гласуват за точната партия,но получават социални и безнаказаност!!!Търпете ги още!!!

20

!@#$%^&^%

преди 11 години

Според мен това означава,че България(и в частност истинските българи)ще го Д**А ОТНОВО!!!Не разбрахте ли,че с това овчедушие и толерантност НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ?!!!Никои няма да дойде и да ни ПОДАРИ СВОБОДАТА!!!СВОБОДАТА НЕ СЕ ПОДАРЯВА-ТЯ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВОЮВА!!!Пожелавам Ви/си да ПРИЛОЖИМА НА ПРАКТИКА НЕМСКАТА,ФРЕНСКАТА,АНГЛИЙСКАТА ТОЛЕРАНТНОСТ!!!

19

Анонимен

преди 11 години

Като изпратим ромите в Европа, за какво ще ни е тоя ШЕНГЕН ?

18

Гошо...Тъпото

преди 11 години

То няма работа за...българите в България,тези от Франция се тюхкат за ромите.И какво да работят тук...братята,освен да събират отпадъци и чакат на пиаците за някаква...хамалска работа.Този...строй,не е за бедните български...граждани.Бай Тошо едно време даде работа на всички;куцо и сакато работеше по заводи и полета.лятно време,консервните комбинати търсеха всякаква работна ръка и бълваха стотици хиляди тонове продукция за държавите от СИВ.Който се моташе без работа,милиционерите го прибираха.

17

1_българин

преди 11 години

Истината е ,че на Запад отиват не само българи каквото беше първата вълна ,а вече *** и турци.Което е добре.Пък Шенген може да го трампим за някоя и друга махала ,но от много големите.

16

Анонимен

преди 11 години

*** са чисто български проблем поради простия ФАКТ, че са с БЪГЛАРСКИ ПАСПОРТИ. С това приключва всякаква дискусия. Ако работеха в чужбина и плащаха данъци и застраховки, то тогава чуждите държави щяха да се погрижат за тях. България НЯМА интерес да ги цивилизова, защото това е изключително неграмотен и *** ЕЛЕКТОРАТ, който се продава за две кебабчета и бира. Единствените виновни са нашите политици и заспалото бълрасвко общество, което чака Запада да му реши проблема! Проумете го!!!

15

RoxyM

преди 11 години

А те като стара демокрация, защо не ни покажат как се интегрират?

14

RoxyM

преди 11 години

А те като стара демокрация, защо не ни покажат как се интегрират?