61

sofeto

преди 10 години

Може вота да е "нероден Петко" но и политическото джужето Болен е "мъртво роден" ДС доносник.

60

ZEN

преди 10 години

и престанете да казвате на това *** "националист". продажен *** по му приляга. отврат най-долна е тая ***.

59

Анонимен

преди 10 години

несъмнено сидеров образува нерви на мутрата борисоф.

58

Анонимен

преди 10 години

Джуджето сайдеров е ***, от най-долно качество! На него предателството, русофилството и лакомията са му в кръвта... Парламентът е обречен на един психопат , ДС- муцуните от БКП-БСП и на крадливите турчета на Доган ...Планът Сидеров, стана ... вариететна програма. Вадете бакшишите.

57

Анкета

преди 10 години

Представителите на коя партия се отличават с изключителна злоба,наглост,алчност,крадливост и чрезмерна простотия: ГЕРБ (+) Друга партия ()

56

Джедай Мастър

преди 10 години

Още една причина да искам предсрочни избори е, да видя Феса как ще се н**** и дали ще е толкова арогантен и духовит, като не събере и 0,1% от гласовете. Сбогом, Париж, сбогом руумсървис...

55

от Варна

преди 10 години

На следващи избори Сидеров няма да получи и 0,73%.

54

Ж

преди 10 години

ИГНОРИРАЙ КОМУНИСТИЧЕСКАТА *** И ТУРСКА *** И КГБ ШПИОНИН ,ВОЛЕНЕ ТИ ЖАЛЪК ПСИХОПАТ И МЯСТОТО ТИ Е В ЛУДНИЦАТА

53

eeha

преди 10 години

болен се е накичил с медал за признателност към тройната ламя! предател! ОСТАВКА!

52

до Димитър

преди 10 години

Ти се майтапиш..ха..ха Обичан е толкова от народа колкото може една платена *** да бъде обичана.

51

След дъжд ...

преди 10 години

Къде спа Сидер паша като цели жилищни кооперации са продадени на руснаци и англичани.Да не говорим за къщи по селата....Защо не кажеш как православната църква реално е прикрита руска фирма за недвижими имоти ....

50

are_kulata

преди 10 години

Сидеров е отговорен единствено пред избирателите на АТАКА, неможе с 7.3% да е най-големият предател, усещате ли се ?!?!БСП + ДПС може да е всякаква комбинация но, за нея гласуваха 50% от гласопадавателите и по конституция, тя е лигитмна!Но хей, и аз да бях *** и някой да заплаши да национализира златодобива и другите икономически мощности и аз щях да пищя от ужас и да го плюя за пари, разбирам ви парцали.

49

димитър

преди 10 години

Тук като луд пише един и същ *** от нереализираната телевизионна партийка Скат. Не става моето момче, *** и алчни сте. Неясни сте. Волен е обичан от много хора и така ще бъде, запомнете го хубавичко. Аут сте и пак ще сте аут, забравете власт и парички! Нямате глави за това!!!!!

48

eeha

преди 10 години

болене, ще има ли пици и пикаене по операта? кога ще увеличим пенсиите и минималната заплата 1000 лв? топките на доган изблиза ли 2-3 пъти сутринта?

47

Митьо

преди 10 години

Като гледам страницата на Атака в споменатия Фейсбук са останали само умствено изостанали и хора, на които шока от предателството на "вожда" толкоз зле им се е отразил, че вместо да приемат реалността и срама, че са гласували за него, продължават да го подкрепят, дори и да стане турско.Дано някогиш, по-скоро, хората от партията му се осетят и да се махат от там, че да остане сам самичък с милионите си и ку*вите, презиран от всички

46

Анонимен

преди 10 години

Абе болене - не те ли е срам да ни се показваш въобще?

45

eeha

преди 10 години

Усилено се говори че Уринарски ще подаде ОСТАВКА около 22 септември (денят на Независимостта на България)! Ура! Победа!

44

Работещ

преди 10 години

Волене да си дойдем на думата.Кво стана с 1000лв минимална заплата?

43

Анонимен

преди 10 години

Има петиция във фейсбук за "Забрана на ДПС"Моля подпишете.Да живее Волен,Атака и България.Да спрем герберската,*** и всяка друга свободия

42

Анонимен

преди 10 години

Хахаха я виж ти кой изпълзял от дупчицата си - националният предател доленчо. На тая снимка има излъчването като на покойник в ковчег.