27

hitman

преди 10 години

..... няма ли най-накрая да нахлуе някой с калашник в парламента да оправи нещата бе дейвиш

26

Journey

преди 10 години

Радвайте се селяни и пенсионери.Ето такива млади, образовани, честни момчета от ДПС ще ви повишат пенсиите и ще подобрят живота ви.Вервайте им.

25

123

преди 10 години

Джейхан Ибрямов е първи братовчед на Волен Сидеров,

24

keranov

преди 10 години

поредната червена шапка

23

Сър_Пичук

преди 10 години

Атака - официален спонсор на политическо доверие за ДПССкоро и на месните избори!! :D

22

Анонимен

преди 10 години

Браво братя българи,продължавайте да си стоите в къщите и да не протестирате.Седете си,пийвайте си,хапвайте си и чакайте Европейския съюз да ни защити или освободи,нали така сме свикнали.ДАНО ВЕЧЕ ДА НИ ДОЙДЕ УМА И ДА ИЗЛЕЗЕМ МАСОВО НА ПРОТЕСТ НА 22.9 И ДА НЕ СЕ ПРИБИРАМЕ ДОКАТО НЕ ГИ ИЗМЕТЕМ,ТОВА Е НАЧИНА ИНАЧЕ ЗАГИВАМЕ.

21

Сотир

преди 10 години

До 20 Анонимен100 п*шки в твойто дупе анадолско :)

20

4321

преди 10 години

Тези вече тотално се уляха. По-лошото е, че въобще не им пука и вече открито си говорят за назначенията (като този Местан), със някакво самочувствие. Е, как няма след като нашите овчедушни български политици си продадоха държавата, само 135 години след Освобождението. Левски и Ботев сигурно се въртят в гробовете.

19

Анонимен

преди 10 години

Браво ДРУГАРИ АТАКА ВИ ПОДКРЕПЯ

18

antidps

преди 10 години

Не съм фен нито на интелигентните протестиращи, нито на техните контри, но турцизирането на бг кабинета сериозно ме дразни. Bсе пак това е България, стига, баста...

17

Анонимен

преди 10 години

100 пъти ДПС пред най-голямото зло - ГРОБ!!!

16

r

преди 10 години

не мога да разбера защо народа ни " спи" при тия масови назначавания на турци в управлението на бг, оревахме света че са искали да ни правят 16 съветска република а сега когато дефакто ни правят турски вилает , нищо, никои нищо всеки си мълчи и тия една шепа чалмалий си разиграват коня както си искат, да бехме с руснаците поне са православни християни, а тия са нагли утре и *** и фереджета ще ни карат да сложиме

15

Долу ДПС

преди 10 години

Позор за България!

14

Spiro

преди 10 години

Абе, къде е "матрялов" да ни обясни как това е достоен млад човек, истински меринджей с богат опит, който ще ни повиши жизнения стандарт. Къде си бе, червен ***?

13

Spiro

преди 10 години

Хайде, на всички червени *** в този форум, едно голямо - Ч Е С Т И Т О!!! Да са ви живи и здрави, и да ви направят заплатите по 10000 лева! Сега пак ли Борисов нещо ви е виновен?! Назначете си и Пеевски, и Цветан Василев да стане един министър, и Моника може да я назначите. Няма проблем! Тук един форумен *** се чудеше преди време - "Ама какъв е проблема с Пеевски?1". Жалки червени *** ... още малко ви остана.

12

байуй

преди 10 години

не мога да повярвам, че ДПС стои зад този масажист. те са сериозна партия, все пак, незаобиколим съюзник

11

ТPE3BEH

преди 10 години

Браво братя българи, продължавайте да не гласувате!

10

работещ

преди 10 години

Омръзна ми от политически назначения-докога ще се назначават хора, просто защото са от съответната партия. Няма значение,че такъв пост не е необходим. Членове сме на ЕС, а нищо комунистическо не ни е напуснало. Жалко и трагично.

9

ИСТИНАТА Е, ЧЕ

преди 10 години

ДПС /ДОГАН/ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ!БСП И АТАКА ПРОДАДОХА ОКОНЧАТЕЛНО МИЛАТА НИ РОДИНА.СТРАШНО Е ТОВА, КОЕТО СТАВА В МОМЕНТА!

8

Momo

преди 10 години

Честито!!!Новината може само да ме радва и дано радва всички онези, които симпатизират на БСП, така както радва мен.Защото ние, симпатизантите на БСП, много обичаме да ни еб*т в г*за.Ех, че ни става хубаво... Ох, ох, ох...Или по ново му... Ашколсун!Гласуваш за БСП. Получаваш Доган!Де*ба ваш'та майка продажна, де*ба...