46

Анонимен

преди 10 години

Костов е виновен.

45

Petko78

преди 10 години

След като телевизията на Боко - НОВА ТВ. отмъкна тандема Ани Цолова и Виктор Николаев, заплатите им бяха повишени на 15 000 лв. на месец !В BTV те получаваха "само" по 5 000 лв. на месец.--------------------------------------------Червен нафталин, ти като че ли си ги назначавал.Всеки знае, че БТВ е по-гледната телевизия, следователно журналистите са по-платени в нея.

44

Petko78

преди 10 години

Методите на Станишев в действие.След като нареди да изгонят Цолова и Николеав сега сплашва и останалите от БТВ.

43

Уважение

преди 10 години

за обективната журналистика! Някои от тях вече прекалиха : и с броенето на календарните дни за протести, и с пристрастието си, и със слугинажа, и със затварянето на очи пред простотията и посредствеността на водещи политици и величия във властта.Може пък това да е причината,която ,естествено, не одобрявам

42

Анонимен

преди 10 години

кой запали колата на Генка Шикерова = кой предложи Пеевски

41

Бареков

преди 10 години

БКП започва партизанска съпротива !

40

психолог

преди 10 години

Интересно нещо е т. н. журналистиката в България. Някои журналисти изведнъж си мислят, че те са най умните и прозорливи хора в Държавата и почват да плюят всички бивши Премиери и водещи политици. Такъв е и този случай с Генка Шикерова. Това е най-малкото което и се е случило и тепърва ще гледаме и по лоши неща с наглите политици и журналисти.

39

Noname

преди 10 години

Дали стандартно оправдание от типа "Неизправност в електрическата система" ще свърши работа за пореден път или то минава само за пред простолюдието ? ;)

38

Анонимен

преди 10 години

Кажи му журналисти и не го обиждай повече! Тая да не е нещо повече от останалите българи, че само нейната кола няма да палят?

37

БРАННИК

преди 10 години

И, к'во?!

36

НФБ

преди 10 години

До КутевИМАМЕ МНОГО ПОЛИТИЦИ НО НЯМАМЕ ДЪРЖАВНИЦИ,,,,ШЕФОВЕТЕ ОТ СЛУЖБИТЕ НА МВР СТАНАХА МИЛИОНЕРИ ОТ ДАЛАВЕРИ И КОНТРАБАНДИ,,,ПРИВАТИЗИРАХА СТРАНАТА И ВЪНШНОТЪРГОВСКИТЕ ДРУЖЕСТВА,,,,ИМА ЛИ СИ НЯКОЙ ПОНЯТИЕ КАКВИ ПАРИ ИМАШЕ ВЪВ ВЪНШНОТЪРГОВСКИТЕ НИ ДРУЖЕСТВА,,,ЧРЕЗ ТЯХ СЕ ИЗНАСЯХА МИЛИАРДИ,,,

35

до Мисъл

преди 10 години

Червивите ще кажат на бялото черно само и само да оправдаят другарите. Партията е права дори когато греши. Те са като религиозни фанатици, трябва да се отнасяме към тях с разбиране като към умствено болни.

34

ДАУН

преди 10 години

Депутат или журналист,няма голяма разлика,всичките са против народа!!Едните лъжат,другите мажат ,с позволени и непозволени средства!

33

makedonski

преди 10 години

Много скоро става това след като заклещиха Станишев и Местан с въпроса за Пеевски. И преди и сега БКП е мафия!

32

красен

преди 10 години

До До 23глупако, пежо 308 струва 40 хиляди лева ново, произвежда се от 2007 г. насам

31

Мисъл

преди 10 години

Някъде бях чел мнение на върл БСП-ар, че ДПС и БСП издигнали кандитатурата на Пеевски, за да се отърват от него...!?!?!...Като чета коментарите долу на НИкога повече нещо-си, няма да се учудя да е същия човек....И не не е "платен"(смятай - платен простиращ и пишещ, колко ниско могат да паднат хората и държавниците, за да се измисли такъв "официален" термин), той толкова си може.Света не се изчерпва с Боко, Цеко, Серго и Доган, *** такъв.

30

varg

преди 10 години

До АнонименМоита снимка е имидж граден с години,а тая е крокодил от реката Нил.Хахахахаха.

29

Анонимен

преди 10 години

варг, и твойта снимка стряска, ама не я махаш, и какво си - мъж ли, жена ли? Това е работа на Местан, той я заплаши директно в ефир - че ще й "убоде очите", е, дано е схванала убождането. Ако не - следва уво, па може и киселина или пребиване в някой ход като Кулезич.

28

Митьо

преди 10 години

Това значи, че си върши работата.

27

анонимен

преди 10 години

Какво ви бърка снимката - едно нормално човешко лицеС фенерчета ще търсим вече такива