178

Избягал( в USA)

преди 10 години

След като прочетох част от коментарите, разбрах защо България е най бедната, изчезваща, гладна, завистлива и жалка нация! Жалка без да заслужава съжаление!

177

Eмил Бърдарски

преди 10 години

Лоша миризма!Опеделили награда /пари/за издържливост?!Най-напред влязъл Костов /в добре затоплена стая бил вързан пръч/Издържал Костов 20 минути и излетял като говорел колко фантастично неграмотно е избран източника на миризма?След него влязъл "Царя",Алармата свирнала и...го изнесли в несвяст с почести .След реанимацията ,казал "имотите ,горите и парите.Влезнал Станишев -30 минути!Говорел глупости-пръча не миришел?.Влезъл Борисов -пръча излетял!Бойко си изсушил чорапите,след футбол...

176

Бойко=СМЪРТ

преди 10 години

Бойко окраде народа и ще умре от болест за която още няма лек,проклет да е! И всеки който защищава един крадец и измамник,който отне от народа и последния залък,ще умира в страшни мъки!

175

След Гробарите

преди 10 години

До Киро кофражиста След Гробарите нищо не остава,нито малък бизнес нито среден,остава само една МАФИОТСКА структура приближена на Бойко картофокопача! Само ГРОБОВЕ копае този ,за това сами си падат там на два метра под земята! Там е мястото на МАФИЯТА! И Господ не ги харесва даже,за това ги праща на.....

174

facebook

преди 10 години

между профилите на Костов и Борисов има огромна разлика - и в качеството, и в количеството - и ползата не е за Тиквата

173

FBI

преди 10 години

А Борисов кога ще бъде съден в Страсбург за това че охранява човека които допринесе за Фалита на България 1989 и Възродителен Процес с които беха изгонени 1 000 000 Български граждани от България

172

форумец

преди 10 години

И така,другаря Борисов се закъхарил защо в Република България няма виновни!?Аз искам и него да попитам-ти сложи ли измервателни уреди на складовете на ЛУКОЙЛ? А сега го играе възмутен от добре познатата ни комунистическа шайка.Айде няма нужда..!

171

червени боклуци

преди 10 години

Наесен ще ви изгонят с камъни и дървета. Старците и бабките пред НДК, на които плащате по 35лв. на ден, няма да ви спасят. Волен вече си намери маса, под която да се скрие. Търсете си маси да се криете и кой да ги държи над главите ви.

170

Джедай Мастър

преди 10 години

тия на снимката също трябва да пукнат мъчително, както Сергей, моника и децата им

169

Каузата на Станишев

преди 10 години

"Каузата" на Станишев е да сключи бързо договор за АЕЦ Белене с руснаците, че руснаците стават много нервни нещо и за него става много напечено. . .

168

краят на БСП

преди 10 години

Това е краят на БСП, такава каквато я познаваме. Това, което може да очакваме оттук нататък, е още по-крайно отрицание на това управление и разширяване на обхвата на протеста, защото на все повече хора им е ясно, че това е една самозвана власт, която настоява, че по някакви причини всички трябва да и се подчиняват.

167

мълчание

преди 10 години

Ах нещастен Буда ти, какво ревеш за 800-те на Моника, твоето протеже Томислав Дончев заедно с кметицата на Габрово си взеха по милионче от водния проект в града. Габрово сега е разтрошен като след война, а фирмата изпълнител понеже трябваше да даде 3 милиона рушвети, няма да има пари да асфалтира дупките. Крадеца вика дръжте крадеца.

166

Shop

преди 10 години

Не знам по какви критерии ги сравнявате, но аз не намирам нищо, по което изобщо да бъдат съпоставяни. Станишев просто е г*вно. Обратното също е вярно - Станишев е просто г*вно.

165

Коко

преди 10 години

Скрий се някъде бе Бойко. Хич не са ми интересни фантасмагоричните ти бълнувания.

164

aйдяяяя

преди 10 години

Сичкото команиз при бат сали в старозагорския пандиз

163

Анонимен

преди 10 години

#ignoreБокоТиквата

162

мразещ герб и презид

преди 10 години

мъка,мъка,мъка как си изпуснах властта,това показва тъпата муцуна на тикваро,вече никога да не се добереш до власт,ти този до теб,скоро да ви видим в раирани костюми.....

161

Анонимен

преди 10 години

Боко , колкото и да се напъваш рейтинга ти е клюмнал.А не само рейтинга ти.Изпята песен си.

160

Анонимен

преди 10 години

Абе баце Гойко станал хейтър- УЖАС!

159

Анонимен

преди 10 години

Поглед красноречиво говоращ: Коми *** в гащите......та аз съм*?!