86

Българин

преди 10 години

Нека всички българи да направим по поне 3 деца. Веднага ще се вдигне народо населението. То това си зависи от нас самите. И за това ли друг ни е виновен

85

az

преди 10 години

NASELENIETO E 6 981 642 v saita na CIA go pi6e o4akva se nacionalna katastrofa mnogo skoro vreme

84

Анонимен

преди 10 години

Taka,Balgarite se topqt,*** gi gonim negi shtem,Turcite w turciq gi prashtame,e ubo de,togawa Negrite da dodat da jiweq u BG ,ma*ma *mu stara, Ei tui Balgarina neznae kwo iska !

83

az

преди 10 години

KALPAV NAROD SLABA DURJAVA

82

турчин

преди 10 години

Наказани сте от бога затуй,че 89г.играхте със съдбата на 500 000 бг граждани от турски произход.дерзайте

81

поради

преди 10 години

поради вроденото си слугинско тъпоумие в описаната дата българите ще са около милион с 70процента население над 60 сте, а останалото население, ***, турци, армени , араби и какво ли не ще са около 8 милиона/празно в вселената няма , закон/ хубавото е че ще има и бяла славянска раса/руснаци/ и , и , и това е бъдещето...

80

Kreti

преди 10 години

Аз по документи не съм Българин вече, израел ще получи нова територия след 30 години най много , а *** за тях не са проблем ще ги изтребят с кеф

79

Анонимен

преди 10 години

2014 започва авакуацията 2030 ще сме 5 млн.

78

на 23г съм

преди 10 години

Много по рано ще сме 5 млн. Нищо не казвате за всекидневният стрес на който е подложен Българина. Скоро ще умираме по 55-60 години....

77

bayazit

преди 10 години

DREME MI NA K::::::::::

76

......

преди 10 години

Снимката е показателна каква ще е картинката тук след време...

75

Metalizer

преди 10 години

Изречението " Изследванията показват, че увеличаващите се пенсионери, които се издържат от държавата, забавят икономическия ръст всяка година с 0,7 на сто." Ме разочарова изключително много. Нима тези хора в продължение на десетилетия не са издържали държавата? Нима не са плащали данъци и социални осигуровки?

74

Исмаил

преди 10 години

Г-н Местан Премиер!

73

Монархист

преди 10 години

Нека не забравяме все пак, че социологията не е точна наука и се базира на предположения.

72

Berlin

преди 10 години

*** ще ви овладеят и ще ви карат да им играете гьобеци по масата. :)))

71

24567

преди 10 години

"През 2060 г. 5 млн. българи, 60% от тях над 65 г."Какво безсмислено заглавие твърдящо, че 2060 г. ще съществува понятието пенсия и възраст за нея - 65 години.

70

Анонимен

преди 10 години

74Мое ли да ме запознаеш с тая "майка България" щото нр я познавам.Бела ли е или църна?Сельоооо, дреме ми за твоята майка!Аз съм гражданин на Света и НЕ ХАРЕСВАМ селяни като теб!Поради това сменям страната с друга населена с по-приемливи хора.Сега схвана ли или си толкова *** че освен бюлетинка за Винету за друго не ставаш?!

69

DO 79

преди 10 години

Пий си хапчетата редовно.

68

az

преди 10 години

Голямо разнообразие от мнения и всички те негативни. Но общото е, че има разделени по всички въпроси и проблеми.Това е добре "разделяй и владей" от край време ромеите го прилагат по тия ширини, та чак в подсъзнанието ни е влезнало да се мразим един друг. За това и намаля нацията, но съм убеден, че през следващите години доста българи ще станат от други националности, които повече любят българското отколкото самия българин живеещ в България. Поради защо мразиш българино себе си ?

67

2060 - България!?

преди 10 години

С ежедневния кемрейлс, който тежки самолети сипят над България повече от ОСЕМ години и който отравя ВСИЧКО над нея ми се вижда твърде нереалистично да сме пет милиона тогава. За всеобщото отравяне, което си е жив ГЕНОЦИД българите нищо не знаят, НИКОЙ НЕ ГИ ИНФОРМИРА, как?!? и не искат да го проумеят, че е ИСТИНА! Нищо и никой не им Пречи да видят ниско летящите самолети, хвърчащи във всички посоки и замъгляващи небето над тях с HAZMAT, но те вярват че това не е истина. А останалия геноцид?