54

Анонимен

преди 10 години

До Претория - ЮАРСериозно ...*** мамин, ти знаеш ли какво може за направи със самолетоносачите този ,действително поостарял крайцер... виж първо тт данни на въоръжението... не се сещам за самолетонасач,който може да нанесе ракетен удар на 500 километра разстояние ... и си задай въпроса ,защо СССР не правеше самолетонасачи ...има таман три причини..

53

Анонимен

преди 10 години

До Претория - ЮАРТ.нар. ленд лийз от Запада е бил от 2 до 4% от разходите на СССР за Втората Световна Война, не мисля че е имал много голямо значение при положение ,че СССР си е произвел останалите 96 % .... Вярно вземи чети ,а не се зомбирай ... това за процентите на ленд лийза даже лъжците от Дискавъри го казват.

52

Обнадежден

преди 10 години

До Претория - ЮАРКак да ти обясня, че си ***, като си ***....

51

Nerealen

преди 10 години

За последно ти пиша, виждам, че не си добре. Сравни покупателната способност на 1 долар през 80-те и сега. Империята на злото...с Буш-младши ли си пиша или с нормален човек? Няма добър свят с една суперсила. Ако наистина го мислиш си наивник. Русия не е цвете, но е важно да е силна, за да ограничава Щатите и обратното естествено. А това в Сирия е същото порно като в Ирак, Сърбия и всички страни до една от Латинска и Южна Америка. Защото и Нориега, и Саддам, и Пиночет са били хора на ЦРУ.

50

Претория - ЮАР

преди 10 години

До ЛелееОткакто Америка остана единствена супер-сила светът като цяло се подобри - икономиките тръгнаха по-добре, личната свобода на голяма част от човечеството е по-голяма, налага се моделът на широка средна класа в световен мащаб. Особено за нас от бившия соц, имаме много повече свобода, избор и възможности и като цяло живеем много по-добре. Затова нямам никаква носталгия нито по соца, нито за СССР - хубаво беше, че тая Империя на Злото се срина и не може да ми казва как да живея!

49

Nerealen

преди 10 години

Преторийо, знаеш ли, че веднага след капитулацията на Германия на Червения площад хората са пеели "Ура за Рузвелт"? Знаеш ли, че Рузвелт е харесвал Сталин повече от Чърчил и че са били даже приятели и Сталин не е бил на себе дни наред след смъртта на Рузвелт? Знаеш ли, че след войната светът е бил разделен, но американците са почнали да разширяват влиянието си и в Изт. Европа и в Азия, въпреки договорките? Знаеш ли, че всичко това е започнало далеч преди Сталин да изперка? Не, ти си промит...

48

Nerealen

преди 10 години

До десанта в Нормандия Червената армия се сражава с 200!!! германски дивизии, а британци и американци-срещу 10. Чърчил признава, че руснаците са спрели германците. Германия дава 6 млн жертви на източния и 1 млн на западния фронтове! Не ми пишете глупости от забавачката, а прочетете малко книжки. А колкото до демокрацията- вижте, че в САЩ едни и същи хора са на ключови позиции от времето на Буш-старши, та чак досега...

47

Претория - ЮАР

преди 10 години

До ЛелееАми правилно са изчаквали. И аз да съм - и аз ще изчакам да се омаломощят, ако може да се взаимно затрият - режимът на Сталин е също толкова човеконенавистен, като нацизма и хитлеризма. Разликата е само в това, че болшевиките са изтрепали около пет пъти повече невинни хора отколкото нацистите. Единствено правилна политика за Запада е била да се унищожи СССР и те в крайна сметка го постигнаха. И да не бяха се стремили, абсурдния социализъм на СССР нямаше шанс да оцелее.

46

Претория - ЮАР

преди 10 години

До До Претория-ЮАРВ ЮАР има фасада от черни, но истинските управляващи са банките и корпорациите, които финансираха черните и не позволиха революции и пролетарски простотии. Що се отнася до руската и китайска мафии - да те управляват в Америка, но само в техните си квартали. Излязат ли от там - лошо им се пише. Питам аз - откъде този *** възторг към Русия, която като държава нищо добро не е донесла в прогреса на човечеството? Иначе, обикновените руснаци са готини хора, но държавата им не е.

45

Лелее

преди 10 години

До Претория - ЮАРА дано, ама надали. От обещаната на няколко пъти помощ, пристига едва 10%! Като по някои точки не пристига нищо! А докато руснаците са били газени от германците твоите любимци са се чудили как да изкярат най-много от тая война и са чакали двете страни да се омаломощят една друга... Не чети учебници от началното...

44

Претория - ЮАР

преди 10 години

До ЛелееРуснаците без американския материал - 50 хиляди камиона, 10 хиляди самолета, хиляди тонове алуминиев лист, изхранването на червената армия (американски консерви) и всякакъв военен материал щяха да загубят ако не войната, поне Москва и щяха да отстъпват до Урал. Англоамериканците подготвят инвазията цели 3 години за да натрупат материална част и логистика. Те не хвърлят милиони на смърт като тъпите съветски маршали, а воюват с ум и с максимални поражения за врага с минимум за тях си.

43

Лелее

преди 10 години

И още нещо- не разбирам какво се радваш на силата на американците. Нали трябва да има и контра, иначе ще е както сега-правят си каквото си искат. Освен това по официални данни в САЩ от 300и кусур млн има 30млн бездомни, 50 млн бедни и над тях 15-25млн на ръба на бедността. Само че ние знаем за бедността в Русия, но рядко виждаме копторите на Детройт, Ню Йорк, Хюстън, Ню Орлиънс, че даже и Вашингтон. Истината е, че САЩ обучават и снабдяват терористичните организации в Сирия.

42

До Претория-ЮАР

преди 10 години

В ЮАР зацелувахте ли ве4е негърските ***, че почнахте да се занимавате с руските колхозници и пияници. Сигурно жена ти е с дебели устни и бели зъби. Не знам как САЩ контролира 2/3-ти от световното богатство като само Русия, Китай и бившите съветски - Казахстан например - са 2/3-ти от световната територия. В Казахстан, Туркменистан и другите страни в региона по4ти вси4ки инвестиции са руски и китайски. В САЩ управлява руската и китайската мафия, света е залят от китайски стоки и руско оръжие.

41

Претория - ЮАР

преди 10 години

До Който се подиграва еТи наред ли си? Посочи ми поне ЕДИН образец руско въоръжение, който е по-добър от американския вариант. При тотална война, никой, ама НИКОЙ на тая земя няма шанс срещу Америка. Откакто съм в чужбина работя в хай-тек области и трябва да ти кажа, че дори Европа е много назад от Америка, а за Русия да не говорим. Една кола, един селфон не могат да направят. Колко ракети с все спътниците слязоха в океана, какво значимо постижение имат в наука и технологии - кръгла нула са.

40

Анонимен

преди 10 години

до 33 Монетата има две страни. И двете страни трябва да отстъпят...Намразих американците покрай подкрепата им за Бойко Велики, видях силата на пропагандата и демагогията им и вече не им вярвам! Изобщо!

39

Лелее

преди 10 години

До Претория - ЮАРПреди D-day още руснаците са обърнали войната. САЩ и UK влизат, защото виждат, че руснаците тръгват към Европа, а не могат да им я оставят цялата. Чети историята-2 години подред Сталин е чакал помощ и втори фронт от американци и англичани...

38

Претория - ЮАР

преди 10 години

До Качеството на руското оръжие е някъде около 50 години изостанало в сравнение с американското. Архаична азиатско-имперска армия. Пияни колхозници. Извън Москва - мизерия от 3-тия свят. На всичкото отгоре лилипутите, които ги управляват са пълни с грандомания. Запомнете - Русия е само регионална сила. Глобалната единствена сила са Щатите. Америка има категорично превъзходство в космоса, въздуха и океаните. Числеността на армиите и броя на танковете не е от значение.

37

Boroka

преди 10 години

Претория - ЮАР-Странни неща прави алкохола с теб.

36

Do 34

преди 10 години

Obi4am te brat !! O6te dosega nesam 4uval Amerikanec da tyrsi green card od rusia a rusnaci vav Amerika Ima kolkoto vav Moskva .. Fact ! Gadna pomiq ruska dolna Mar6 od Amerika !!

35

Анонимен

преди 10 години

До do 26и масово се прибират от там! почети малко, колко града в УСА са пред фалит но не го обявяват! Само Детройт не можаха да скрият защото там вече е мноооого зле град гето.