22

Kiks

преди 10 години

Йеп, да ти имам мозъчната гънка! Според теб, взимане на пример за поведенческо поведение от животните е излизане от пещерата, а не обратното?! Така ли? Да ти имам логиката на съжденията! Апропо, като си такъв познавач на животинските хомонавици, можеш ли да ме светнеш по въпроса - колко хомодзвера съжителстват постоянно и отглеждат осиновени подрастващи от вида си?

21

йеп

преди 10 години

До Тцъ,ми не знам какви филми гледаш, та все те залива хомосексуална пропаганда. Гледаш гей порно? Изгледай 100 филма по телевизията и ми кажи в кои 10% е толкоз застъпен хомосексуализма. Защото по статистика 10-тина процента от населението е хомо. Кажи ми 10% от предаванията/филмите. Да, може да ми покажеш и кои са тези хомо политици - защото аз виждам единствено хетеро такива, които минават на 3-та булка.Аз не познавам нито един хомо, който да твърди, че хетерото или моногамията е извратения

20

Анонимен

преди 10 години

Напълно разбирам човека, той иска да ни каже че актрисите преди да станат звезди минават през много режисьорски спални, но за съжаление и за актьорите е така. И на него хич не му се иска да си припомня за това, че във филмовите среди хомосексуалността е доста разпространена и на красивите мъже им е много по-тежко отколкото на красивите жени.

19

Анонимен

преди 10 години

a be hora - poznava pedali, koito gledat osinovenite si deza po-dobre ot "normalnite" roditeli. osven tova zabeliazvam, 4e bogatite osinoviavat. bednite si jiveiat zaedno i si imat po niakoe ku4e ili kotka.

18

йеп

преди 10 години

До 14, има още доста да четеш, ама доста.Ако трябва да говорим за открити хомосексуални, за заведения и култура ... вземи почети за Франция, вземи почети история. Съжалявам, че трябва да ти го напиша, но явно и ти като повечето всезнайковци обяснявате всичко с американската политика, но явно сте проспали часовете по история, а и доста важни книжки сте пропуснали да прочетете. С толкова акълец утре ще обяснявате, че и слънчевите затъмнения са породени от американците, които го крият от другите.

17

Хм

преди 10 години

Браво на Ален - истински мъж!!!

16

ПИСНА МИ

преди 10 години

ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ СА НЕНОРМАЛНИ ! СОЦИАЛИСТА АЛЕН ДЕЛОН -СЪЩО!СЛЕД КАТО ИМА ДЕН И НОЩ, СЛЪНЦЕ И ЛУНА, ЗАЩО ДА НЯМА ХОМОСЕКСУАЛНИ И ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ!

15

Соня

преди 10 години

И този е един от тях. Обикновенно мъжети с малки п**** или със скрити сексуални наклоности са най-големите противници на хомосексуализма.Истинските мъже не се интересуват кой с кого си ляга.

14

тцЪ

преди 10 години

До йепйеп, разбирам, че се чувстваш засегнат, ама аре по-спокойно. Живеем във време, в което отвсякъде те залива агресивен хомосексуализъм чрез медии, изкуство, политика... Стига се до момент, в който хетеросексуалните и/или моногамните се смятат за откаченяциДумите на Ален Делон, освен че са правдиви, са и реакция срещу този агресивен хомосексуализъм, който все повече започва да влияе на следващите поколения.

13

Анонимен

преди 10 години

СОДОМ И ГОМОР!:)

12

ама че народ

преди 10 години

До йепИзказването ти е смях в залата ! При над 1500 биологични вида се наблюдавало хомосексуално поведение - може и така да е, ама ти пиле направи ли проучване с колко % се е увеличила бройката на животни хомосекс. и с колко % са се увеличили *** - хора от 1980г насам ? Защото горе-долу след Виетнам, Америка започна да разпространява културата си по цял свят, та гледай докъде я докарахме.Ако си разхождам детето и видя двама да се целуват на публично място - жална им майка !!!

11

Путев

преди 10 години

Евала!Никой не иска да става като вица: - Иванчо, прибирай се за вечеря!- Добре тате- Аз не съм тате, аз съм мама- Офф.. ще ви се не видят и гейовете, така и не ви научих кой кой е...

10

Иронично

преди 10 години

Ако Ален Делон беше държава с големи природни ресурси или важно геополитическо положение, за тези си думи щеше да бъде обвинен в шовинизъм,налагане на двуполови бракове,нарушаване на човешките права и ако водещата беше попръднала по време на интервюто- в използването на химически оръжия от страна на А. Делон.Сега щяхме да четем за предислоцирани самолетоносачи и кораби с ракетни установки на НАТО,САЩ,Франция,Великобритания,Турция и т.н. за ограничена военна интервенция в имението на Ален Делон.

9

Ален

преди 10 години

От какво да се шокират хората, бе?! Че Ален казва самата истина ли? Мислете бе, журналистити !!! Или и вий сти таквиз?

8

йеп

преди 10 години

Ами да се върне във времената, когато хората са живeли в пещери или още преди това - по дърветата - това разбирам да не действаш против природата. Но ще му кажа, че при над 1500 биологични вида се наблюдава хомосексуално поведение. Та и в ерата на природните му разбирания(няколко хилядолетия назад) е имало хомосексуално поведение и сред животните, и сред хората.Противоестествено е само на баба му хвърчилото.

7

Анонимен

преди 10 години

Един човек, който не е лицемер и казва истината, каквато е!!!

6

Killuminati

преди 10 години

Похвално! Искам да му стистна ръка на този мъж!

5

Анонимен

преди 10 години

И на 77 години Ален Делон си остава 100 % мъжкар и в м*дете и в перчема,както се казва.

4

Pochitatelka

преди 10 години

Разкошен актьор, истински мъж, честен човек, браво на него - каза им го право в очите както си е !

3

Анонимен

преди 10 години

Дали за тези си думи Ален Делон ще бъде бомбардиран профилактично от Оланд,САЩ и другите демократични режими на планетата.Очаквам да бъде разпнат и ударен с няколко Томахоука и Стингера за неуважение и изразяване на шовинизъм на еднополова основа към европейските и американски демократични и либерални ценности.