68

Анонимен

преди 10 години

АВЕ,ЗАЩО Бг-*** ,НЕ ПРОТЕСТИРАТ ?

67

Анонимен

преди 10 години

само бунаци

66

Анонимен

преди 10 години

DA SI PLATEN MALOUMEN KLOUN E LESNO.GARANTIRANO OT MUTRITE NA GERB.

65

en taro adun

преди 10 години

До мръсната работаОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВА!

64

rumen221

преди 10 години

Кой организира метежа пред Парламента?- МВР имаше категорични сигнали, че на 23 юли се подготвя атака на парламента и това е била една от причините за евакуация на депутатите. Имаше съпротива от някои депутати (цялата група на ГЕРБ), които не са искали да се качат на автобуса.- Протестиращите непрекъснато получаваха информация (от НСО подчинено на Офшорналиев, протежето на Буда) за това какво се случва и какво се планира от НСО...И не е нужно да си Нострадамус, за да си отговориш КОЙ ИСКА ВЛАСТТА НА ВСЯКА ЦЕНА, ДОРИ АКО ТРАБВА ДА СЕ ЛЕЕ БЪЛГАРСКА КРЪВ!!!.

63

rumen221

преди 10 години

Буда-лите се напъватРОДИЛО СЕ ЕДНО БЕБЕ, СЪБРАЛИ СЕ ТРИТЕ ВЛЪХВИ ОКОЛО НЕГО ДА ПРОРОКУВАТ:- ВИЖТЕ КОЛКО СА МУ ЧЕРВЕНИ БУЗКИТЕ, РЕКЪЛ СТАНИШЕВ, ОТ БСП ЩЕ Е- А ВИЖ КОЛКО СА МУ СИНИ ОЧИЧКИТЕ, РЕКЪЛ КОСТОВ, ОТ СДС ЩЕ Е БОРИСОВ ГО ПОГЛЕДНАЛ И КАЗАЛ:- Т,ВА БЕБЕ НЕ Е КОФТИ МАТ,РЯЛ И НАПРАВО ЩЕ СИ Е ОТ ГЕРБ ВИЖТЕ ГО - ИМА ГЕРБЕРСКА ВОЛЯ - ОСРАНО ДО УШИТЕ И ОЩЕ СЕ НАПЪВАи красивите Буда-ли се напъват ли напъват .

ДО КОМЕНТАР 87 - ПЕШКО - *** са селски.... но доста хитри к_ _елета , Пешо! В НС са 240 броя такива тулупа - всички до един по някакъв начин обвързани с БКП !!! Това нещо да ти говори?!?! ;) БКП трудно.... ама много трудно ЩЕ ПУСНЕ ВКУСНИЯ КОКАЛ,които ги е хранил от 1945 до 1989... а после от 1989 та до сега - отново - само че с ПОСТАВЕНИ ЛИЦА!!!!! Аз поне нямам големи очаквания..... не знам за другите! Затова и отдавна съм спрял да гласувам! :(((.....

61

1

преди 10 години

КОМУНИСТИ НЕ Е ИМАЛО, НЯМА И СЕГА! Всеки който вижда комунисти, е откровен фашист! Начело с ''пострадалия'' от режима Хер Борисов и всичките му подскачащи симпатизанти, които си позволяват не просто да не ходят на работа, а и пречат на работата в европейска столица! Бой по фашистките канчета! Борисов би нападнал Сирия ВЕДНАГА, това ли искате фашизоидно-лумпенизирани блогърчета и ИТ-специалистчета???????????????

60

ИСТИНАТА

преди 10 години

ТИЯ ДИКТАТОРИ ОСТАВКА НЯМА ДА ПОДАДАТ АКО ЩЕ ДЕНОНОЩНО ДА ПРОТЕСТИРАМЕ,за съжаление без кръвопролития няма да минем ако толкова силно желаем Оставката им Нови Избори и Променена България,тия ни върнаха в онова време комунистическото,където беше унищожено всяка опит да има опозиция на тогавашната бкп днешна бсп.Изводите са ясни водят ни към комунизъм повече от ясно е с тези платени контрапротести и незачитане волята на народното недоволство,това си е налагане на комунизъм.

59

погр ебален агент

преди 10 години

Протестиращите са много умствено изостанали. Затова не могат да влязат в разговор с правителството!

58

мръсната работа

преди 10 години

Мумифицирания Реформаторския блок и ЕТ "герб-Буда", канят малобройните си почитатели, да излязат на протест на 4-ти Септември! Защото на Реформаторския блок и на ЕТ "герб-Буда", много им се иска, отново да са на власт! А мръсната работа, с хвърлянето на паветата и боя с полицията, ще я свършат инфантилните протестиращи!

57

Анонимен

преди 10 години

Последните проучвания сочат официално че ако има незабавни избори сега първа политическа сила ще е БСП.НИМА ТОВА Е ЦЕЛТА НА ВСИЧКИ включително и на ГЕРБ.А никой не говори за отцепниците от последните и къде в пространството са.

56

кришнарите на Асен

преди 10 години

Ще бъде як протест. След като и кришнарите на Асен Генов са там!

..... Прочие... Тия там "протестиращи" и "контрапротестиращи" - НЕ БАЧКАТ ли? Що ли? ;) :) ;) :).... Или по вероятно - БАЧКАТ,а? С дневна ставка - 40-50 кинта на човек и 100 кинта за майка с дете , а?!?! ;) То и аз искам такава "работа"........ ехе... 50 кинта на ден ;) Явно МУТРОПОДОБНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ И СТОЯЩИТЕ НАД ТЯХ ОЛИГАРСИ ОЩЕ СА СИ ДОСТА БОГАТИЧКИ НА НАШ ГРЪБ,РАЗБИРА СЕ....... !!!!!

54

ездач

преди 10 години

Да живее другарят член на БКП, Борисов! Спонсор, вожд и учител, и ездач на всички протестиращи срещу правителството на Орешарски!

53

за духовно бедните

преди 10 години

Протестирането е новият евтин секс за духовно бедните и за бавноразвиващите се!

52

макето

преди 10 години

да живее Българската Комунистическа Партия и новия петилетен план наздраве другари

51

член на БКП

преди 10 години

Браво на другаря член на БКП, Борисов! Пожарникарят извън Парламента протестира и насъсква срещу агент Буда, вътре в Парламента!

Ха ха ха! Пред мен,отивайки на работа.... към 8,45 беше.... на паметника ЛЕВСКИ спря един "СЛУЧАЕН ПРЕВОЗ" и се "изтуриха" навън два файтона пенсионери,*** и чат пат някой наплашен от "работодателите си" човечец,които с бърза стъпка,бодро и с няколко трансперанти,поеха към НС.... ха ха ха ха :) Така ми идваше да ги спра и да ги питам само два въпроса - КОЛКО? И ОТ КОГО?.... Но като ги знам как са наплашени от местни "политико-мутренски структури" сигурен съм,че щяха да избягат веднага!!! :(!

49

Анонимен

преди 10 години

Преименувайте си лозунга на "Искаме си Бойко" ясно е какво става.Ето ви го Бойко на протеста dnes.bg/politika/2013/09/04/gerb-se-ochisti-pohvali-se-borisov-i-otskochi-do-protesta.198272