19

1258

преди 10 години

Е сега е като на Мая Костинбродска прашките.

18

Анонимен

преди 10 години

А окупаторите от ЧЕЗ кога ще се извинят????

17

Анонимен

преди 10 години

Лагери е имало само в ссср и в българия национализация само в ссср и България тук поне върнаха имоти а в ссср и дума не можеш да обелиш за връщане на имот от избитите им роднини

16

Анонимен

преди 10 години

Прочетете "Колимски разкази" на Варлам Шаламов(има го в читанката), за да видитеруснаци как държат в концлагери други руснаци без причина по 17 години.В тези лагери условията са били същите като в немските. Немците са имали3-4 години концлагери и са праща ли там не свои. А руските са прекарали и убили там много повече милиони и то свой. Изводите си ги прави всеки сам за себе си. Иначе и аз се извинявам на чехите, макар и да не съм бил част от тези събития.

15

prokurora

преди 10 години

А кога ЧЕЗ ще се извини на българските граждани за провеждания геноцид над мирното население???

14

АНТИМУТРА

преди 10 години

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ БОГ ВИЖДА ВСИЧКО ОТ ГОРЕ!! ТОЙ ВИЖДА, ЧЕ БОЯДЖИИТЕ СА СЛУГИ НА БОРИСОВ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ***!! НА ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ СЛУГИ НА БОРИСОВ ДУШИТЕ ИМ ОТИВАТ В АДА ТЪЙ, ЧЕ НЕ Е ДА ГИ ПОХВАЛИШ А ПО-СКОРО ЖИВИ ДА ГИ ОЖАЛИШ!

13

АНТИМУТРА

преди 10 години

ГЕРБЕРСКИЯ КМЕТ 100-%ТОВА *** НА БОРИСОВ ДА НЕ СЕ ОБАЖДА ЩОТО ТЯ Е ТАЗИ ДЕТО РАЗРЕШАВА ВСЕКИДНЕВНИ ПРОТЕСТИ ДОРИ КОГАТО ДЕПУТАТИТЕ СА В ОТПУСКА И ПРОТЕСТИТУИРАТ ПРЕД ПРАЗНИЯ ПАРЛАМЕНТ!!!ХУБАВОТО Е, ЧЕ ДУШАТА НА ВСИЧКИ ГЕРБЕРИ ОТИВА В АДА ЩОТО ТЕ ДОБРЕ ГО ЗНАЯТ КАКЪВ ПРЕСТЪПНИК И *** Е БОРИСОВ НО ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО ТАЗИ ГОДИНА ОТ ИНТЕРЕСИ!!ОТВРАТИТЕЛНО НАГЪЛ КМЕТ И ТО НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМЕН ИЗБРАН С КОСТИНБРОДСКИТЕ БЮЛЕТИНИ ТОЧНО КАТО ПОМАШКИЯ НЕЛЕГИТИМЕН ПРЕЗИДЕНТ!

12

Анонимен

преди 10 години

И какво толкова е станало,че чак и полицията се намесва.Редно беше нашите политици да се извенят,а не сега да търсят "престъпници".Защото нашите тогавашни политици пратиха български войници,заедно с руските,да обстрелват болници,сгради,студенти в Прага,да рушат и да се месят в демократичните процеси на една събудила се държава,след Унгария,защитавайки своя суверинитетс цената на много човешки жертви.Браво на тези будни българи,които са написали послание.И нека си спомним за Ян Палах!

11

военен съд

преди 10 години

В лагера в белене ли ще ги закарат сега?Добре са се извинили ама кой ще съди военните убивали в Чехия????

10

асд

преди 10 години

До СтефановИма, да. Не само на Списаревски, ами и на българските летци като цяло има един, точно до Парламента.

9

с.

преди 10 години

Това е паметник на армия окупаторка!Освен това е издигнат за да се ознаменува окончателната победа над горяните!Между другото авторът му емигрира в САЩ предателя долен!:)Този паметник трябва да бъде преместен в музей и да се приключи тая мъка!

8

Анонимен

преди 10 години

*** хора са ***! СССР е държава която НЕ СЪЩЕСТВУВА! Че има някакъв паметник на армия на несъществуваща държава не виждам какъв е толкова проблема, но е повече от нагло паметник на летците избивали невинни български граждани през ВСВ, а именно паметника на американските летци споменат и от другите коментиращи. Защо не протестират и срещу него!?!?

7

Mиро

преди 10 години

Срамота! Анархията е навсякъде и нищо чудно след безконтролното четири годишно управление на Борисов не може да се очаква нищо друго!!! За тази *** - Герберистите няма нищо стойностно и ценно дори и историческото минало на собствената им държава!!!

6

Стефанов

преди 10 години

Между другото, искам да попитам има ли в София паметник на Димитър Списаревски? Дано да греша, но съм почти убеден, че няма...

5

Стефанов

преди 10 години

Софиянци, следващия атакуван "паметник" трябва да е на американските агресори, бомбардирали София, на които дупедавците в Софийска община издигнаха монумент, за това, че са избивали български граждани! Браво и за тази инициатива! Това е начинът да се покаже отношението на българите към американските и руските империалисти! Мазните слова на политиците не отразяват истинското ни отношение!

4

varg

преди 10 години

За боядисването на такъв голям паметник е необходимо поне половин час.Къде спи полицията през това време?

3

4321

преди 10 години

Факт е, че участието на Българската армия в инвазията през 1968г е позорно. Но също позорен факт е и построяването на паметник на американските летци, изравнили София със земята през 1944-та. Още по-позорно е това, че от повече от половин век България не може да вземе самостоятелно решение, без да се допита и да получи разрешение от Москва, Вашингтон или Берлин. Нещата първо трябва да се решават в София и след това да мислят какво ще кажат тези отвън.

2

Петър

преди 10 години

Американска 'демократична' манипулация работи. Плановете на ЦРУ се реализират. Браво!

1

Анонимен

преди 10 години

явно са камери за записване, не за наблюдение