38

Оня

преди 10 години

ДоУен си Мише... доУен, имам и факти..!

37

Логика

преди 10 години

По тази негова логика дайте да закрием БНБ защото, виждате ли, са се появили много частни банки. ***!

36

бъдин

преди 10 години

Българина иска комунисти да управляват, ама да живее като капиталист!

35

Жижо

преди 10 години

Гейберите вън от Бългaрия ! Мaрш герберaсткa сгaн през Терминaл 2 !

34

Оня

преди 10 години

Мише..?

33

байуй

преди 10 години

сигурно още е бил махмурлия, горкия мимо мамин

32

Оня

преди 10 години

Мише... като те мръднат, на къде си?

31

П.Петров

преди 10 години

От една страна НЦИОМ е пример колко лош стопанин е държавата и защо социалистическата форма на държавно и икономическо управление е тотален провал, а от друга закриването му показва колко ги интересува комунистите общественото мнение. И защо да ги интересува, като могат да платят на Кънчо, *** и т.н. голфери, да им направят една стакмистика, с която да го манипулират, както си поискат .

30

yurush

преди 10 години

ееее урежда ли роднини....аме естествено, няма само ти да си уреждаш роднините я. Трябва по често да има избори и смяна на ръководители. Така поне ще печелят повече хора за кратко. Първо един си слага негови хора, после друг и така ще има по-равномерно разпределение на благата :)

29

Мaчкaйте

преди 10 години

Сaмо тaкa, мaхaйте ги тия Бойкови ***, всички в зaтворa с Борисов.

28

Анонимен

преди 10 години

Плюете комунизма и комунистите, но такива като борисов и костов ги наричате демократи, реформатори на България и какви ли не глупости?! Кого залъгвате десни избиратели?! Миков в случая я прав, като са правили такива далавери в НЦИОМ защо да не ги уволни? Във всяка частна фирма в която се установи такива нарушения ще последват същите действия! А вие понеже сте злобни на всяка новина - лошите комунисти, това, лошите комунисти онова. Според мен можете да заблудите само някой неориентиран тинейджър

27

Гейберите реват

преди 10 години

Няма да имат вече нагласени от Бойко изследвания на уж общественото мнение:))

26

Анонимен

преди 10 години

ВЪРВИМ СЪС СТРАШНА СИЛА ПО НАДОЛНИЩЕТО,ТОЧНО ТОВА ИСКАТ СТАНИШЕВ ДОГАН И СИДЕРЕФЕНДИ.МИЛИОНЕРИТЕ ЩЕСА МНОГО ПОВЕЧЕ ВЕЧЕ В БГ ЗА НАША СМЕТКА.СЕГА ЩЕ ПОЧНАТ ДА МИСЛЪТ ЗА ОСТАВКА ВЗЕМАХА СИ МЕЧТАНИЯТ ПАЙ.ВИЖТЕ КАК СЕ КРАДЕ С МИЛИЯРДИ,А ПРЕСЛЕДВАТ БОЙКО И ЦВЕТАНОВ ЗА НИЩО ЗА ИЗМИШЛУОТИНИ.ТЕ НАПРАВИХА НЕПОПРАВИМАТА ГРЕШКА.И ТЕХНИТЕ ПОДРЪЖНИЦИ СА ПОВЕЧЕ ВИНОВНИ.

25

Мюмюн

преди 10 години

От сега нататък всяко едно правителство ще бъде следено изкъсо от събуденото вече гражданско общество, всеки гаф ще се наказва с предсрочни избори, като във Дания през 70-те избори до дупка.Или ще стават хора и държавници или избори.колко мислите че ще издържат на финансовият натиск?не повече от 3-4 избора и пари йок.Всяка грешка с предсрочни избори.И точно това се случва слава богу.

24

Анонимен

преди 10 години

През есента в България ще има гражданска война, твърди бившият депутат Христо МарковОтровните корени на комунизмаЧервената симфония (революцията под рентген)Блестящото описание на коммунистическо-банкерския заговор, направено от един от изпълнители на задачите в този заговор - Христиан Раковски...Христо Марков е един от създателите на СДС.Бил е депутат във Великото народно събрание и в 36-то Народно събрание.Той е един от малцината, който не пожела да подпише Конституцията тогава общо 39 народни представители обявиха гладна стачка.

23

Анонимен

преди 10 години

През септември в СОФИЯ ще се пролее кръв! БСП и ДПС ще насъскат контрапротеста срещу протеста! Още през септември очаквам УЛИЧНИ БИТКИ и КЪРВАВ СБЛЪСЪК между протеста и контрапротеста, заяви като прогноза в студиото на Нова тв Красен Станчев, икономист, съосновател и директор на Института за пазарна икономика.ще има жертви около 2.3000 души,това щее най големит резил в БГ от последните 100 години.

22

АНТИМУТРА

преди 10 години

НЦИОМ е държавна собственост, подчинен на НС. Шефа на НЦИОМ е назначен от Цецка Цачева. Изненадан съм, че разликата между бригадата "ГЕРБ" и БСП е само 7 %, биваше да бъде поне 70 %. Има ли още какво да обсъждаме ?Учудващото беше, че шефа там не е сменен!

21

мъка - мъка

преди 10 години

Къде е сега Румката Петков. Поне беше пич и остроумен - лаф ще пусне, виц ще разскаже, а и ЛЪ-то му беше като хората.

20

Анонимен

преди 10 години

Комунизмът е раково образование върху снагата на народа, възпроизвежда се за сметка на околните тъкани унищожавайки ги но идва един момент в който е унищожил всичко около себе си и умира, това обаче ще се случи след няколко века

19

златко

преди 10 години

Марш, герберски кучета!Всички калнки и калинчовци-ВЪН!