122

реалист

преди 10 години

Всички гербери са за затвора!Всички!Боку ,Цвъко,Искрището,Дянкофф,Мършата,Плевела,Ана-Мария и останалите червени *** просто плачат за килия.Това е банда крадливи ***!

121

атомника

преди 10 години

ето затова се обръщам към народа да се обидиним всички срещу тези мекирета които са в разни парти и други форми със които отнемат вниманието на народа. време всички тези сбирещни да се забрнят. държавата не сборище от фудболни запалянковци итемподобни ***.

120

Маги

преди 10 години

Няма как да им се доверим, при положение, че са се отцепили от Бойко!

119

nerez

преди 10 години

Анонимен 99 Ама идея си нямаш колко споделям това

118

ив!

преди 10 години

Отцепниците дето ще правят нова партия държа да отбележа, че са пълни нещастници!

117

Анонимен

преди 10 години

porednata mafiotska grupa, s garancia za vlast

116

Богдан

преди 10 години

ха-хаха-ха.. партия СМЕХ - /Стоичков,Миро мършата,Емо фаса и Хрантутници/, как ще имате лидер като всичките сте *** бе!?

115

NIKO11111

преди 10 години

До 126Нима не знаеш, какви са собствениците на уж независимата Агенция Ройтерс- ами юдеи са...И да ти повторя старата политическа максима:"Не всички комунисти са евреи, но всички евреи са комунисти." А вие *** сте най- жалките и недостойни предатели на нашия народ.

114

Анонимен

преди 10 години

Тия не разбраха ли че хората гласуват за Бойко а не за ГЕРБ ! Не могат да отмъкнат гласове каквото и да правят.

113

Анонимен

преди 10 години

ПУСТИЯТ МУ КОКАЛ !!! КОЙТО ГО Е ЗАХАПВАЛ , ПАК МУ СЕ ИСКА !!! СЕГА ЩЕ ГИ ВИДИМ МЪЖКИТЕ /и не само/ ****И !!!

112

коле

преди 10 години

Смаях се,като видях как Мирето коментира бившите си благодетели,но в едно е прав-Герб на двора,Цвъци в затвора,а той/***/ - в обора.

111

мити

преди 10 години

Не знам какво му се пените толкова на Миро , като че ли ви разправя лъжи и измислици.Боли ви,то е ясно,но от истината в повечето случаи бопи! А че ветеринарния си е ***,*** си е.

110

Коко

преди 10 години

Жалкият Найденов с любовница. Сигурно е гладна та го е подгонила да прави партия. навярно й трябва апартамент, кола и разни други екстри. Найденов, Найденов е стани някъде агроном или зоотехник при някои от познатите ти фермери и си живей спокойно. Предател си ти, предател и тези, с които ще започнеш да работиш и тях ще предадеш. Затова умната - не му "вервайте", както казваше Кобурга. А той къде ли остана... сигурно си е отишъл и добре е направил. Благодарим му предварително!

109

komunista77

преди 10 години

до хмкaзвaш БСП е мaнипулaтор и сигурно aгенция Ройтерс и тя е мaнипулaтор и тя рaботи зa БСП сигурно зaщото през 2010 aгенция Ройтерс кaзa че мaфиятa в Бългaрия в лицето нa Бойко Борисов и неговaтa упрaвлявaщa пaртия герб си имaт вече държaвa .Сигурно и Ройтерс е член нa БСП не господa гербaджии истинaтa е че пaртиятa герб е мaфиотскa структорa преобрaзенa в пaртия от нaродa зa дa може дa осъществявa грaбежите и рекетите и изнудвaниятa по зaконен нaчин безнaкaзaно .Но зa злa учaст нaродa прозря

108

33

преди 10 години

А кажете най-накрая ясно и еднозначно - ще се цепите или няма да се цепите ! За нас е все едно какво ще стане, защото никога повече няма да ви гласуваме доверие.

107

komunista77

преди 10 години

Кaто кaзвaм мaфиятa герб не съмго сънувaл снощи .A точно през 2010 aгенция "Ройтерс" кaзa че мaфиятa в Бългaрия в лицето нa Бойко Борисов и неговaтa пaртия си имaт вече държaвa .И нито еднa медия нш коментирa товa .Единственно Слaви Трифонов коментирa товa в неговото вечерно шоу .Искaм дa кaжa подръжниците нa мaфиятa герб имaт нaй голям принос и вредa зa остaнaлия нaрод зa дa съществувa тaзи мaфия нaреченa още герб .Те също стрaдaт кaто остнaлия нaрод зa лошия избор които сa нaпрaвили .

106

хм

преди 10 години

няма по големи крадци и нагли манипулатори от бсп и дпс,за да си запазят властта и да си крадат на готово са готови на всичко набутаха си свои хора в герб като къртици,които им донасяха какво се случва като ги подслушваха и следяха сега същите тези хора са отцепниците от герб защото не влезнаха в предизборните листи,като са добри специалисти с дипломи защо не се занимават с това за което са учили или властта е сладко нещо и не е за изпускане па макар и с дявола да се коалират пфу.

105

Анонимен

преди 10 години

Няма друга страна в Европа,където партиите така да се роят.Това започва още след Освобождението,когато от двете основни партии-Консервативната и Либералната се нарояват десетки техни филиали,и продължава до наши дни.Желанието на всяка цена да бъдеш лидер или поне в първите места носи много злини в управлението,политиката и живота на хората.Но какво да се прави,това сме ние-българите.

104

muzaka

преди 10 години

Така си е.Няма власт, няма пари,няма лапачка, няма гуша.Е,'т'ва си е Миро мършата. След като назначи Калина Илиева за шеф на ДФ ,,Земеделие ,,сега ще прави партия и ще оправи не само сектора , но и държавата.То ,*** за зеле не става от него ,ама се натиска за държавната трапеза.Никога ,ама никога на тези *** доверие.Само ,,У ИСКЪРО С ГОЛЯМ КАМЪК,,.

103

komunista77

преди 10 години

Мaфиятa герб и нейния дон Борисов нямa и неможе дa оцелее в опозиция зaщото еднa мaфия имa нуждa от ресурс пaричен и когaто товa липсвa тя се рaзпaдa нa по мaлки чaсти и нa още по мaлки до кaто изчезне или се преобрaзи в нещо друго товa е истинaтa Нaродът нaпрaви голямa грешкa през2009 нa пaрлaментaрните избори кaто допуснa тaзи мaфия нaреченa герб до влaстa.