11

bgsoldier

преди 10 години

Попфолкът е хубава музика, но наистина да съдържа ПОП и ФОЛК - има много такива песни, много хуабви текстове и мелодии. Кофти, че сме пълни с *** и сме близо до Анадола, определено прихващаме мазни ритми от тях - не го одобрявам това. Харесвам нашия фолклор, харесвам сръбски турбофолк, който беше една симбиоза от модерност и чист фолклор, наистина им се получиха 90-те години. А днешните деца не гледат нито Том и Джери, нито Ну погоди - там има и класика, и много хубави руски песни.

10

Анонимен

преди 10 години

Ако трябва да бъдем по- сериозни- това е страшно. Вкусът на човек се възпитава от най- ранна детска възраст. Как очаквате един младеж да обича класика като той никога не е слушал. Мисля, че обичащите чалга са за съжаление, защото, ако бяха запознати с различни видове музика, едва ли любима щеше да им е точно чалгата.

9

Ники

преди 10 години

И още нещо, чалгата е резултат от масовото затъпяване на нацията през последните 70г, а не обратното.Останалите в графата са: тарикатлък на едро и дребно, първично възхищение от материалните блага, силен нихилизъм и отричане на всичко различно, прекомерно седене във фитнес залата, злоупотреба със силикон.Е после как да я променяме тая държава към по добро с такъв материал.

8

Аз съм на 24

преди 10 години

Моите връстници подражават на мутрички - новобогаташи, а момичетата на мутрески...Всички искат парички, лъскави големи колички и хайлайф; никой не ще да бачка...

7

ф

преди 10 години

Жалко, много жалко е да се живее в една държава в която на всеки метър срещаш ***.

6

Анонимен

преди 10 години

Ехехе разбира се че ще е хит!

5

Ники

преди 10 години

Перефразирам заглавието на статията: "Младите остават прости, без интереси и изключително немотивирани и мързеливи селяци"

4

мак

преди 10 години

Всичко свързано с чалгата е гнусно.

3

mathur

преди 10 години

Простички млади хора....Нямам думи...

Много хора ще ме нападнат но...РАЗБЕРЕТЕ, чалгата не е виновна за това ,че нацията изпростява , всичко е въпрос на възпитание и семейни ценности , налагани своевременно.

1

Анонимен

преди 10 години

Добре ,че съм стара.